Πτυχίο Ψυχολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο στην Ψυχολογία

Ψυχολογία είναι μια από τις πιο σημαντικές επιστήμες του ανθρώπου. Αυτό μας επιτρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και πώς το μυαλό μας λειτουργεί. Ως ένα σημαντικό ψυχολογίας στο Redlands, θα:

  • Ελάτε να κατανοήσουμε τις διαδικασίες της συμπεριφοράς, τόσο στον εαυτό σου και τους άλλους
  • Αποκτήστε μια γενική γνώση του γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται, ενεργούν και αισθάνονται τον τρόπο που κάνουν
  • Μάθετε να σκέφτονται κριτικά και να λύσει τα προβλήματα
  • Αναπτύξουν αναλυτική, οι επικοινωνίες σας και τις διαπροσωπικές και ενδοατομική δεξιότητες
  • Εξερευνήστε αναπτυξιακές, βιολογικών, γνωστικών και κοινωνικών εισφορών στην ανθρώπινη δραστηριότητα, φυσιολογικών και μη,

Με ένα πτυχίο στην ψυχολογία από Redlands, μπορείτε να ενισχύσουν τις σχέσεις, τη βελτίωση των δεξιοτήτων ηγεσίας σας, κάνουν πιο ακριβείς αποφάσεις, να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και να είναι επιτυχής στην καριέρα σας.

Ο Ταγματάρχης

Μεγιστάνες πρέπει να ολοκληρώσει έναν ανώτερο επιστέγασμα και τουλάχιστον 10 μαθημάτων στην ψυχολογία, επτά εκ των οποίων πρέπει να είναι στην κατοικία.

Οι μαθητές καλούνται να συμπληρώσουν τα ακόλουθα μαθήματα: PSYC 100, PSYC 250, και PSYC 300.

Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν το μεγαλύτερο μετά την ολοκλήρωση της PSYC 100 (με ελάχιστο βαθμό 2.7), PSYC 250 (με ελάχιστο βαθμό 2.0), και ένα επιπλέον μάθημα ψυχολογίας με ένα συνδυασμένο 2,3 ΣΔΣ σε ολόκληρη μαθήματα ψυχολογίας τους. Τα μεταφορά μαθητών αναμένεται να πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις και πρότυπα ΣΔΣ ως φοιτητές στην κατοικία.

Σας συμβουλεύουμε τους μαθητές να συμπληρώσουν όλα τα μαθήματά τους το αργότερο μέχρι το κατώτερο έτος τους. PSYC 100 θα πρέπει να ληφθεί κατά το πρώτο έτος, ακολουθούμενη από PSYC 250 και PSYC 300 μέχρι το τέλος του έτους τρεις.

Όλα τα προαπαιτούμενα μαθήματα, πρέπει να ληφθούν για μια αριθμητική τάξη. Οι μαθητές πρέπει να κερδίσει ένα ελάχιστο βαθμό 2.7 σε PSYC 100 για να χρησιμεύσει ως προαπαιτούμενο άλλων PSYC μαθήματα. Οι μαθητές πρέπει επίσης να κερδίσουν ένα ελάχιστο βαθμό 2.0 σε PSYC 250 και PSYC 300 για τα μαθήματα αυτά να χρησιμεύσουν ως προαπαιτούμενα για τα μαθήματα ανώτερο επίπεδο.

Μεγιστάνες πρέπει επίσης να συμπληρώσει τουλάχιστον τρία μαθήματα από κάθε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες: 1. Ενδιάμεσα μαθήματα-PSYC 210, PSYC 220, PSYC 260, PSYC 262, PSYC 320, PSYC 335, PSYC 343, PSYC 344, PSYC 349, PSYC 350, PSYC 352, PSYC 355, PSYC 360. 2. Σύνθετη μαθήματα, PSYC 435, PSYC 439, PSYC 440, PSYC 441, PSYC 445, PSYC 447, PSYC 448, PSYC 460. Τα μαθήματα αυτά έχουν γενικά έναν εμπειρικό στοιχείο που περιλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων, ανάλυση, ερμηνεία, και γραπτή έκθεση.

  1. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν το δέκατο μάθημα από κάθε μάθημα 3-4 μονάδα στην ψυχολογία. Εκτός από αυτά τα 10 μαθήματα, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο PSYC 473 ή PSYC 487 ή ένα ερευνητικό έργο με τη μορφή της κατευθυνόμενης μελέτης στο ανώτατο επίπεδο, ή τιμητικές διακρίσεις.

Οι μαθητές σχεδιάζουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους σύμβουλο νωρίς για να συντονίσει αυτή την εμπειρία με τη μεγάλη ακολουθία προγράμματος. Το τμήμα υποστηρίζει και ενθαρρύνει τη διαπολιτισμική μελέτες.

Η Μικρά

Το ανήλικο στην ψυχολογία αποτελείται από τουλάχιστον έξι μαθήματα, τέσσερα από τα οποία θα πρέπει να είναι στην κατοικία. Συνιστάται ότι οι μαθητές λαμβάνουν PSYC 100 πρώτων, καθώς αποτελεί προϋπόθεση για τα περισσότερα μαθήματα ψυχολογίας. PSYC 250 και 300 δεν απαιτούνται για τον ανήλικο, ωστόσο, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για όλα τα μαθήματα 400-επίπεδο.

Τμήματος Honors

Τμηματική τιμητικές διακρίσεις στην Ψυχολογία είναι διαθέσιμη για εξαιρετικά ικανός και κίνητρα φοιτητές. Παραλαβή του τιμά απαιτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού επιστημονικό έργο (δηλαδή, σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητη υπό την επίβλεψη του διδακτικού προσωπικού), που αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της επιστημονικής δραστηριότητας στο πλαίσιο του ευρύτερου. Διακρίσεις μπορεί να απονέμεται σε φοιτητές οι οποίοι δηλώνουν στο κατώτερο έτος τους, να εγκρίνονται από το τμήμα προσωπικού ως υποψήφιοι, και που ολοκληρώνουν με επιτυχία ένα έργο τιμά κρίνονται ότι είναι εξαιρετική από την επιτροπή τιμά του μαθητή.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... περαιτέρω

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Διαβάστε Λιγότερα
Redlands , Νέα Υόρκη , όχθη ποταμού , Σαν Ντιέγκο , Torrance , Δυτική Covina , Burbank + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη