Πτυχίο σε Ειδικούς Τομείς Πολιτικών Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Civil Engineering 3Moscow State University of Civil Engineering (MGSU)","author_url":"","source":""}" />

Ενισχύστε τον εαυτό σας με εργαλεία και γνώσεις για να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο δομημένο περιβάλλον, να οδηγήσετε την προσπάθεια - χτίστε, σχεδιάστε και διατηρήστε! Το πρόγραμμά μας θα σας δώσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων και ικανότητες για να γίνετε πολιτικός μηχανικός υψηλής ειδίκευσης.

Θα μάθετε για ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός κατασκευαστικού αντικειμένου και θα έχετε την ευκαιρία να ειδικευτείτε σε έναν συγκεκριμένο τομέα πολιτικών ή περιβαλλοντικών μηχανικών. Ενώ μαθαίνετε γενικές ικανότητες στα πρώτα δύο χρόνια σπουδών, θα έχετε χρόνο να επιλέξετε την περιοχή εστίασής σας για τις δύο τελευταίες από τις 11 εξειδικεύσεις:

 • Δομική μηχανική (οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβας, πολυμερή κ.λπ.)
 • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
 • Έρευνα και δοκιμή δομών
 • Σχεδιασμός κτιρίων
 • Υδραυλική μηχανική
 • Υπόγεια Κατασκευή & Γεωτεχνική Μηχανική
 • Κατασκευή ενέργειας
 • Παροχή νερού και επεξεργασία λυμάτων
 • Κτίριο φυσικής
 • Διαχείρηση εγκατάστασης
 • Έρευνα και εξειδίκευση ακινήτων

Θα παρακολουθήσετε εκπαίδευση σε ένα πανεπιστήμιο με ακαδημαϊκή παράδοση αιώνων υπό την επίβλεψη διακεκριμένων καθηγητών, πολυάριθμων νικητών βραβείων, τιμημένων επιστημόνων και επαγγελματιών του κλάδου στον τομέα των κατασκευών, γνωστών στη Ρωσία και το εξωτερικό. Θα έχετε πρόσβαση σε ερευνητικά εργαστήρια, εξοπλισμένα με μοναδικό, υπερσύγχρονο, ερευνητικό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Οι απόφοιτοί μας παίρνουν ανταγωνιστικές θέσεις μηχανικής και διαχείρισης σε παγκόσμιες εταιρείες όπως η Rosatom, η Saint-Gobain, η Knauf, η Sibelco, η Strabag και άλλοι.

134972_134897__MG_1958.jpg

Δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα διδάσκεται στη ρωσική γλώσσα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα ετησίως 1 έτους για να μάθετε τη ρωσική γλώσσα από το μηδέν και να αποκτήσετε επιπλέον μαθήματα στη φυσική, τα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ίδρυσης, θα είστε έτοιμοι να εγγραφείτε σε πτυχίο για τις μελλοντικές σας διακοπές.

Το ίδιο το πρόγραμμα Bachelor διαρκεί 4 χρόνια και ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή για λεπτομέρειες εισαγωγής!

Δημιουργήστε, σχεδιάστε και διατηρήστε το μέλλον σας με το MGSU!

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Moscow State University of Civil Engineering (MGSU) is the leading Russian University in the area of civil engineering with a century of teaching and research tradition.

Moscow State University of Civil Engineering (MGSU) is the leading Russian University in the area of civil engineering with a century of teaching and research tradition. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη