Read the Official Description

Σχηματίζοντας τα μυαλά του αύριο

Μπορείτε να κάνετε μια θετική διαφορά στη ζωή των παιδιών. Από τη γέννηση μέχρι τα οκτώ χρόνια, τα παιδιά χρειάζονται μια ισχυρή βάση υποστήριξης και γνώσης για να επιτύχουν τη δια βίου επιτυχία. Με το να γίνεις παιδαγωγός παιδικής ηλικίας, μπορείς να παίξεις έναν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών και την εκμάθηση.

Οι γονείς, οι οικογένειες και οι κοινότητες χρειάζονται αφοσίωση, φροντίδα - και προετοιμασία - φροντιστές που επενδύονται στην ανάπτυξη των παιδιών. Οι εκπαιδευτικοί της πρώτης παιδικής ηλικίας επικεντρώνονται στην καλλιέργεια των κοινωνικών, σωματικών, συναισθηματικών και γνωστικών δεξιοτήτων των παιδιών καθώς και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στη γλώσσα και την παιδεία.

Εκπαιδευτική μάθηση

Οι σπουδαστές θα έχουν εκτεταμένες ευκαιρίες για hands-on μάθηση και θα αποκτήσουν εμπειρία σε μια ποικιλία από ρυθμίσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίας, συμπεριλαμβανομένης της υπερσύγχρονης σχολής μαγνητών Riverside που έχει εμπνευστεί από το Reggio Emilia.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος BS Child Study και AS Early Childhood Education θα αποκτήσουν την πιστοποίηση των δασκάλων της πρώιμης παιδικής ηλικίας (ECTC). Το ECTC θα απαιτηθεί από όλους τους δασκάλους του Κονέκτικατ στα κρατικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα έως το 2020 και το Goodwin College έχει εγκριθεί τόσο για τα επίπεδα νηπίων / νηπίων όσο και για τα νηπιαγωγεία.

Καριέρα στη μελέτη παιδιών

Το πτυχίο σας από το Goodwin College θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια καριέρα που εργάζεται με παιδιά και οικογένειες ως:

 • Δικηγόρος παιδιών
 • Διαχειριστής παιδικής φροντίδας
 • Δάσκαλος φροντίδας παιδιών
 • Συντονιστής προγράμματος σπουδών
 • Διευθυντής πρώιμης παιδικής ηλικίας

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην αναπτυξιακή θεωρία και τις αναδυόμενες εκπαιδευτικές τάσεις στην παιδική εκπαίδευση. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι φοιτητές θα έχουν αναπτύξει ηθικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων και δεξιότητες για την προώθηση σχέσεων μέσω δημιουργικών τεχνικών επίλυσης προβλημάτων. Οι επαγγελματίες της πρώτης παιδικής ηλικίας πρέπει να αποκτήσουν αυτές τις δεξιότητες για να οδηγήσουν προγράμματα υψηλής ποιότητας για τα μικρά παιδιά.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι σπουδαστές που εισέρχονται στο Bachelor of Science στην Παιδική Μελέτη πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Περάστε έναν έλεγχο ιστορικού
 • Πλήρης ENG 101 - Αγγλική σύνθεση με βαθμό "C" ή καλύτερη
 • Οι φοιτητές που εισέρχονται με έγκυρη πιστοποίηση παιδικής ανάπτυξης συνεργάτες (CDA) θα λάβουν 9 μονάδες (ECE 102 και ένα 6-πιστωτικό CDA πρακτική προς τις εκλογικές πιστωτικές) προς το πτυχίο Associate ή πτυχίο Bachelor.

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλες τις γενικές απαιτήσεις αποφοίτησης Bachelor of Science όπως αναφέρονται στον κατάλογο. Επιπλέον, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα βασικής παιδικής ηλικίας, PSY 115 και PSY 365 με ελάχιστο βαθμό "C" σε κάθε μάθημα και ελάχιστη σωρευτική GPA 2,3.

Η ECE 251 Student Teaching I και η ECE 252 Student Teaching II μπορούν να μεταφερθούν στο πρόγραμμα μόνο αν ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει ένα πτυχίο στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και έχει ολοκληρώσει τη φοιτητική διδασκαλία για να ολοκληρώσει το πτυχίο του. Τα τετραγωνίδια ECE 450 και ECE 451 δεν μεταβιβάζονται στο πρόγραμμα από άλλο ίδρυμα.

Αποτελέσματα προγράμματος σπουδών παιδιών

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου Bachelor στο πρόγραμμα σπουδών για παιδιά, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση:

 1. Δημιουργήστε κατάλληλα αναπτυξιακά περιβάλλοντα μάθησης και διδασκαλία που βασίζεται στη γνώση των πλεονεκτημάτων, των συμφερόντων και των αναγκών κάθε παιδιού και τα οποία επιτρέπουν σε κάθε παιδί να προωθήσει τη μάθησή του.
 2. Δημιουργήστε σεβαστές και αμοιβαίες σχέσεις που αναγνωρίζουν τα πολύπλοκα χαρακτηριστικά των οικογενειών και των κοινοτήτων των παιδιών και στηρίζουν την ενεργό και αυθεντική συμμετοχή των οικογενειών στην ανάπτυξη και τη μάθηση των παιδιών τους.
 3. Να αντανακλούν και να αναλύουν την πρακτική τους για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων για όλα τα παιδιά.
 4. Σχεδιάστε, υλοποιήστε και αξιολογήστε το αναπτυξιακώς σημαντικό και προκλητικό πρόγραμμα σπουδών για όλα τα παιδιά με βάση τα πρότυπα εκμάθησης και τους πόρους υψηλής ποιότητας.
 5. Εφαρμόστε τον Κώδικα Δεοντολογίας της NAEYC στη δουλειά τους με παιδιά, οικογένειες και άλλους επαγγελματίες της πρώιμης παιδικής ηλικίας.
 6. Εντοπίστε και χρησιμοποιήστε τους κατάλληλους επαγγελματικούς πόρους και επικοινωνήστε με επαγγελματικές οργανώσεις για να ενημερώσετε και να βελτιώσετε την πρακτική τους.
 7. Δικηγόρος για τα παιδιά, τις οικογένειες και το επάγγελμα της πρώιμης παιδικής ηλικίας.
 8. Επικοινωνήστε αποτελεσματικά και επαγγελματικά προφορικά και γραπτώς.
Program taught in:
Αγγλικά

See 5 more programs offered by Goodwin College »

Last updated July 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Open Enrollment
Duration
6 - 9 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
39,488 USD
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Open Enrollment
Ημερομηνία λήξης
Άλλο