Πτυχίο στην επιχείρηση

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε να οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση ή να συνεισφέρουμε σε μια ήδη καθιερωμένη επιχείρηση και να την βοηθήσουμε να πετύχει; Οι ιδέες σας θα βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών και το κέρδος; Κάθε οργανισμός, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, εξαρτάται από τα άτομα που νοιώθουν επιχειρηματίες. Συμμετάσχετε τους φοιτητές της επιχείρησής μας στην CMU, και εσείς, επίσης, θα είστε στο δρόμο σας προς μια ανταμείβοντας και επιτυχημένη καριέρα.


Σχετικά με αυτό το πρόγραμμα/>

Ο επιχειρηματικός διευθυντής επικεντρώνεται σε διάφορους τομείς, όπως μάρκετινγκ και διαφήμιση, διαχείριση, χρηματοδότηση, επιχειρηματικότητα και πολλά άλλα. Μέσω αυτού του μεγάλου, θα αναπτύξετε δεξιότητες που θα σας χτίσουν και θα σας μετατρέψουν σε επαγγελματία σε ζήτηση έτοιμη να αναλάβει τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ως κύρια επιχείρηση της CMU, θα έχετε ευκαιρίες:

 • να αναπτύξουν τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες ενώ λαμβάνουν μαθήματα όπως το Επιχειρηματικό Δίκαιο, η Διαχείριση Πωλήσεων, η Διαφήμιση, η Εξέταση της Απάτης, η Επιχειρηματική Επικοινωνία και το Στρατηγικό Μάρκετινγκ, συμμετέχουν σε πρακτική μάθηση καθώς πραγματοποιείτε περιπτωσιολογικές μελέτες, εργάζεστε μέσω έργων, ολοκληρώστε επιχειρηματικά σχέδια, και να παραδώσει παρουσιάσεις
 • δημιουργούν ένα σύνολο δεξιοτήτων που σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε τομείς όπως οι διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, η διαχείριση, η διαφήμιση, το μάρκετινγκ, οι δημόσιες σχέσεις, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, οι κρατικές υπηρεσίες, τα ακίνητα και άλλα
 • λαμβάνουν την προετοιμασία που απαιτείται για να κερδίσουν πτυχίο


Διαθέσιμα πτυχία/>

 • Bachelor of Accountancy (BACC)
 • Bachelor of Science στη Διοίκηση Αθλητισμού
 • Bachelor of Arts στην επιχείρηση
 • Bachelor of Science στην Επιχειρηματικότητα
 • Οι κύριοι των επιχειρήσεων μπορούν να επιλέξουν από τις ακόλουθες συγκεντρώσεις: Διοίκηση, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση, Γενική Επιχείρηση, Τραπεζική και Χρηματοοικονομική, Επιχειρηματικότητα, Διεθνείς Επιχειρήσεις, Επιχειρηματική Εκπαίδευση
 • οι ανήλικοι στον τομέα των επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ ή του γραφικού σχεδιασμού είναι επίσης διαθέσιμοι


Απαιτήσεις εισδοχής/>

Η είσοδος στην CMU είναι επιλεκτική. Το προσωπικό εισόδου μας εξετάζει προσεκτικά και αξιολογεί κάθε αίτηση σε ατομική βάση. Ελέγξτε όλες τις απαιτήσεις πριν υποβάλετε αίτηση εισαγωγής.

Είτε είστε φοιτητής Κολλεγίου Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών (CLAS) ή φοιτητής του Κολλεγίου Μεταπτυχιακών Σπουδών (CGES), η CMU θα σας προκαλέσει και θα σας προσφέρει ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα πληρώσουν στο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Θα θέλαμε να συμμετάσχετε μαζί μας και να ζήσετε μια εκπαίδευση που σας δίνει περισσότερα. Υπάρχουν μόνο λίγες απαιτήσεις που πρέπει να έχετε κατά νου σχετικά με τη διαδικασία αποδοχής.


Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών/>

Εισερχόμενους φρέσκους

Για να λάβουν την εισαγωγή στο Central Methodist University , οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα συλλόγου με τουλάχιστον 2,5 σωρευτικούς βαθμούς μέσο όρο σε κλίμακα 4,0 ή 2250 GED και έχουν 21 ή παραπάνω στο ACT ή 1500 ή παραπάνω στο SAT εξέταση. Οι υποψήφιοι καλούνται να ολοκληρώσουν ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα συλλογικής επιτροπής το οποίο θα περιλαμβάνει:

 • Τέσσερα χρόνια αγγλικά
 • Τρία χρόνια Μαθηματικών
 • Τρία χρόνια της επιστήμης
 • Τρία χρόνια κοινωνικών σπουδών
 • Ένα έτος ξένης γλώσσας

Οι φοιτητές που βρίσκονται κάτω από τα ελάχιστα πρότυπα μπορούν να γίνουν δεκτοί σε προσωρινή βάση και θα εξεταστούν χωριστά. Η εξέταση αυτή θα διεξαχθεί από τον Διευθυντή Εισδοχής και το Ακαδημαϊκό Πρότυπο και την Επιτροπή Εισαγωγής. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί υπό προσωρινή εισαγωγή πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους όρους και τις απαιτήσεις που καθορίζονται εγγράφως από το Central Methodist University

Οι φοιτητές που φοιτούν στο σπίτι

Οι φοιτητές που φοιτούν στο σπίτι πρέπει να υποβάλουν έγκυρο αντίγραφο του νοικοκυριού, να έχουν μέσο όρο 2,5 βαθμών και 21 ACT ή μεγαλύτερο ή 1500 ή παραπάνω στο SAT.

Μεταφορά φοιτητών

Οι αιτούντες μεταβίβασης πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2.0 ή υψηλότερη ΣΔΣ για όλα τα μαθήματα που έχουν προηγουμένως αποπειραθεί από το κολέγιο και να είναι επιλέξιμοι να επιστρέψουν στο τελευταίο κολέγιο που παρακολούθησαν. Όσοι δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια πρέπει να υποβάλουν μια επιστολή προσφυγής στην Επιτροπή Ακαδημαϊκών Προτύπων και Εισδοχής, η οποία θα καθορίσει εάν ο φοιτητής θα γίνει δεκτός.

Όλοι οι αιτούντες μεταβίβασης πρέπει να υποβάλουν επίσημα αντίγραφα των σχολικών βιβλίων τους, αναφέροντας σαφώς τη ΣΔΣ και την κατάταξη στην τάξη. Οι αιτούντες μεταφορά πρέπει επίσης να υποβάλουν επίσημα αντίγραφα από όλα τα κολέγια και πανεπιστήμια που παρακολουθούνται. Αυτά τα αντίγραφα είναι μέρος του μόνιμου ρεκόρ κολλεγίων του σπουδαστή.


Κολλέγιο Πτυχιούχου/>

Προπτυχιακοί φοιτητές

Οι φοιτητές πρέπει να έχουν συμπληρώσει 60 ώρες ή περισσότερο από διαπιστευμένο κολλέγιο ή να έχουν πτυχίο συνεργατών και να διαθέτουν τουλάχιστον 2.0 ΣΔΣ σε μεταβιβάσιμα μαθήματα. Οι επίσημες μεταγραφές από όλα τα κολέγια που παρακολουθούνται πρέπει να αποστέλλονται στην CMU.

Οι φοιτητές με μέσο όρο μικρότερο από 2.0 βαθμού μπορούν να εξεταστούν για προσωρινή εισαγωγή. Ορισμένα προγράμματα ολοκλήρωσης πτυχίων έχουν πρόσθετες, ειδικές απαιτήσεις.

Προπτυχιακοί - Πρώτοι φοιτητές

Πρώτη φορά Freshmen είναι εκείνοι που εισέρχονται στο κολέγιο για πρώτη φορά ή έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς 11 ή λιγότερες ώρες κολέγιο πιστωτικών, εκτός από διπλή πίστωση. Οι επίσημες μεταγραφές από όλα τα σχολεία και τα κολέγια που παρακολουθούνται πρέπει να αποστέλλονται στην CMU, καθώς και τα αποτελέσματα ACT ή SAT.


ΔΙΔΑΚΤΡΑ/>

Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών

 • Ετήσια δίδακτρα (12-18 ώρες ανά εξάμηνο) 23.000 δολάρια


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ/>

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται στις ακόλουθες τοποθεσίες:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 • Fayette, ΜΟ
 • Ηλεκτρονικά προγράμματα
Τελευταία ενημέρωση Φεβρ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ ... περαιτέρω

Looking for more from your college experience – and from yourself? Come thrive at CMU. Empowered by a caring community, surrounded by every imaginable opportunity, you’ll discover your strengths. You’ll find your voice. You’ll achieve your very best – as a scholar, as a leader, as a difference-maker in the world. Διαβάστε Λιγότερα
Φαγιέτ , ΗΠΑ Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη