Πτυχίο στην Πληροφορική

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Φανταστείτε τη δημιουργία προγραμμάτων που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι καθημερινά για να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Με ένα BS στην επιστήμη των υπολογιστών κερδίσει την πρακτική εμπειρία θα πρέπει να ξεκινήσετε μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής.

Σκεφτείτε τα προγράμματα που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς, τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Λοιπόν, το πρόγραμμα Πληροφορικής στο Mercy College μπορεί να σας ξεκινήσει.

Το πρόγραμμα είναι κάτι περισσότερο από ένα θεωρητικό υπόβαθρο. Θα έχετε την πρακτική εμπειρία που θα χρειαστείτε για να γίνετε ελκυστικός στο επάγγελμα της πληροφορικής, σε συναφείς τομείς, και να πετύχετε σε μια τεχνολογική κοινωνία.

Θα μάθετε δεξιότητες προγραμματισμού (επί του παρόντος σε Java και C), Τεχνολογία Λογισμικού, Αρχιτεκτονική Υπολογιστών, Λειτουργικά Συστήματα και Δικτύωση Υπολογιστών.

Το πρόγραμμα Επιστήμη των Υπολογιστών ακολουθεί τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές της Έκθεσης της Task Force Joint Curriculum ACM / IEEE-CS. Σύμφωνα με τον καθηγητή Daniel McCracken, πρώην Πρόεδρο της ACM και πρώην Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών της CCNY-CUNY, "το Mercy College πρέπει να επαινεθεί για ένα καλό πρόγραμμα στην Πληροφορική. Το αναλυτικό πρόγραμμα αναθεωρείται συνεχώς για να το κρατήσει η σχολή είναι εξειδικευμένη και αφοσιωμένη · οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές με πολλούς τρόπους · οι φοιτητές είναι ενθουσιασμένοι με την εκπαιδευτική τους εμπειρία και έχουν καλές προοπτικές για δουλειά ή μεταπτυχιακές σπουδές ».

Με τα μικρά μεγέθη τάξεων, τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις με τους καθηγητές και τα έργα υπολογιστικής πραγματικού κόσμου σε ομάδες, θα μάθετε να βλέπετε τι κάνει αυτό το πρόγραμμα τόσο μεγάλο.

Αποτελέσματα του προγράμματος

Μέχρι το τέλος αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να:

 • Επιδείξτε την ικανότητα στον προγραμματισμό, γράφοντας προγράμματα που είναι λειτουργικά, εύχρηστα (περιβάλλον χρήστη) και αποτελεσματικά.
 • Επιδεικνύει την ικανότητα να αναγνωρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τις απαιτήσεις διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού / IDE / πλατφορμών και να επιλύει προβλήματα γράφοντας προγράμματα σε διαφορετικές πλατφόρμες / IDE.
 • Δημιουργήστε ένα απλό, τυπικό μαθηματικό μοντέλο μιας πραγματικής κατάστασης και χρησιμοποιήστε αυτό το μοντέλο για να λύσετε ένα πρόβλημα.
 • Επιδεικνύει την ικανότητα να αναλύει σύνθετα προβλήματα λογισμικού εφαρμόζοντας και χρησιμοποιώντας λύσεις λογισμού και σχεδιασμού σε αυτά τα προβλήματα.
 • Αναγνωρίστε και εξηγήστε τη σημασία της ενσωμάτωσης της ασφάλειας σε όλες τις πτυχές του προγραμματισμού, των λειτουργικών συστημάτων και της ανάπτυξης λογισμικού.
 • Εξηγήστε τι εννοείται με τη «καλύτερη», «αναμενόμενη» και «χειρότερη» συμπεριφορά ενός αλγορίθμου.
 • Προσδιορίστε και εξηγήστε τα βασικά δομικά στοιχεία ενός υπολογιστή: αριθμητική λογική μονάδα (επίπεδο πύλης), καταχωρητές (επίπεδο πύλης), κεντρική μονάδα επεξεργασίας (επίπεδο μεταφοράς μητρώου) και μνήμη (επίπεδο μεταφοράς μητρώου).
 • Αναλύστε τις ανάγκες λογισμικού ενός οργανισμού ή μιας επιχειρηματικής μονάδας στον οργανισμό.
 • Σχεδιάστε, αναπτύξτε και (περιγράψτε την υλοποίηση) μιας λύσης λογισμικού για να ικανοποιήσετε τις οργανωτικές ανάγκες χρησιμοποιώντας μεθόδους μηχανικής λογισμικού.
 • Αναλύστε τις ανάγκες δικτύωσης ενός οργανισμού και προτείνετε μια κατάλληλη λύση για αυτές τις ανάγκες.
 • Γράψτε επιχειρηματικές αναφορές καθώς και τεχνικά εγχειρίδια.
 • Λειτουργεί αποτελεσματικά σε μια ομάδα για να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα μηχανικού προγραμματισμού / λογισμικού που καλύπτει ένα ολόκληρο εξάμηνο.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι αντιπροσωπευτικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για αποφοίτους του προγράμματος σπουδών του Υπολογιστή Bachelor έχουν ως εξής: Προγραμματιστής, Helpdesk Specialist, Αναλυτής, Μηχανικός Λογισμικού, Μηχανικός Δικτύου, Διαχειριστής Δικτύου, Διαχειριστής Ιστού και προγραμματιστής παιχνιδιών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... περαιτέρω

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Διαβάστε Λιγότερα
Dobbs Ferry , Νέα Υόρκη , Νέα Υόρκη , Yorktown Heights , ΗΠΑ Online + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη