Πτυχίο στην Πληροφορική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών μπορεί να σας προετοιμάσει για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομιών. Η Κοίμηση της Θεοτόκου σας προσφέρει ευκαιρίες να σπουδάσετε μαθηματικά ή την επιστήμη των υπολογιστών σε ένα διεγερτικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Θα σκεφτείτε λογικά και θα επιλύσετε προβλήματα, καθώς θα επικοινωνήσετε με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα - δεξιότητες που είναι σε μεγάλη ζήτηση στον σημερινό όλο και πιο τεχνολογικό κόσμο.

Εάν εξετάζετε ένα πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, οι δεσποτικοί καθηγητές της Κατοχής και το προκλητικό πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές μια σειρά από ευκαιρίες να εξερευνήσουν αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο τομέα. Οι μεγάλες επιστήμες των υπολογιστών αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στον προγραμματισμό, τις γνώσεις τους για υλικό και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και την εκτίμηση των κοινωνικών και ηθικών επιπτώσεων της τεχνολογίας. Το μάθημα παρέχει μια βάση για μια ποικιλία επαγγελματικών σταδιοδρομιών στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και για μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη των υπολογιστών.

Οφέλη και χαρακτηριστικά ενός πτυχιούχου στην επιστήμη των υπολογιστών στην Κοίμηση της Θεοτόκου

  • Η Κοίμηση της Θεοτόκου κατατάχθηκε ως "Top 20 Small College for Computer Science".
  • Λάβετε εκπαίδευση στις μαθηματικές και επιστημονικές δεξιότητες που αποτελούν ισχυρά θεμέλια. βασικές δεξιότητες ανεξάρτητα από τη σταδιοδρομία σας.
  • Έχετε την ευελιξία να επιλέξετε ανάμεσα στις απαιτούμενες κατηγορίες για να εξερευνήσετε τα ατομικά ενδιαφέροντα και τα πάθη σας
  • Εξερευνήστε ένα διπλό κύριο στην επιστήμη των υπολογιστών και την εκπαίδευση. Το πρόγραμμα σπουδών της Κοίμησης της Θεολογίας υπογραμμίζει την επάρκεια στα μαθηματικά και την έγκαιρη, πρακτική εμπειρία στην τάξη. Θα αποκτήσετε τις δεξιότητες, την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επίτευξη της άδειας διδασκαλίας σας και θα αριστούσατε ως δάσκαλος στην τάξη.
  • Εφαρμόστε τη μάθηση στον πραγματικό κόσμο και εξερευνήστε σταδιοδρομίες μέσω των πρακτικών.
  • Ανάπτυξη σχέσεων καθοδήγησης με τη σχολή. το μικρό τμήμα μας επιτρέπει στους μαθητές να γνωρίσουν καλά την σχολή.
  • Ευελιξία στην επιλογή μαθημάτων επιλογής που να ταιριάζουν με τα ειδικά σας ενδιαφέροντα.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτητα στρέβλωσης και η ζήτηση για συμβολή στην καινοτομία στον σύγχρονο κόσμο συνεχίζει να αυξάνεται. Όταν μελετάτε την επιστήμη των υπολογιστών στην Κοίμηση της Θεοτόκου, αναπτύσσετε μια σταθερή βάση στον προγραμματισμό των υπολογιστών και περαιτέρω τις γνώσεις σας για το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή. Αξιοποιείτε επίσης τις κοινωνικές και ηθικές επιπτώσεις της τεχνολογίας.

Στις τάξεις και τα εργαστήρια της Κοίμησης της Θεοτόκου, οι σπουδαστές υπολογιστών υπολογίζουν, υπολογίζουν και συνεργάζονται με άλλους που είναι εξίσου παθιασμένοι με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό όπως εσείς.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πληροφορικής

Το μάθημα αποτελείται από συνολικά 15 απαιτούμενα μαθήματα, τα οποία περιλαμβάνουν επτά ειδικά απαιτούμενα μαθήματα στην επιστήμη των υπολογιστών, πέντε μαθήματα στην πληροφορική και τρία μαθήματα στα μαθηματικά.

Μικρά στην Πληροφορική

Το ανήλικο αποτελείται από οκτώ μαθήματα, τα οποία περιλαμβάνουν μαθήματα προγραμματισμού, δομές δεδομένων, Λογισμός Ι και ΙΙ.

Μικρά στην Πληροφορική

Ο ανήλικος αποτελείται από έξι μαθήματα, τα οποία περιλαμβάνουν δύο υποχρεωτικά μαθήματα και τέσσερα μαθήματα επιλογής. Με βάση τα ενδιαφέροντα του φοιτητή, μπορεί να λάβει ένα Εφαρμοσμένο ίχνος (για τις μεγάλες εταιρείες λογιστικής), το Online Track (για εμπορικές ή οργανωτικές επικοινωνίες) ή το Analytical Track (για φοιτητές που ασχολούνται με τη διαχείριση ή τις διεθνείς επιχειρήσεις).

Μηχανική

Οι μαθητές στα μαθηματικά ή στην επιστήμη των υπολογιστών μπορούν να επιλέξουν να επωφεληθούν από την τεχνολογική συνεργασία της Κοίμησης της Θεοτόκου με το Πανεπιστήμιο Notre Dame, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια μηχανικής του έθνους.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Κολλεγίου και να περάσουν ένα εξάμηνο για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία. Υπάρχουν δύο τύποι πρακτικής άσκησης. Οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν ακαδημαϊκή πίστωση, συνεργαζόμενοι με έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο και τον χώρο πρακτικής άσκησης. Ή οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια πρακτική σταδιοδρομίας, η οποία παρέχει πολύτιμη εμπειρία αλλά δεν προσφέρει ακαδημαϊκή πίστωση. Και οι δύο εμπειρίες πρακτικής άσκησης προσφέρουν στους φοιτητές την απαραίτητη εμπειρία για να βελτιώσουν τις εκπαιδευτικές τους εμπειρίες και να τους προετοιμάσουν για μεταπτυχιακές επιτυχίες.

Μεταπτυχιακά σχολεία και σταδιοδρομία

Τα μαθηματικά και οι σπουδαστές των θετικών επιστημών της Κοίμησης της Θεοτόκου είτε προχωρούν σε μεταπτυχιακές σπουδές στα μαθηματικά είτε στην επιστήμη των υπολογιστών είτε εισέρχονται απευθείας σε σταδιοδρομία σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις, οι επικοινωνίες, η εκπαίδευση, η χρηματοδότηση, η υγειονομική περίθαλψη και η τεχνολογία των πληροφοριών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... περαιτέρω

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη