Πτυχίο στην Εκπαίδευση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εκπαίδευση ταγματάρχες βιώνουν πολλές ευκαιρίες για τη διδασκαλία κλινικά αποτελέσματα σε μια ποικιλία από εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Οι μαθητές μπορούν να επικεντρωθούν σε ένα μεγάλο εύρος Εκπαίδευσης, Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Δημοτικής Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Ειδικής Αγωγής.

WLC επικεντρώνεται στην προετοιμασία των ποιοτικών εκπαιδευτικών και θετικά πρότυπα που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απαιτούν υψηλό βαθμό ευελιξίας, την αντοχή, και η επινοητικότητα. Εκπαίδευση μεγάλες εταιρείες να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία έξω από την τάξη κολέγιο μέσω εταιρικών σχέσεων με τα σχολεία περιοχής. Προ-φοιτητής διδασκαλία κλινικά αποτελέσματα, που συνδέονται με όλες τις μεθόδους μαθήματα, διεξάγονται σε μια ποικιλία πρώιμη παιδική ηλικία, στοιχειώδη, μέση, και τις ρυθμίσεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε ένα εκπαιδευτικό τοπίο απελπισμένοι για παθιασμένος και ιδιαίτερα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, το Ουισκόνσιν Λουθηρανική Κολλέγιο της εκπαίδευσης μεγάλες προετοιμάζει τους μελλοντικούς δασκάλους ως παράγοντες αλλαγής, είναι έτοιμη να κάνει ένα θετικό αντίκτυπο στην τάξη τους, το σχολείο, και την περιοχή. Προετοιμασία για να είναι ένας εκπαιδευτικός είναι μια επένδυση του χρόνου, τα ταλέντα, και τις προσπάθειες. Οι ανταμοιβές είναι ανυπολόγιστη στο φωτισμένο μάτια ή τα χαμόγελα των επιτυχόντων μαθητών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα αναπτυξιακά στάδια της πρώιμης παιδικής ηλικίας, μέση παιδική ηλικία, την πρώιμη εφηβεία και την εφηβεία.

Τι κάνει το Πρόγραμμα Διακριτικός;

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το 100% της εκπαίδευσης προπτυχιακών μεγαλύτερων εταιριών παραδοσιακά έχουν εξασφαλίσει θέσεις διδασκαλίας. Πριν από δύο χρόνια, το πρόγραμμα εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών WLC έλαβε μια τέλεια αναθεώρηση από το μέλος του Τμήματος Ουισκόνσιν της δημόσιας οδηγίας. WLC εκπαίδευση των εκπαιδευτικών ταγματάρχες ολοκλήρωση τελευταίο έτος των προπτυχιακών προετοιμασίας μπορούν να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την αξιοποίηση ενός νέου προγράμματος φιλοξενίας. Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου πριν από την 18η εβδομάδα υποψηφιότητά δασκάλου τους (διδασκαλία των φοιτητών), WLC κατάρτιση των εκπαιδευτικών τους ηλικιωμένους μπορούν να συμμετάσχουν στο προπτυχιακό πρόγραμμα residency. Οι μαθητές περνούν 15 ώρες την εβδομάδα βοηθούν έναν δάσκαλο στην ίδια σχολική περιφέρεια - και συχνά στο ίδιο κτίριο - όπου θα ολοκληρώσουν την υποψηφιότητά δάσκαλό τους.

Πανεπιστήμια και ερευνητικά

Πρώιμη πρόσβαση σε διδασκαλία στην τάξη

Με την εκπαίδευση μεγάλες WLC, οι μαθητές αρχίζουν οι εργασίες στον τομέα κατά το δεύτερο εξάμηνο τους, εκθέτοντας τους στις προκλήσεις και τις χαρές της διδασκαλίας οι μαθητές. Χρησιμοποιώντας μια δομή που δίνει σημασία τόσο για τη διδασκαλία στην τάξη και εμπειρία του πραγματικού κόσμου, WLC εκπαίδευσης μεγάλες εταιρείες βρίσκονται έτοιμοι να διδάξουν αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

Προπτυχιακά έρευνα

Έρευνα για την εκπαίδευση μεγάλων πραγματοποιείται με 150+ κλινική ώρες πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα. Επίσης, τα διάφορα ερευνητικά συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος κατά το οποίο μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές. Το Κέντρο για την αστική Διδασκαλία Αστική Συνέδριο και την κατάσταση συνέδρια Ουισκόνσιν είναι μερικά από τα πολλά γεγονότα που μπορεί να παρακολουθήσει WLC υποψηφίων εκπαιδευτικών με συνεργαζόμενους καθηγητές τους.

Πέρα από την τάξη

Σύνδεσμος Εκπαίδευσης μελλοντικούς δασκάλους »

Το βραβευμένο FTEA φοιτητική οργάνωση παρέχει καθοδήγηση, εμπειρίες ηγεσία, τα χέρια-για τη συμμετοχή της κοινότητας, καλύτερη προετοιμασία των εκπαιδευτικών, καθώς και εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης. Η FTEA συνδέεται με τον μαθητή Ουισκόνσιν Education Association και του Συνδέσμου Εθνικής Παιδείας.

Αστικές και διεθνείς εμπειρίες

Συνεργάτες WLC με το Κέντρο για την αστική διδασκαλίας, μια μη κερδοσκοπική που προσδιορίζει, προετοιμάζει και υποστηρίζει υψηλής απόδοσης καθηγητές. Μέσω του Κέντρου, οι μαθητές που ενδιαφέρονται για την αστική παιδεία μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα, εκδρομές και εμπειρίες βύθιση. Υπάρχουν επίσης διεθνείς ευκαιρίες εκπαίδευσης για τους μαθητές να εξασκηθείτε και να μάθετε σε διεθνείς ρυθμίσεις, όπως η Κένυα, το Μαλάουι και την Τσεχική Δημοκρατία.

Απόφοιτος του σχολείου και Καριέρα

Απόφοιτος Λυκείου

Οι μεγάλες εταιρείες Παιδείας ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην τάξη πριν μεταπτυχιακές του σπουδές. Σύνθετη βαθμούς είναι μια αναγκαιότητα, αλλά μερικές φορές μπορεί να αποκλείσει τους νέους εκπαιδευτικούς από την εύρεση θέσεων νωρίς στην καριέρα τους. Εκπαίδευση αποφοίτων έχουν παρακολουθήσει τέτοιες σχολές, όπως το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison, του Πανεπιστημίου του Wisconsin-Milwaukee, Wisconsin και Λουθηρανός College.

Καριέρα στην τάξη

Στο WLC, οι εκπαιδευτικοί προετοιμάζονται για τη διττή φύση του πιστός Χριστιανός δάσκαλος: να είσαι υπηρέτης και ένας ηγέτης. WLC εκπαίδευση αποφοίτων εργάζονται σε προαστιακό, αστικές και αγροτικές περιοχές σε όλη την πολιτεία του Ουισκόνσιν. Πολλά αστικά εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε ιδιωτικά και κοινοτικά σχολεία στην πόλη του Milwaukee. Οι απόφοιτοι εργάζονται επίσης στις δημόσιες σχολικές περιοχές της West Allis-West Μιλγουόκι, Wauwatosa, Whitnall, Waterford, New Berlin, και πολλά άλλα σε όλη την περιοχή.

12
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... περαιτέρω

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη