Πτυχίο στην αρχιτεκτονική, την πολεοδομία και την οικοδόμηση επιστήμες

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κοιτάξτε γύρω σας, στο σπίτι ή τη γειτονιά στην οποία ζείτε ή το σχολείο σας παρακολουθούν. Οι περιβάλλον σας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την αρχιτεκτονική και την (πολιτική) μηχανικού. Στο TU / e Αρχιτεκτονικής, Πολεοδομίας & Κτίριο Επιστημών δεν αφορά μόνο την αρχιτεκτονική αλλά και την αστική ανάπτυξη, κατασκευαστικό σχεδιασμό, την κατασκευή της φυσικής, και διαχείριση ακινήτων και έργων πολιτικού μηχανικού. Κατά τη διάρκεια της μελέτης σας θα ανακαλύψετε ποιες περιοχές που σας ταιριάζει καλύτερα και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύονται στον τομέα αυτό.

Η διεπιστημονική πτυχίο Αρχιτεκτονικής, Πολεοδομίας & Κτίριο Επιστημών

Η Αρχιτεκτονική, Πολεοδομία & Κτίριο Επιστημών σημαντική είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα στη θεωρία και την πρακτική, μεταξύ σκέψης και να κάνει. Εσείς και τους συμφοιτητές σας θα μάθουν για το σχεδιασμό κατασκευών, σπίτια, γραφεία, μουσεία ή ακόμη και ολόκληρες γειτονιές. Σε ένα διεπιστημονικό τρόπο που θα πρέπει να μάθουν για μηχανική, το σχεδιασμό και τη διαδικασία οικοδόμησης.

Καλύτερη αξιολόγηση πανεπιστήμιο Eindhoven University of Technology (TU / e) είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο (της τεχνολογίας) στις Κάτω Χώρες, σύμφωνα με Elsevier 2015 και το Keuzegids Universiteiten 2015 (Οδηγός για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου το 2014). Eindhoven University of Technology ήταν επίσης η καλύτερη κατατάσσεται ολλανδικό Πανεπιστήμιο στην Παγκόσμια Έρευνα της απασχολησιμότητας.

Eindhoven University of Technology

Η Eindhoven University of Technology προσφέρει ένα περιβάλλον μάθησης πρώτης τάξεως που σας επιτρέπει να υπερέχουν. Θα εκτιμήσετε την προσωπική μας προσέγγιση - στην προσαρμοσμένη προγράμματα σπουδών, σε διαδραστικές διαλέξεις και συμβουλές από καθηγητές. Τα στοιχεία της επιτυχίας είναι όλοι παρόντες. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε way.Our σας προγράμματα μηχανικών επικεντρωθεί στην έρευνα πρώτα. Αυτό είναι όπου μπορείτε να αποκτήσουν τις γνώσεις που θα χρησιμοποιήσετε για να συνεισφέρουν στην κοινωνία και την προώθηση της σταδιοδρομίας σας. Αναμείνετε να αμφισβητηθεί από μια σχολή του καλά-σεβαστό καθηγητές.

Η Eindhoven University of Technology βρίσκεται στην περιοχή BrainPort, το κύριο υψηλής τεχνολογίας κέντρο της Ευρώπης και το σπίτι σε επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογία και ερευνητικά ιδρύματα. Μέσω ισχυρούς δεσμούς μας με την περιοχή, γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες αξία απόφοιτοι TU / e και ψάχνουν για καλά εκπαιδευμένους μηχανικούς με ένα διεθνές πλαίσιο. Το περιοδικό Forbes ονομάζει την πόλη της Αϊντχόβεν "χέρια προς τα κάτω το πιο εφευρετική πόλη στον κόσμο". Εμείς το αποκαλούμε ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσει μια διεθνή μέλλον.

Αϊντχόβεν

Eindhoven είναι μια σύγχρονη, δυναμική πόλη στην ολλανδική επαρχία του Brabant, που εγγυάται μια ευχάριστη στιγμή στο πανεπιστήμιο και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των αθλημάτων και δραστηριοτήτων.

ζωντανό αστικό περιβάλλον Αϊντχόβεν και η τυπικά πληθωρική Brabant τρόπος ζωής θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. TU / e βρίσκεται στο BrainPort, μια περιοχή κορυφαία τεχνολογία που είναι η ήττα τεχνολογική καρδιά των Κάτω Χωρών. Το πανεπιστήμιο έχει άριστες σχέσεις με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και οργανισμούς της περιοχής - οι σχέσεις σας θα επωφεληθούν από όταν πρόκειται για την εύρεση εργασίες, πρακτική άσκηση, τα έργα αποφοίτηση και την απασχόληση.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... περαιτέρω

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη