Πτυχίο στην Πληροφορική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Μαθηματικών και Ψηφιακών Επιστημών του Bloomsburg University προσφέρει πτυχίο Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών, το οποίο είναι διαπιστευμένο από το ABET. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει βασικούς τομείς της επιστήμης των υπολογιστών με έμφαση στο σχεδιασμό, την ανάλυση και την παραγωγή σύνθετων και αξιόπιστων συστημάτων λογισμικού.

Οι απόφοιτοι είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν προηγμένο πτυχίο ή να εργαστούν επαγγελματικά στον τομέα της πληροφορικής, να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά σε ένα ομαδικό περιβάλλον, να προσαρμοστούν στις νέες τεχνολογίες και να αναλάβουν ευθύνες ηγεσίας. Προσφέρουμε επίσης ένα μικρό στην Πληροφορική, που αποτελείται από τα πρώτα τρία βασικά μαθήματα για τις μεγάλες και τρία μαθήματα CS.

Γρήγορα αναπτυσσόμενες σταδιοδρομίες

Η μηχανική λογισμικού είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σταδιοδρομίες! Οι προγραμματιστές λογισμικού είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ορισμένες αναπτύσσουν εφαρμογές που επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες πληροφορικής και άλλες αναπτύσσουν τα υποκείμενα συστήματα που εκτελούν τις συσκευές ή τα δίκτυα ελέγχου.

Γιατί η επιστήμη των υπολογιστών;

  • Top 10 Λόγοι για την Πληροφορική
  • Σταδιοδρομίες στην Πληροφορική
  • Γιατί να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ABET;

vpuml60logo.gif

Μέσω του Προγράμματος Ακαδημαϊκών Εταίρων του Visual Paradigm , το Bloomsburg University χορηγεί άδεια για λογισμικό μοντελοποίησης ( VP-UML , BPVA , AG ) για εκπαιδευτική χρήση.

Πρόγραμμα Πληροφορικής

  • Βαθμός ελέγχου
  • Πρόγραμμα μαθημάτων
  • Χάρτης Προαπαιτούμενων μαθημάτων
  • Ακολουθία μαθήματος δείγματος

Η επιστήμη των υπολογιστών μεγάλες προσγειώνεται άκρως ανταγωνιστική πρακτική άσκηση

Η προσέλκυση πρακτικής στο UnitedHealth Group, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός ασφαλιστής υγείας στον κόσμο, δεν είναι εύκολο έργο. Από τους 8.000 αιτούντες, μόνο 25 επιλέγονται για να περάσουν το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη με την εταιρεία Fortune 500. Ο Brett Logan, ένας σημαντικός επιστήμονας πληροφορικής, ήταν ένας από αυτούς.

"Η κουλτούρα δεν ήταν μόνο τέλεια κατάλληλη για μένα, αλλά ο συνεντευκτής μου έκλεισε τη συμφωνία για μένα", δήλωσε ο Logan, ο οποίος εργάστηκε ειδικά με την Optum Technologies, θυγατρική της τεχνολογίας της UnitedHealth Group. "Ήμουν τυχερός που αργότερα θα ήταν το αφεντικό μου για το καλοκαίρι."

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, η Logan εργάστηκε σε ένα εσωτερικό έργο για τη μείωση του χρόνου ανάπτυξης του νέου λογισμικού που γράφτηκε στο COBOL, μια γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών που σχεδιάστηκε για χρήση στο εμπόριο.

"Έδωσε τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να ψάξουν για όλες τις 28.000.000 γραμμές κώδικα στο mainframe τους σαν να ψάχνουν κάτι για το Google", δήλωσε ο Logan. "Δεν χρειάστηκε πλέον να ψάξουν μέσω κώδικα όταν έπρεπε να κάνουν αλλαγές".

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... περαιτέρω

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη