Πτυχίο Ψηφιοποίησης, Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Πρόγραμμα Διεθνούς Πτυχίου Ψηφιοποίησης, Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής (DICE), Bachelor of Science και Master of Science (Technology) (3 χρόνια + 2 χρόνια)

Ως φοιτητής, θα:

 • Κατακτήστε τις βασικές μεθόδους και τεχνολογίες στην επιστήμη των υπολογιστών.
 • Μάθετε να σχεδιάζετε λύσεις ηλεκτρονικής και μηχανικής επικοινωνίας που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως.
 • Αποκτήστε τις απαραίτητες δεξιότητες για έναν ψηφιακοποιημένο κόσμο τώρα και στο μέλλον.
 • Δείτε από πρώτο χέρι πώς είναι να εργάζεστε σε μια πραγματικά διεθνή βιομηχανία μέσω πρακτικής άσκησης.

Το DICE είναι ένα τριετές πρόγραμμα Bachelor που παρέχει στους φοιτητές σταθερές δεξιότητες και εκτεταμένη βάση γνώσεων σε τεχνολογίες που απαιτούνται στον ψηφιακό κόσμο. Το πρόγραμμα συνδυάζει τρεις βαθμούς κάτω από μια στέγη και ο μαθητής μπορεί να επιλέξει ποια διαδρομή θα ακολουθήσει. Ο μαθητής μπορεί να ειδικευτεί στην Επεξεργασία Πληροφοριών, στην Πληροφορική ή στην Ηλεκτρονική. Η Επεξεργασία Πληροφοριών περιλαμβάνει μαθήματα προγραμματισμού, λογισμικού και συστημάτων. Η Επιστήμη των Υπολογιστών περιλαμβάνει μελέτες στο AI και την εφαρμοσμένη πληροφορική και η Ηλεκτρονική αποτελείται από μελέτες σε κυκλώματα, αναλογικές και ψηφιακές τεχνικές και επικοινωνία.

"Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα όλων των σχετικών με τις ΤΠΕ διδασκαλίας και έρευνας που διατίθενται στο Oulu."

Η υποχρεωτική πρακτική άσκηση σημαίνει ότι ο φοιτητής θα έχει την ευκαιρία να δει πώς είναι η πραγματική εργασία στη φινλανδική βιομηχανία. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε πρακτική άσκηση εκτός Φινλανδίας. Όντας ένα τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εξοικειωθούν με τεχνολογίες και ερευνητικούς τομείς όπως:

 • Τεχνητή νοημοσύνη
 • Έντυπη νοημοσύνη
 • Τρέχουσες και επόμενης γενιάς τεχνολογίες επικοινωνίας
 • Διαδίκτυο πραγμάτων, IoT
 • Μηχανική όραση
 • Ασφάλεια πληροφοριών
 • Μυστικότητα

Οι μελέτες βασίζονται σταθερά στην τρέχουσα έρευνα ήδη σε επίπεδο Bachelor και η έμφαση δίνεται στην πρακτική μάθηση από την αρχή. Οι μαθητές θα αναλάβουν πολυεπιστημονικές εργασίες στο πανεπιστήμιο και μπορούν να επωφεληθούν από τεχνολογίες αιχμής που είναι διαθέσιμες στο University of Oulu , όπως το δίκτυο δοκιμών 5G / 6G, το υλικό και η πλατφόρμα σχεδιασμού προϊόντων FabLab, SmartCampus, Printed Intelligence και άλλα. . Οι ενεργοί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν - και να συμμετάσχουν - στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών. Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα όλων των σχετικών με τις ΤΠΕ διδασκαλίας και έρευνας που διατίθενται στο Oulu.

Η διδακτική σχολή αποτελείται από Φινλανδούς και διεθνείς επαγγελματίες που αντιπροσωπεύουν το προβάδισμα σε διάφορους ερευνητικούς τομείς. Το University of Oulu είναι ένα πολύ γνωστό και σεβαστό ίδρυμα όπου πρωτοποριακή έρευνα πραγματοποιείται σε γενικές γραμμές. Για παράδειγμα, το University of Oulu είναι το σπίτι της 6G Flagship, ενός ολοκληρωμένου, πολυετούς ερευνητικού έργου για τις τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας του μέλλοντος. Το πανεπιστήμιο έχει ξεσπάσει πολλές νεοσύστατες εταιρείες και ίδρυσε εταιρείες που έχουν βασίσει την βασική τους εμπειρία στην έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο. Ως εκ τούτου, ένα πτυχίο από το University of Oulu θεωρείται ιδιαίτερα, το οποίο αποδεικνύεται από το συνεχές και έντονο ενδιαφέρον πρόσληψης από τη βιομηχανία, δηλαδή. εταιρείες, μικρές και μεσαίες εταιρείες και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Αυτό το πρόγραμμα δίνει επίσης σε έναν σπουδαστή άριστα θεωρητικά εργαλεία και μια πολύτιμη πρακτική ικανότητα για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του περαιτέρω και τη δυνατότητα εγγραφής στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο University of Oulu .

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is a ... περαιτέρω

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is about seeking, utilizing and applying new knowledge. The University of Oulu researches people and culture in a changing living environment, as well as opportunities that new technology provides for improving the well-being of people and the environment. The University of Oulu is a multidisciplinary expert in Northernness. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής