Πτυχίο στην Επιστήμη του Περιβάλλοντος

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η μελέτη της Περιβαλλοντικής Επιστήμης ασχολείται με το φυσικό και τροποποιημένο περιβάλλον και τις αλληλεπιδράσεις τους με (συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου) βιολογικά συστήματα. Οι μαθητές αποκτούν μια κατανόηση των περιβαλλοντικών και οικολογικών πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των θετικών και αρνητικών επιπτώσεων, και οι μέθοδοι για την ανάλυση, διαπλέκονται, και την επίλυση αυτών των πολύπλοκων συστημάτων. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών στόχων.

Ο Αναπληρωτής στην Επιστήμη Μεταφορά βαθμό την επιλογή 1 περιλαμβάνει μερικά μαθήματα γενικής παιδείας που απαιτούνται για πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές και έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές σχεδιάζει να μεταβιβάσει στο πανεπιστήμιο στους τομείς που σχετίζονται με την επιστήμη. Θα δώσει στους φοιτητές την ευρεία υπόβαθρο που απαιτείται πριν από την έναρξη πιο εξειδικευμένα, μαθήματα επάνω τμήμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα δεν έχει ως στόχο να εκπληρώσει Γενική Εκπαίδευση / Πανεπιστήμιο (GER / GUR) απαιτήσεις, αλλά για να προετοιμάσουν τους υποψήφιους φοιτητές της επιστήμης μεταφοράς να εισάγετε τις κρατικά πανεπιστήμια με κατώτερο στέκεται, όχι μόνο στις πιστώσεις, αλλά και με την προετοιμασία μεγάλων / προγράμματος. Για να κερδίσει αυτό το βαθμό, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 90 τριμήνου πιστώσεων σε μαθήματα αριθμούσε 100 ή παραπάνω (από την εγκεκριμένη λίστα διανομής παρακάτω) και να πληρούν ειδικές απαιτήσεις της διανομής. Όχι περισσότερο από το 25 τοις εκατό των πιστωτικών απαιτήσεων μπορούν να λαμβάνονται σε ένα πέρασμα / μηδενικής πιστωτικής βάση. Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μαθήματα με το "πέρασμα" των βαθμών μπορεί να μην ικανοποιούν τις απαιτήσεις στα μεγάλα τομέα τους. Οι μαθητές πρέπει να επιτύχει ένα σωρευτικό μέσο βαθμό 2,0, και να κερδίσουν τουλάχιστον 24 πιστώσεις, συμπεριλαμβανομένων το τελευταίο τρίμηνο στην κατοικία, στο Green River Community College.

Green River

Green River - Ένας ηγέτης στη μεταφορά πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμά μας μεταφορά 2 + 2 προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ξεκινήσει τετραετές πτυχίο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα μεταφοράς παρέχει μαθήματα που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα χρόνια του πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο χρόνια στο Green River College, στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το βαθμό τους τετραετής.

γιατί

Οι μαθητές μας έχουν εισαχθεί προς πολλά κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως *, όπως ιεραρχήθηκαν από την Σαγκάη Jiaotong Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων:

Brown University, California State University, το Πανεπιστήμιο Cornell, Χαβάη Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, Johns Hopkins, το Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, το Πανεπιστήμιο Purdue, San Jose State University, Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, το Πανεπιστήμιο Tufts, UC Berkeley, UC Σάντα Μπάρμπαρα, UCLA, UNC - Chapel Hill, του Πανεπιστημίου του Michigan, το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Πολιτεία της Ουάσιγκτον Πανεπιστήμιο * Σημείωση: Η είσοδος στην επιλεκτική πανεπιστήμια είναι άκρως ανταγωνιστική.

Οι Green River College διεθνείς φοιτητές έχουν εισαχθεί σε εκατοντάδες πανεπιστήμια σε όλη την αμερικανική. Οι μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα που απαιτούνται για την εισαγωγή σε Green River και μεταφέρετε σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως juniors τρίτο έτος. Η είσοδος δεν είναι εγγυημένη, αλλά οι μαθητές μας έχουν μεγάλη επιτυχία στην απόκτηση εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Greenriver

Εκπαιδευτικών Αναγκών

Για να αποκτήσει το πτυχίο πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις για τα μεγάλα τους, καθώς και γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που αποτελούν τα θεμέλια της μάθησης σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, γραφής, Επιστήμη, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Στους μαθητές δίνεται η ελευθερία να επιλέξει μαθήματα της επιλογής τους από γενικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, στην κατηγορία "Κοινωνικές Επιστήμες", οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα θέματα: κοινωνιολογία, ψυχολογία, οι πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, τη γεωγραφία και άλλους. Η κατηγορία Ανθρωπιστικές περιλαμβάνει: την τέχνη, την ομιλία, τις επικοινωνίες, τις γλώσσες, τη μουσική, τη φιλοσοφία, και άλλοι. Επιστήμη περιλαμβάνει: τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, την αστρονομία, και άλλοι.

Πώς δουλεύει?

Πάνω από 25 πανεπιστήμια έχουν προσφέρει η Πανεπιστήμιο Διαδρομή Μεταφοράς (UTP) επιλογή για κάθε σπουδαστή που έχει γίνει δεκτός σε Green River. Η εγγύηση δεν ισχύει για "κρούση" μεγάλοι. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί:

1. Εφαρμογή σε Green River

2. Επιλέξτε ένα πανεπιστήμιο - Επιλέξτε το πανεπιστήμιο από τη λίστα. Ελέγξτε το πανεπιστήμιο για την εφαρμογή. Επιλέξτε ένα μοναδικό πανεπιστήμιο. Βεβαιωθείτε ότι το πανεπιστήμιο θα επιλέξετε έχει μεγάλες σας.

Θα λάβετε το πανεπιστήμιο όρους επιστολή αποδοχής ή δήλωση την ίδια στιγμή που θα λάβετε την εισδοχή επιστολή Green River.

Δείγμα Μαθήματα για τα δημοφιλή Majors:

/ Design Art:

 • Ξεκινώντας Σχεδιασμός
 • Σχέδιο
 • Χρώμα και σχέδιο
 • 3 τρισδιάστατο σχεδιασμό
 • Ψηφιακή Φωτογραφία
 • Ζωγραφική και Ιστορία της Τέχνης
GreenriverΦοιτητές

Green River ξέρει πόσο σημαντικό είναι να στέγαση στην επιτυχία του φοιτητή. Αυτός είναι ο λόγος που το προσωπικό στέγασης μας πάει το πρόσθετο μίλι για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρέχοντας μια φροντίδα, θετική, ασφαλή και υποστηρικτικό αμερικανική εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CAMPUS CORNER

Γνωρίστε την παραδοσιακή αμερικανική ζωή κολλεγίων στο Campus Corner Διαμερίσματα (CCA)

Οι μαθητές απολαμβάνουν μια άνετη, στις πανεπιστημιουπόλεις τοποθεσία? άνετο, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις? ένα εξαιρετικό περιβάλλον μελέτη? και μια ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κάνουν φίλους σε υποστηρικτικό φοιτητική κοινότητα των 340 περίπου μαθητές και μαθήτριες και τους διεθνείς. Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών κατά τη στιγμή της μετακόμισής-in.

Οφέλη από Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη:

 • Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη είναι βολικό!
 • Κοντινή απόσταση από την τάξη, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, γυμναστήριο και Παραστατικών Τεχνών Κέντρο
 • Κοινοτικό Κέντρο, όπου μπορείτε να συναντήσετε και να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο
 • Πολλά από επί τόπου τις δραστηριότητες των φοιτητών
 • Ιδιωτικές και η ομάδα περιοχές μελέτης
 • Εύκολο να εμπλακούν σε δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη158111581215813
Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Διαβάστε Λιγότερα
Πυρόξανθος , Πυρόξανθος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη