Πτυχίο στην Αθλητική Προπόνηση (Hons)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αναπτύξτε την εμπειρία σας στον αθλητικό προπονητή καθώς και στους τομείς της αθλητικής επιστήμης που υποστηρίζουν την αποτελεσματική καθοδήγηση όπως η ανάλυση απόδοσης, η βιομηχανική και η ψυχολογία. Μάθετε από τους καθηγητές που είναι αθλητικοί προπονητές, συνεργάζοντάς τους με συνεργάτες όπως GB Rowing, Βρετανικό Ιππικό, GB Παραολυμπιακές ομάδες και το Συμβούλιο Κρίκετ Αγγλίας και Ουαλίας.

Θα αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες προπόνησης σε μια σειρά αθλητικών περιοχών, με τη δυνατότητα να ασκείτε μια αθλητική περιοχή ή έναν προπονητή σε πολλά αθλήματα με επαγγελματικές επιδόσεις ή περιβάλλοντα κοινότητας. Εάν θέλετε να αποφοιτήσετε ως εξουσιοδοτημένο λεωφορείο, μπορείτε να συμπληρώσετε τα Πιστοποιητικά Coaching του Ηνωμένου Βασιλείου (επίπεδα 1, 2 και 3) μαζί με τις σπουδές σας.

Παράλληλα με τις τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας με οργανισμούς όπως το Cheltenham Town Football Club, το Gloucester Rugby και το NGB British Rowing, θα έχετε ευκαιρίες να συνεργαστείτε με πανεπιστημιακές αθλητικές ομάδες και επαγγελματίες συνεργάτες. Αυτές περιλαμβάνουν την ομάδα του All Golds, το πρωτάθλημα Rugby Sevens BUC, την ποδοσφαιρική ομάδα των ανταγωνιστικών γυναικών μας, το England Netball και το Αγγλικό Χόκεϋ.

Θα μάθετε στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας στην πανεπιστημιούπολη Oxstalls με τους μαθητές αθλητικών προπονητών από όλα τα χρόνια. Η ομογένεια στην πανεπιστημιούπολη είναι δυνατή. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μια σύγχρονη αθλητική αίθουσα, σκηνή για όλες τις καιρικές συνθήκες, αστερούργου, αθλητικό στούντιο με γυαλί, γυμναστήριο, φυσιολογία, εργαστήρια βιοϊατρικής και βιοαξιολόγησης, εξοπλισμό απόδοσης κίνησης, μονάδες αντοχής και κλιματισμού και θεραπείας και περιβαλλοντικό θάλαμο.

Στυλ μελέτης

Είμαστε ένα από τα λίγα επιλεγμένα πανεπιστήμια που έχουν επιτύχει τη διαπίστευση SkillsActive. Το πρόγραμμά μας αναγνωρίζεται ως ένα από τα ισχυρότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το μάθημα έχει μια πρακτική εστίαση στη μάθηση και έχουμε ενθαρρύνει μια ισχυρή κοινότητα προγύμνασης, με όλα τα επίπεδα του πτυχίου αθλητικού προπονητή να έρχονται μαζί για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

Λειτουργία μελέτης

Πλήρους ή μερικής απασχόλησης

Καριέρα

  • Επαγγελματικό προπονητικό αθλητισμό
  • Αναλυτής απόδοσης
  • Συνεργασία με τις τοπικές αρχές
  • Εργασία για τα εθνικά διοικητικά όργανα (NGBs)
  • Διδασκαλία φυσικής αγωγής (μέσω PGCE)

Βιομηχανικές συνδέσεις

Με ενσωματωμένες μονάδες τοποθέτησης εργασίας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε με επαγγελματικές οργανώσεις όπως το Cheltenham Town Football Club, το Cheltenham Hockey Club, το Gloucester Rugby, το West Bromwich Albion καθώς και τα εθνικά όργανα διοίκησης ενός αθλήματος όπως η Αγγλία Το χόκεϊ και το Συμβούλιο Κρίκετ Αγγλίας και Ουαλίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?.

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?. Διαβάστε Λιγότερα
Τσέλτενχαμ , Γκλόστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη