Πτυχίο στην ψυχολογία και την τεχνολογία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Τα παιχνίδια που παίζετε, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε να κάνετε online αγορές σας. Η τεχνολογία είναι παντού γύρω μας, και είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας. Πάρα πολύ σημαντικό να το αφήσετε μόνο για τεχνολόγους.

Στην Ψυχολογία & Τεχνολογία μπορείτε να μάθετε πώς η τεχνολογία επηρεάζει τους ανθρώπους, και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις της ψυχολογίας για να αφήσουμε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Αλλά μπορείτε επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψυχολογία για να σχεδιάσουν εντελώς νέες εφαρμογές της τεχνολογίας, όπως η κινητήριος τεχνολογία αποκατάστασης στον τομέα της υγείας, κοινωνικότητα ρομπότ ή διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Οι άνθρωποι και η τεχνολογία

Το διδακτικό προσωπικό και τους σπουδαστές της Ψυχολογίας & Τεχνολογίας συμφωνία πρόγραμμα με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών θεμάτων, τα οποία εστιάζουν στη σχέση μεταξύ των ανθρώπων και της τεχνολογίας. Για παράδειγμα:

  • Ρομπότ που βοηθούν στο νοικοκυριό
  • Intimate τεχνολογία για δείχνουν στοργή σε μια απόσταση
  • Ηλεκτρονικές δημοπρασίες που μπορείτε να εμπιστευτείτε
  • Φωτισμού που θα σας κάνει να υγιέστερο και πιο έξυπνη
  • Avatars που σας βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας
  • Ευφυής φωτισμού των δρόμων
  • Πειστική τεχνολογία, ή πώς μπορεί το κινητό τηλέφωνό σας να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος; Και πώς μπορεί το ντους σας να σας κάνει να χρησιμοποιούν λιγότερο νερό;

Καλύτερη βαθμολογία στον Οδηγό για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου και Elsevier

Ψυχολογία & Τεχνολογίας αποτελεί η οποία επισήμως αποτελεί μέρος του προγράμματος του πανεπιστημίου Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). Το πρόγραμμα του Επιστημών καινοτομία Bachelor έλαβαν υψηλή βαθμολογία στην Keuzegids Universiteiten 2016 (στα ολλανδικά) (Οδηγός για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου το 2016). Το πρόγραμμα σημείωσε ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα συγκρίσιμα προγράμματα.

Στο Elsevier 2015 το πρόγραμμα της Επιστημών καινοτομία Bachelor έχει βαθμολογηθεί (πολύ) καλό από τους μαθητές. Eindhoven φοιτητές των κρατικών Επιστημών Καινοτομίας που είναι πολύ ικανοποιημένοι με τους εκπαιδευτικούς, το περιεχόμενο του προγράμματος και τις εξετάσεις.

Eindhoven University of Technology (TU / e) είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο (της τεχνολογίας) στις Κάτω Χώρες, σύμφωνα με Elsevier 2015 και το Keuzegids Universiteiten 2016 (Οδηγός για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου το 2016). Eindhoven University of Technology ήταν επίσης η καλύτερη κατατάσσεται ολλανδικό Πανεπιστήμιο στην Παγκόσμια Έρευνα της απασχολησιμότητας.

Σημαντικές Ψυχολογία & Τεχνολογία

Το μέλλον σας αρχίζει στην TU / e στο Bachelor College, το σπίτι σε προγράμματα σπουδών Bachelor του πανεπιστημίου. Ως φοιτητής του Bachelor College μπορείτε να πάρετε πολλά περιθώρια για να συνθέσετε τη δική σας μελέτη με βάση τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας. Στο Bachelor College ξεκινήσετε με ένα πτυχίο τριών ετών, μετά από μια σειρά από υποχρεωτικά μαθήματα όπως τα μαθηματικά και τη φυσική και την εκμάθηση σχεδιασμού. Στο Bachelor College μπορείτε να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε στη βιομηχανία και να μάθουν να μεταφράσει τεχνολογικές γνώσεις σας σε εφαρμογές που έχουν σημασία για την κοινωνία. κύριες μορφές σας ένα σημαντικό μέρος των σπουδών Bachelor σας. Αυτό είναι όπου μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο στο οποίο θέλετε να εργαστείτε αργότερα ως μηχανικός. Αυτή είναι η βάση του προγράμματος σπουδών σας.

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη Ψυχολογίας & Τεχνολογίας. Ψυχολογία & Τεχνολογίας αποτελεί η οποία επισήμως αποτελεί μέρος του προγράμματος του πανεπιστημίου Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). Μετά την αποφοίτησή του σε αυτό το σημαντικό λαμβάνετε το δίπλωμα του προγράμματος Bachelor Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). και ο βαθμός Bachelor of Science στην Ψυχολογία & Τεχνολογίας.

Ψυχολογία & Technology είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες στο πλαίσιο του προγράμματος του πανεπιστημίου Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). Το άλλο σημαντικό είναι: Βιώσιμη καινοτομία.

NVAO διαπίστευσης

Το πρόγραμμα αυτό είναι νομικά αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από τον Οργανισμό Διαπίστευσης της Ολλανδίας και της Φλάνδρας (NVAO).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... περαιτέρω

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη