Πτυχίο μηχανικής (beng) στη μηχανική υπολογιστών (ce)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τα προγράμματα μηχανικής στο ΑΙΤ έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν τεχνικά καταρτισμένους πτυχιούχους που έχουν επίσης γνώση σχετικά με τη διαδικασία της μηχανικής - πώς σχεδιάζονται, εκλεπτυσμένα και- λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς της πραγματικής τεχνολογίας. Τα μηχανολογικά μας προγράμματα δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό της μηχανικής διαδικασίας, των συστημάτων και των εξόδων.

Το AIT είναι της άποψης ότι όλοι οι μηχανικοί είναι βασικά σχεδιαστές. Οι περισσότεροι μηχανικοί στο πλαίσιο της δουλειάς τους συμμετέχουν, για παράδειγμα, στο σχεδιασμό διαδικασιών μηχανικής, πειραμάτων, προϊόντων, συστημάτων, εξοπλισμού κατασκευών, προϊόντων μεταξύ άλλων. Οι φοιτητές μηχανικών μας πρέπει επομένως να είναι τουλάχιστον εξοικειωμένοι με τις πτυχές σχεδιασμού των προϊόντων και των συστημάτων που προκύπτουν από τη διαδικασία από άκρο σε άκρο.

Το AIT, σε συμφωνία με τις διεθνείς εξελίξεις και την αλλαγή της έμφασης σε θέματα μηχανικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, επικεντρώνει τα προγράμματα μηχανικής στα όσα θα έπρεπε να κάνουν οι πτυχιούχοι μηχανικών μας: γνωρίζοντας πού και πότε να εφαρμόζουν τα κατάλληλα μαθηματικά. Διεξαγωγή και ερμηνεία πειραμάτων. Σχεδιασμός πράγματα? Εργασία σε διεπιστημονικές ομάδες · Να είναι ηθικά υπεύθυνη · Επικοινωνούν καλά? Να είναι πάντα έτοιμος να μάθει κάτι νέο. Να μάθουν τι είναι επίκαιρο και επίκαιρο στο επάγγελμα και ποια είναι τα σύγχρονα ζητήματα. Και να έχουν και να χρησιμοποιήσουν τις σωστές δεξιότητες και εργαλεία για να ολοκληρώσουν ένα έργο.

Οι στόχοι του Προγράμματος Μηχανικών Υπολογιστών - το οποίο είναι συμβατό με την αποστολή του AIT, είναι να παράγει πτυχιούχους υψηλού διαμετρήματος στη Μηχανική Η / Υ χρησιμοποιώντας διεθνώς αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Ως εκ τούτου, το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις διατάξεις του IEEE και τις απαιτήσεις. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές μας τις γνώσεις και τις συναφείς δεξιότητες στον ευρύτερο τομέα της μηχανικής πληροφορικής. Πάνω από το τετραετές πρόγραμμα ένα φάσμα δεξιοτήτων που βασίζεται, γενικά ζητήματα θα πρέπει να διατηρηθεί ώστε να αναπτυχθεί το μαθητή ως ένα ευέλικτο μεταπτυχιακό και ως «δια βίου μαθητή». Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσουν τις βασικές πειραματικές, σχεδιαστικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και θα είναι προετοιμασμένοι για την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα της μηχανικής υπολογιστών, ή για τη συνέχιση της μελέτης στο μεταπτυχιακό επίπεδο. .

Προϋποθέσεις Εισόδου

Senior Δευτεροβάθμια / Λυκείου Πιστοποιητικό Εξέτασης (SS / HSCE) ή της Δυτικής Αφρικής Senior Απολυτήριο Σχολής (WASSCE) ή ισοδύναμο με ένα συνολικό αποτέλεσμα των 24 ή καλύτερα σε έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένων περάσματα σε: Τρία Μαθήματα Κορμού (συμπεριλαμβανομένων των βασικών αγγλικά, και Core Μαθηματικά ) συν τρία μαθήματα επιλογής.

Για τα προγράμματα μηχανικής ή επιστήμης των υπολογιστών, τα τρία μαθήματα επιλογής πρέπει να περιλαμβάνουν τα Μαθηματικά και την Επιλεκτική Επιστήμη (Φυσική, Χημεία ή Βιολογία).

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of chara ... περαιτέρω

Our mission is to become a cradle of excellence in education, training and research through providing leadership in the educational and the technological world by carefully selecting students of character, integrity, determination and motivation, and choosing individuals of outstanding character, commitment, ability and vision to serve as trustees, officers and faculty. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη