Πτυχίο Χημικών Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αποστολή του Τμήματος Μηχανικών των Benedictine College είναι να παράσχει μια πολυεπιστημονική προπτυχιακή εκπαίδευση μηχανικής που βασίζεται σε ένα αυθεντικά καθολικό ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι επαγγελματίες που είναι εξαιρετικοί επίλυση προβλημάτων, δεσμευμένοι με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής δεοντολογίας και με ικανότητες επικοινωνίας. Θα καταλάβουν το ρόλο της μηχανικής ως επαγγέλματος και το καθήκον τους, ως μηχανικοί, να προωθήσουν το κοινό καλό της κοινωνίας.

Το Τμήμα Μηχανικών προσφέρει πτυχίο Bachelor of Science στη Χημική Μηχανική. Καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσουν το πρόγραμμα μηχανικής, χρεώνεται ένα τέλος $ 150 ανά εξάμηνο σε κάθε φοιτητή για να βοηθήσει στην υποστήριξη της συνεχούς βελτίωσης του προγράμματος μηχανικού.

Ευκαιρίες καριέρας

  • Η απασχόληση χημικών μηχανικών προβλέπεται να αυξηθεί κατά 8% από το 2016 έως το 2026, περίπου τόσο γρήγορα όσο ο μέσος όρος για όλα τα επαγγέλματα. Η ζήτηση για υπηρεσίες χημικών μηχανικών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη ζήτηση για προϊόντα διαφόρων μεταποιητικών βιομηχανιών.
  • Ο μέσος ετήσιος μισθός για χημικούς μηχανικούς ήταν $ 98.340 τον Μάιο του 2016

Προτεινόμενη ακολουθία μαθημάτων

Πρωτοετής, πρώτο έτος

ENGR-1200

Το δεύτερο έτος σπουδών

CENG-2010

Πρώτο έτος

CENG-3250

Ανώτερο έτος

CENG-4600

Τελικό Εξάμηνο

CENG-SRCOMP

Συνολικές Συνδρομές Προγραμμάτων: 152

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a com ... περαιτέρω

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a community of faith and scholarship. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη