Πτυχίο στην πολιτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο στην πολιτική

Η μελέτη της κυβέρνησής σας θα προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα του πραγματικού και του ιδανικού, των αξιών που συχνά βρίσκονται σε σύγκρουση με το ένα το άλλο και με τα πρακτικά εμπόδια που εμποδίζουν. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις μας αντιμετωπίζουν καθημερινά ως άτομα, πολίτες του έθνους μας και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας.

Σχετικά με τον κύριο

Για να αναπτύξετε το εύρος και το βάθος της γνώσης, θα πάρετε ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την πολιτική της OWU και τις μεγάλες κυβερνήσεις. Σε στενή συνεργασία με τον σύμβουλό σας, θα επιλέξετε μαθήματα σε κάθε βασική περιοχή για να καλύψετε τα μοναδικά σας ενδιαφέροντα και τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Το τμήμα προσφέρει επίσης έναν ανήλικα πέντε μαθημάτων.

Πολιτική και κυβέρνηση

Προκειμένου να προωθήσει τόσο το εύρος όσο και το βάθος της γνώσης, το τμήμα έχει σχεδιάσει ένα ειδικό βασικό πρόγραμμα σπουδών για τις πολιτικές και κυβερνητικές μεγάλες εταιρείες. Μεταξύ των συνολικά 10-13 μαθήματα, οι μαθητές επιλέγουν τουλάχιστον έναν από τους τέσσερις τομείς: την αμερικανική πολιτική, τις διεθνείς σχέσεις, τη συγκριτική πολιτική και την πολιτική θεωρία. Σε στενή συνεργασία με έναν σύμβουλο διδασκόντων, ο φοιτητής επιλέγει σε κάθε περιοχή τα μαθήματα που ταιριάζουν καλύτερα στα ιδιαίτερα συμφέροντά του και στους στόχους της σταδιοδρομίας του. Το τμήμα προσφέρει επίσης έναν ανήλικα πέντε μαθημάτων.

Για να δηλώσει ένα πολιτικό και κυβερνητικό κύριο, ο φοιτητής πρέπει να έχει είτε α) έναν αθροιστικό αριθμό 2,5 βαθμών ακαδημαϊκού βαθμού ή β) έναν αθροιστικό βαθμό 2,0 βαθμού Πανεπιστημίου και έχει κερδίσει Β ή υψηλότερο σε ένα μάθημα στο τμήμα.

Βασικές απαιτήσεις

Ο κύριος φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει τουλάχιστον 10 μαθήματα στο τμήμα συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Δύο από τα ακόλουθα εισαγωγικά μαθήματα: PG 111, PG 112 ή PG 113. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να ικανοποιήσουν την εισαγωγική προϋπόθεση κερδίζοντας ένα Β- ή υψηλότερο σε ένα από αυτά τα μαθήματα που λαμβάνονται στο OWU. Δεν μπορούν να μετρήσουν περισσότερα από δύο εισαγωγικά μαθήματα προς τον κύριο.
 • PG 279 και PG 499
 • Τουλάχιστον μία πορεία σε κάθε ένα από τα ακόλουθα υποπεδία: (Ι) αμερικανική πολιτική (PG 260, PG 261, PG 350, PG 351, PG 352, PG 353, PG 354, PG 355, PG 356, PG 357, PG 358, ή PG 359). (II) Διεθνείς σχέσεις (PG 360, PG 361, PG 362, PG 363, PG 364 ή PG 365). (III) Συγκριτική πολιτική (PG 344, PG 346, PG 347, PG 348 ή PG 349). και (IV) πολιτική θεωρία (PG 300 34, PG 371, PG 372, PG 373, ή PG 374).

Στόχοι μάθησης

Η γνώση

 • Κατανοήστε τις κύριες έννοιες και θεωρίες στην πολιτική επιστήμη και πώς να τις εφαρμόσετε στην πρακτική πολιτική.
 • Κατανοήστε τους πολιτικούς θεσμούς και πώς οι άνθρωποι και οι ομάδες κάνουν, συμμετέχουν και επηρεάζονται από πολιτικές αποφάσεις.
 • Κατανοήστε διαφορετικές προοπτικές για την πολιτική και τα διαφορετικά πολιτικά συστήματα και πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο.

Δυνατότητες

 • Σκεφτείτε κριτικά: να προσδιορίσετε και να αμφισβητήσετε τις υποθέσεις, να καταλάβετε διαφορετικές προοπτικές και να αναγνωρίσετε τις σχέσεις μεταξύ των ιδεών
 • Διεξαγωγή έρευνας: Βρείτε και αξιολογήστε κριτικά τις πηγές πληροφοριών, χρησιμοποιήστε μεθόδους πολιτικών επιστημών για να αξιολογήσετε τους πολιτικούς θεσμούς, τη συμπεριφορά και τα γεγονότα
 • Ισχυρίστε αποτελεσματικά: υπερασπιζόμαστε καλά αιτιολογημένες θέσεις με αποδεικτικά στοιχεία
 • Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με τις ιδέες τόσο προφορικά όσο και γραπτώς

Αξίες

 • Ανάπτυξη και άσκηση αξιών της ιθαγένειας και της δημόσιας υπηρεσίας

Σκεφτείτε το μεγάλο

Η προπτυχιακή έρευνα αποτελεί βασικό μέρος της σύνδεσης OWU και της πολιτικής

Οι σπουδαστές επωφελούνται πλήρως από το ποικίλο πρόγραμμα σπουδών της φιλελεύθερης τέχνης της OWU και συχνά συνδέουν δύο τομείς σε ερευνητικά έργα ή επιλέγουν να διπλασιάσουν σημαντικά.

Πηγαίνετε σφαιρική

Το OWU προσφέρει διάφορους τρόπους για να βγείτε από την πανεπιστημιούπολη σας. Από το πρώτο σας έτος, μπορείτε να πάρετε Μαθήματα Ταξιδιού-Εκμάθησης. Μπορείτε επίσης να σπουδάσετε στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο ή να λάβετε μια επιχορήγηση σύνδεσης για ένα έργο οπουδήποτε στον κόσμο.

Πρόσφατα εκπαιδευτικά μαθήματα σχετικά με την πολιτική και την κυβέρνηση έλαβαν σπουδαστές στην Κορέα, την Αργεντινή και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σοβαρευτούμε

Δημιουργήστε εμπειρία, γνώσεις και δίκτυα με τον πραγματικό επαγγελματικό κόσμο με πρακτική άσκηση όπου είναι η πολιτική δράση.

Μέσω του προγράμματος Wesleyan στην Ουάσινγκτον, θα ζήσετε και θα εργαστείτε στην Ουάσινγκτον, DC Μια εντατική εμπειρία πλήρους πρακτικής άσκησης, το πρόγραμμα σάς ταιριάζει με τοποθετήσεις πρακτικής άσκησης που αντικατοπτρίζουν ακριβώς τα ενδιαφέροντα και τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Εμπνευσμένη διδασκαλία

Η σχολή OWU είναι εξαιρετικοί λόγιοι και ερευνητές και παθιασμένοι δάσκαλοι. Θα σας ωθήσουν, θα σας προκαλέσουν, θα σας εμπνεύσουν και θα συνεργαστούν μαζί σας για τα δικά σας ερευνητικά και δημιουργικά έργα.

Μπορούν ακόμα να παίζουν μια 3λεπτη διάλεξη με ιδέες, διορατικότητα και φαντασία. Ελέγξτε τις μοναδικές μας διαλέξεις.

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Ohio Wesleyan University is a community of people who have an insatiable appetite for life and learning. We are passionate and eager to make connections with the world around us and the world within. ... περαιτέρω

Ohio Wesleyan University is a community of people who have an insatiable appetite for life and learning. We are passionate and eager to make connections with the world around us and the world within. Why? Because connecting disparate ideas, perspectives, and experiences fuels innovation and discovery. Our 200-acre campus offers endless opportunities to explore. Pursue them all. Dream up new ideas. Seize mind-blowing and future-shaping opportunities. Fully experience the richness and connectedness of a liberal arts education. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη