Πτυχίο στην Εκπαίδευση, Συγκέντρωση Montessori

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για τους φοιτητές που ξεκινούν πτυχίο πανεπιστημίου

Το πτυχίο μας με μια συγκέντρωση εκπαίδευσης Montessori προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φοιτητές της εκπαίδευσης. Μπορείτε να αποκτήσετε τρία διαπιστευτήρια σε ένα πρόγραμμα:

 • Πτυχίο πανεπιστημίου στην πρωτοβάθμια ή στοιχειώδη εκπαίδευση
 • Ένα δίπλωμα Montessori Internationale (AMI)
 • Κρατική πιστοποίηση διδασκαλίας

Το πρόγραμμα είναι μια σύμπραξη μεταξύ του University of Hartford και του κέντρου κατάρτισης Montessori Northeast (MTCNE), ενός εκπαιδευτικού κέντρου εκπαιδευτικών AMI που διοικείται από το Συμβούλιο Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Καπιτωλίου (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Σχετικά με τον κύριο

Το πρόγραμμα Bachelor of Science με μια συγκέντρωση Montessori προσφέρει πολλαπλά οφέλη που σας προσφέρουν ευέλικτες επιλογές σταδιοδρομίας:

 • Παγκόσμια: Το δίπλωμά σας AMI Montessori αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο και παρέχει ένα "διαβατήριο" για τη διδασκαλία σε διεθνές επίπεδο.
 • Εθνικό: Το πρόγραμμά μας παρέχει την πιστοποίηση καθηγητών του Κοννέκτικατ στην πρωτοβάθμια ή στοιχειώδη εκπαίδευση που αναγνωρίζεται από άλλα 45 κράτη.
 • Τοπικές: Θα αποκτήσετε εμπειρία στην τάξη στα πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Montessori στην περιοχή του Greater Hartford.
 • Μάθετε για την πανέμορφη πανεπιστημιούπολη Montessori στο κέντρο κατάρτισης Montessori Northeast (MTCNE), ένα κέντρο εκπαίδευσης εκπαιδευτικών AMI.
 • Επωφεληθείτε από την υποστήριξη υποτροφιών για φοιτητές του Montessori.

Πρόγραμμα

Το πτυχίο Bachelor of Science με τις σπουδές Montessori είναι τουλάχιστον 138 μονάδες:

 • Περιλαμβάνει 30 μονάδες εκπαίδευσης AMI
 • Πρόσθετα μαθήματα στις σπουδές Montessori που υποστηρίζουν την εκπαίδευση AMI
 • Σχεδιασμένο για να ολοκληρωθεί σε τέσσερα χρόνια
 • Παρατήρηση και πρακτική των διδακτικών στοιχείων

Η επιτυχής ολοκλήρωση έχει ως αποτέλεσμα:

 • BS στην πρωτοβάθμια ή στοιχειώδη εκπαίδευση με μελέτες Montessori
 • AMI Diploma - Πρωτοβάθμια (ηλικίας 3-6) ή στοιχειώδης (ηλικίας 6-12 ετών)
 • Πιστοποιητικό διδασκαλίας για το κράτος CT - Πρωτοβάθμια παιδική ηλικία # 113 ή στοιχειώδης # 305

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Το πτυχίο Bachelor of Science με τις σπουδές Montessori είναι τουλάχιστον 138 μονάδες. Οι φοιτητές επιλέγουν πτυχίο στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ή στη στοιχειώδη εκπαίδευση.

Ένας εγκεκριμένος κύριος τομέας απαιτείται ως μέρος οποιουδήποτε σημαντικού κύριου εκπαιδευτικού προγράμματος. Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα Montessori παίρνουν έναν τομέα σπουδών μείζονος σημασίας στις μελέτες Montessori.

Προοπτική σταδιοδρομίας

Οι δάσκαλοι Montessori είναι σε μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως. Υπάρχουν περίπου 4.500 σχολές Montessori στις ΗΠΑ, δημόσιες και ιδιωτικές, και πάνω από 20.000 παγκοσμίως. Εκατοντάδες θέσεις εργασίας για εκπαιδευμένους δασκάλους του Montessori πηγαίνουν αχρησιμοποίητοι κάθε χρόνο.

Δέσμευσε ολόκληρο το παιδί

Αν ενδιαφέρεστε για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που επικεντρώνεται σε ολόκληρο το παιδί, συνδυάζοντας τους ακαδημαϊκούς, τις κοινωνικές δεξιότητες, τις δεξιότητες ζωής, τον φυσικό κόσμο και τη χαρά στην εκμάθηση, το Montessori μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς.

Οι δάσκαλοι του Montessori είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη ολόκληρου του παιδιού και βοηθώντας τα παιδιά και τους νέους να κατανοήσουν τη θέση και τις συνεισφορές τους στην παγκόσμια κοινότητα μας. Ο Δρ. Montessori είδε την εκπαίδευση ως κάτι περισσότερο από απλή μετάδοση των γνώσεων και των δεξιοτήτων αλλά μάλλον ως ένα κίνημα κοινωνικής μεταρρύθμισης που οδηγεί σε έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές.

Στο πλαίσιο του Bold Goal του Συνδέσμου Montessori Internationale (AMI), ελπίζουμε να αυξήσουμε σημαντικά τα εκπαιδευμένα μέλη της AMI τα επόμενα χρόνια. Τα προγράμματα Northeast του University of Hartford και του Montessori Training Center θα προετοιμάσουν περισσότερους δασκάλους AMI για να εργαστούν στις τρέχουσες και αναμενόμενες νέες θέσεις καθηγητών Montessori.

Αδεια

Για την εισαγωγή σε προγράμματα στο Τμήμα Παιδείας αναμένονται 16 μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα ως ελάχιστα:

 • Αγγλικά, 4 μονάδες
 • Κοινωνικές σπουδές, 2 μονάδες
 • Ξένη γλώσσα, 2 μονάδες
 • Επιστήμη, 2 μονάδες
 • Μαθηματικά, 2 μονάδες (συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας άλγεβρας)
 • Άλλα ακαδημαϊκά μαθήματα, 4 μονάδες

Απαιτήσεις επαγγελματικού προγράμματος

Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο επαγγελματικό πρόγραμμα κατά την πτώση του δεύτερου έτους σπουδών. Οι επαγγελματικές απαιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν:

 • SAT, ACT ή Praxis Core. Παρόλο που το Πανεπιστήμιο δεν απαιτεί SAT, ACT ή Praxis βαθμολογίες για την εισαγωγή, το κράτος του Κονέκτικατ απαιτεί αυτές τις βαθμολογίες για τη διδασκαλία της πιστοποίησης.
 • Αθροιστικός βαθμός βαθμού βαθμού 3,0 ή υψηλότερος.
 • Το συμπληρωμένο έντυπο συνεντεύξεων διάθεσης.

Χρηματοδοτική βοήθεια και υποτροφίες

Χρηματοδοτική βοήθεια και βοήθεια για τη διδασκαλία διατίθενται σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία οικονομικής βοήθειας, συμπληρώστε την Ελεύθερη Αίτηση Χρηματοδότησης Φοιτητών (FAFSA) χρησιμοποιώντας τον σχολικό κώδικα του University of Hartford .

Εκτός από την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημίου, οι συγκεκριμένες υποτροφίες για το Montessori διατίθενται μέσω της γενναιοδωρίας του Υποτροφείου Υποτροφιών του James Walton Montessori. Για να ληφθεί υπόψη η υποτροφία Walton Montessori, συμπληρώστε τα εξής τρία στοιχεία:

 1. Ένα προσωπικό τεύχος: Το δοκίμιο σας μπορεί να είναι οποιουδήποτε μήκους, αλλά πρέπει να περιλαμβάνει σχετικές προσωπικές και / ή επαγγελματικές πληροφορίες και εμπειρίες που σας έχουν προετοιμάσει για συμμετοχή στο πρόγραμμα Montessori. Αυτές οι εμπειρίες μπορεί να περιλαμβάνουν μια ιστορία για την εκμάθηση, μια τάξη που πήρατε, τη δική σας εμπειρία με το Montessori ή την εμπειρία ενός ατόμου που γνωρίζετε.
 2. Παραπομπές: Καταχωρίστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τους αριθμούς τηλεφώνου των τριών αναφορών. Θα επικοινωνήσουμε μαζί τους. δεν χρειάζεται να γράψουν συστάσεις.
 3. Συνέντευξη: Θα ολοκληρώσετε μια προγραμματισμένη συνέντευξη με το προσωπικό του προγράμματος ή το μέλος της σχολής.

Ποια είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για αυτό το πρόγραμμα;

Οι αιτήσεις για εισαγωγή στην τάξη των πρωτοετών φοιτητών του University of Hartford εξετάζονται σε "κυλιόμενη βάση" που αρχίζει στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η προθεσμία υποβολής της δωρεάν αίτησης για ομοσπονδιακή φοιτητική βοήθεια (FAFSA) για την εξέταση οικονομικής βοήθειας είναι η 15η Φεβρουαρίου.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... περαιτέρω

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη