Πτυχίο στην eSports Business

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή της ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης esports! Πρώτα στην Ευρώπη, το KAMK προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε πτυχίο Bachelor στο Esports Business. Στην καρδιά της Βόρειας Φινλανδίας βρίσκεται η κορυφαία εκπαιδευτική εγκατάσταση τυχερών παιχνιδιών της Ευρώπης. Βραβευμένο με το καλύτερο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών της χώρας, το Kajaani University of Applied Sciences παρέχει στους φοιτητές του πολύτιμη πρακτική εμπειρία στη ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία esports.

Η αγορά esports εκτιμήθηκε σε 694,2 εκατομμύρια USD το 2017 και αναμένεται να φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια μέχρι το 2023. Για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να μπουν σε αυτό το προσοδοφόρο πεδίο προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, όπως μάρκετινγκ, καθοδήγηση, esports τοπίο, branding, διαχείριση συμβάντων και το δίκαιο των συμβάσεων. Αυτές οι περιοχές είναι βασικά στοιχεία της βιομηχανίας esports που επιτρέπουν τη συνεχή ανάπτυξή της.

Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων 210 πιστώσεων εντός τρεισήμισι ετών, οι απόφοιτοι απονέμονται Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Είστε παίκτης αλλά θέλετε να εμβαθύνετε την εμπειρία σας στα esports; Έχετε ό, τι χρειάζεται για να γίνετε προπονητής; Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να σας κάνουμε εμπειρογνώμονες στον τομέα των αθλητικών δραστηριοτήτων, καθοδήγησης και παιχνιδιών! Οι βασικές μελέτες σάς παρέχουν την επιχειρηματική ικανότητα που απαιτείται για την κατανόηση των θεμελιωδών διαδικασιών των επιχειρησιακών λειτουργιών και του τοπίου esports. Στις επαγγελματικές σπουδές, θα μελετήσετε την ηγεσία και τη διαχείριση, τη διαχείριση εκδηλώσεων esports και τη διαχείριση και τον προγραμματισμό διεθνών δραστηριοτήτων και επίσης θα βουτήξετε βαθύτερα στο τοπίο του esports και θα μάθετε για τις επιχειρήσεις esports, τα παιχνίδια, τους εκδότες και την κοινότητα. Οι καθηγητές μας είναι εμπειρογνώμονες στους αντίστοιχους τομείς τους, με πολυετή εμπειρία σε διάφορους ενδιαφερόμενους κλάδους.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ

Ως επαγγελματίας στο Esports Business , μπορείτε να συμμετέχετε στην ανάπτυξη και διαχείριση συνεργασιών και επιχειρηματικών συνεργασιών (όπως διαφήμιση, μάρκετινγκ, χορηγία για να αναφέρουμε μερικές) ή συνεργαζόμενοι με την ανάπτυξη στρατηγικών. Τα καθήκοντά σας μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν τον εντοπισμό νέων προϊόντων ή ευκαιριών διανομής, τη διαπραγμάτευση συμφωνιών, την προμήθεια χορηγών ή την ανάλυση αγοράς, την έρευνα ή τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση για τη λήψη αποφάσεων για τις επιχειρήσεις. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στη διοργάνωση ή την εμπορία τουρνουά και εκδηλώσεων σε esports. Ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσής σας, μπορείτε επίσης να προπονήσετε παίκτες και μέλη της ομάδας, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εργαστείτε στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

Το Electronic Sports (Esports) είναι ένας όρος ομπρέλας για οργανωμένο, ανταγωνιστικό gaming υπολογιστή, συνήθως μεταξύ επαγγελματιών. Το Esports έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές από τις αρχές του 21ου αιώνα και είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κορυφαία αθλήματα της Φινλανδίας, που ήδη αποτελεί φυσικό μέρος της καθημερινής ζωής πολλών νέων. Τώρα ρωτάμε. είσαι οπαδός των esports; Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει στο παρασκήνιο της αγαπημένης σας ομάδας esports; Πώς εκτελούν τέτοια γεγονότα μεγάλης κλίμακας; Το πρόγραμμα σπουδών Esports Business στο Kajaani University of Applied Sciences παρέχει στους φοιτητές του μια αποκλειστική ματιά στο επιχειρηματικό τοπίο της επόμενης βιομηχανίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ελάτε μαζί μας και ξεκινήστε το ταξίδι σας στο esports.

Αιρετότητα

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πτυχίο Bachelor στη Φινλανδία εάν έχετε συμπληρώσει ένα αλλοδαπό τίτλο που παρέχει δικαίωμα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα απονομής. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλές προφορικές και γραπτές γνώσεις στα αγγλικά. Οι γλωσσικές δεξιότητες θα δοκιμαστούν στην εισαγωγική εξέταση.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’r ... περαιτέρω

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’re interested in taking advantage of the famous Finnish education, you can choose to study International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management or Adventure Tourism at KAMK. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη