Πτυχίο στην αειφόρο καινοτομία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Στην αειφόρο καινοτομία έχετε μελετήσει καινοτομίες από τεχνολογική, οικονομική και κοινωνική σκοπιά, για να μπορέσει η κοινωνία στο σύνολό της να καταναλώνουν και παράγουν με βιώσιμο τρόπο.

Η μελέτη δεν εξετάσουμε μόνο το σχεδιασμό ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, για παράδειγμα, αλλά στο στάδιο του σχεδιασμού, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη υποδομή, καθώς και την ανάπτυξη της αγοράς, νόμους και κανονισμούς, καθώς και τις ευρύτερες επιπτώσεις στην (σταθμοί φόρτισης) πρότυπα κινητικότητας, την πολεοδομία και το κλίμα.

Αυτού του είδους η διαδικασία σχεδιασμού περιλαμβάνει πάντα πολλούς παράγοντες, όπως η κυβέρνηση, τη βιομηχανία, τις ομάδες μέσα στην κοινωνία, τα ινστιτούτα της γνώσης και των καταναλωτών.

Κοινωνία και τεχνολογία

Οι μαθητές του βιώσιμου προγράμματος Καινοτομία είναι εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την επίλυση κοινωνικών ζητημάτων, για την ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας και της ευημερίας στον κόσμο. Μόλις λίγα παραδείγματα είναι:

  • η θέση των Κάτω Χωρών στην Ευρωπαϊκή βιώσιμη ενεργειακή αγορά
  • ο σχεδιασμός των έξυπνων σπιτιών και δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας
  • τεχνολογική καινοτομία στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπως τα βιοκαύσιμα στην Ινδία
  • την αξιολόγηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων των νέων τεχνολογιών, όπως η υπόγεια αποθήκευση CO2
  • εντοπισμό κοινωνικά ζητήματα σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Καλύτερη βαθμολογία στον Οδηγό για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου και Elsevier

Βιώσιμη καινοτομία είναι ένα σημαντικό οποία επισήμως αποτελεί μέρος του προγράμματος του πανεπιστημίου Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). Το πρόγραμμα του Επιστημών καινοτομία Bachelor έλαβαν υψηλή βαθμολογία στην Keuzegids Universiteiten 2016 (στα ολλανδικά) (Οδηγός για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου το 2016). Το πρόγραμμα σημείωσε ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα συγκρίσιμα προγράμματα.

Στο Elsevier 2015 το πρόγραμμα της Επιστημών καινοτομία Bachelor έχει βαθμολογηθεί (πολύ) καλό από τους μαθητές. Eindhoven φοιτητές των κρατικών Επιστημών Καινοτομίας που είναι πολύ ικανοποιημένοι με τους εκπαιδευτικούς, το περιεχόμενο του προγράμματος και τις εξετάσεις.

Eindhoven University of Technology (TU / e) είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο (της τεχνολογίας) στις Κάτω Χώρες, σύμφωνα με Elsevier 2015 και το Keuzegids Universiteiten 2016 (Οδηγός για την επιλογή ενός Πανεπιστημίου το 2016). Eindhoven University of Technology ήταν επίσης η καλύτερη κατατάσσεται ολλανδικό Πανεπιστήμιο στην Παγκόσμια Έρευνα της απασχολησιμότητας.

Σημαντικές Βιώσιμη Καινοτομία

Το μέλλον σας αρχίζει στην TU / e στο Bachelor College, το σπίτι σε προγράμματα σπουδών Bachelor του πανεπιστημίου. Ως φοιτητής του Bachelor College μπορείτε να πάρετε πολλά περιθώρια για να συνθέσετε τη δική σας μελέτη με βάση τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας. Στο Bachelor College ξεκινήσετε με ένα πτυχίο τριών ετών, μετά από μια σειρά από υποχρεωτικά μαθήματα όπως τα μαθηματικά και τη φυσική και την εκμάθηση σχεδιασμού. Στο Bachelor College μπορείτε να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε στη βιομηχανία και να μάθουν να μεταφράσει τεχνολογικές γνώσεις σας σε εφαρμογές που έχουν σημασία για την κοινωνία. κύριες μορφές σας ένα σημαντικό μέρος των σπουδών Bachelor σας. Αυτό είναι όπου μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο στο οποίο θέλετε να εργαστείτε αργότερα ως μηχανικός. Αυτή είναι η βάση του προγράμματος σπουδών σας.

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη βιώσιμης καινοτομίας. Βιώσιμη καινοτομία είναι ένα σημαντικό οποία επισήμως αποτελεί μέρος του προγράμματος του πανεπιστημίου Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). Μετά την αποφοίτησή του σε αυτό το σημαντικό λαμβάνετε το δίπλωμα του προγράμματος Bachelor Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). και ο βαθμός Bachelor of Science στην αειφόρο καινοτομία.

Βιώσιμη καινοτομία είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες στο πλαίσιο του προγράμματος του πανεπιστημίου Επιστημών Καινοτομίας (Technische Innovatiewetenschappen). Το άλλο σημαντικό είναι: Ψυχολογία & Τεχνολογίας. Το πρόγραμμα σπουδών (τα μαθήματα) σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα δύο.

NVAO διαπίστευσης

Το πρόγραμμα αυτό είναι νομικά αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από τον Οργανισμό Διαπίστευσης της Ολλανδίας και της Φλάνδρας (NVAO).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... περαιτέρω

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη