Σχετικά με το πρόγραμμα

Ο κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η παροχή ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Απαιτήσεις εγγραφής:

Γενικό Πιστοποιητικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (απαιτείται επίσημο πρωτότυπο). Ο βαθμός στα Μαθηματικά από το GCSE (εάν υπάρχουν περισσότερες από μία πειθαρχίες, λαμβάνεται υπόψη ο μέσος βαθμός).

Ο βαθμός στα αγγλικά από το GCSE.

Ευκαιρίες καριέρας

Μετά την απόκτηση πτυχίου πανεπιστημίου οι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε οργανισμούς που εκτελούν ανάπτυξη λογισμικού, παράδοση και συντήρηση. Επίσης, δικαιούνται να συνεχίσουν τις σπουδές τους ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στον τομέα της πληροφορικής ή της πληροφορικής σε ορισμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Λετονίας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκτίμηση

Η αξιολόγηση της γνώσης των φοιτητών είναι μια συνεχής διαδικασία, η οποία διαρκεί όλο το εξάμηνο και γίνεται με βάση ανεξάρτητες εργασίες και εξετάσεις, καθώς και τη διενέργεια εξετάσεων και εξετάσεων δύο φορές το χρόνο. Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου κάθε μάθημα προβλέπει διάφορες ανεξάρτητες εργασίες - πρακτικά και εργαστηριακά έργα, δοκιμές και εκθέσεις. Στο τέλος κάθε κύκλου μαθημάτων, οι φοιτητές διενεργούν γραπτές ή προφορικές εξετάσεις ή εξετάσεις πιστοληπτικής ικανότητας. Σε ορισμένα μαθήματα, κατά τα οποία προγραμματίζονται τόσο οι διαλέξεις όσο και τα εργαστηριακά έργα, οι φοιτητές λαμβάνουν τόσο πιστοληπτική εξέταση όσο και εξέταση. Η αξιολόγηση γίνεται με μια κλίμακα δέκα σημείων ή με τη βοήθεια μιας πιστοποίησης πιστοληπτικής ικανότητας.

Υποχρεωτικά μαθήματα

  • Προγραμματισμός
  • Τεχνολογίες βάσεων δεδομένων
  • Διαχείριση έργων ανάπτυξης λογισμικού
  • Αρχιτεκτονική υπολογιστών
  • Μαθήματα σε συνεχή μαθηματικά
  • Μαθήματα σε διακριτά μαθηματικά
  • Πληροφορική και αριθμητικές μέθοδοι
  • Χρονικό χαρτί
  • Bachelor Paper

Μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης

Η απόκτηση του προγράμματος σπουδών οργανώνεται με τη μορφή διαλέξεων, σεμιναρίων, πρακτικών μαθημάτων και εργαστηριακών εργασιών, ανεξάρτητης φοίτησης των φοιτητών (μεμονωμένα, λογοτεχνικές σπουδές, ανάπτυξη ενός έργου σε μικρές ομάδες). Η εφαρμογή κάθε μαθήματος προβλέπει την ενσωμάτωση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, μια σειρά από μαθήματα που σχετίζονται με τη σύνταξη του ερευνητικού προγράμματος σπουδών.

Γλωσσική επάρκεια: Ελάχιστο IELTS (5.5)

Brian Scott, πτυχιούχος φοιτητής των Επιστημών Πληροφορικής (Σρι Λάνκα)

Μόλις ολοκληρώσω το επαγγελματικό μου δίπλωμα, έψαχνα να παρακολουθήσω τις μελλοντικές μου σπουδές στη βορειοευρωπαϊκή ύπαιθρο. Μετά από πολλές χώρες και μαθήματα, το Liepaja University ( LiepU ) ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα.
Η Liepaja είναι μια ήρεμη και όμορφη πόλη ευλογημένη με πολλούς φυσικούς πόρους. Μεγάλη άσπρη αμμουδιά , πανέμορφες λίμνες και ποτάμια διασχίζουν την πόλη, καθιστώντας το ένα κομψό περιβάλλον, όπου μπορεί να ζήσει μια ειρηνική φοιτητική ζωή. Μαζί με τις σπουδές μου, έχω ευκαιρίες να απολαύσω τη μουσική, τους χορούς και άλλα προγράμματα πολιτισμού.
Βρήκα ότι η ζωή στη Liepaja είναι πολύ απλή και προσιτή σε σύγκριση με άλλες μεγάλες πόλεις της Λετονίας και της Βαλτικής. Επίσης, το προσωπικό της LiepU ήταν πολύ φιλικό και υποστηρικτικό από την ημέρα που άρχισα τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, κάτι που με βοήθησε να φτάσω τα εκπαιδευτικά μου σχέδια γρηγορότερα και να ταλαιπωρηθώ.
Δεδομένου ότι το LiepU είναι κρατικό πανεπιστήμιο, οι φοιτητές εδώ λαμβάνουν όλες τις διευκολύνσεις και την αναγνώριση του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος, το οποίο είναι διαπιστευμένο στην ΕΕ και στη χώρα καταγωγής μου και στη Σρι Λάνκα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποLiepaja University »

Τελευταία ενημέρωση Δεκέμβριος 15, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,200 EUR
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη