Πτυχίο Χημείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας του Bloomsburg University προσφέρει ένα Bachelor of Science και Bachelor of Arts στην χημεία με επιλογές στη βιοχημεία, την εκπαίδευση χημείας και τη νανοτεχνολογία.

Η Αμερικανική Χημική Εταιρεία (ACS) και η Αμερικανική Εταιρεία Βιοχημείας

Οι απόφοιτοι της χημείας έχουν επανειλημμένα αποδείξει την ποιότητα της προετοιμασίας τους στο BU από το υψηλό επίπεδο απόδοσης στα μεταπτυχιακά προγράμματα χημείας, επαγγελματικά προγράμματα όπως η ιατρική, η διδασκαλία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στις πολλές χημικά συναφείς βιομηχανικές επιχειρήσεις. Η επιλογή βιοχημείας του BU είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για μια σταδιοδρομία στην ιατρική ή κτηνιατρική σχολή και ως ένα σκαλοπάτι στην ιατροδικαστική χημεία.

Επιλογές προγράμματος χημείας:

Επιταχυνόμενο Πρόγραμμα Προετοιμασίας γιατρού Bloomsburg-PCOM

Οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα Προετοιμασίας γιατρούς Accelerated Bloomsburg-PCOM γίνονται δεκτοί στο Bloomsburg University ακολουθώντας τις πρότυπες προπτυχιακές διαδικασίες εισδοχής.

Μετά από ένα χρόνο προπτυχιακών σπουδών, δηλώνετε την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στο κοινό πρόγραμμα είτε ως "επιταχυνόμενος" 3 4 φοιτητής είτε ως ένας παραδοσιακός φοιτητής 4 4. Στη συνέχεια διαβιβάζουμε το όνομά σας στο Κολλέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής της Φιλαδέλφειας (PCOM) και θα επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα. Το επιταχυνόμενο πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 7 χρόνια: 3 χρόνια στο BU για να κερδίσει ένα Bachelor of Arts in Chemistry συν 4 στο PCOM για να κερδίσει το πτυχίο Doctor of Osteopathy. Το παραδοσιακό πρόγραμμα 4 4 είναι ανοιχτό σε οποιοδήποτε κύριο και ολοκληρώνεται σε 8 χρόνια, με 4 στο BU και 4 στο PCOM. Η συμμετοχή σε αυτά τα προγράμματα δεν σας εμποδίζει να υποβάλετε αίτηση σε άλλες ιατρικές σχολές.

Ενώ στο BU, πρέπει να ικανοποιείτε αυτές τις απαιτήσεις έως και (και καθ 'όλη) το κατώτερο έτος:

 • Ο υποψήφιος πρέπει να έχει κερδίσει (στο σύστημα βαθμολόγησης 4,0) τους ακόλουθους ελάχιστους βαθμούς βαθμού κατά μέσο όρο στο BU: για το πρόγραμμα 3 4, 3,75 συνολικά, για το πρόγραμμα 4 4, 3,25 συνολικά.
 • Ο υποψήφιος πρέπει να λάβει το τεστ εισαγωγών ιατρικών κολλεγίων (MCAT) το αργότερο τον Απρίλιο του κατώτερου έτους για 3 4 σπουδαστές (ή ανώτερος χρόνος για 4 4 φοιτητές) στο BU. Ο υποψήφιος πρέπει να κερδίσει έναν ελάχιστο βαθμό στο 50ο εκατοστημόριο για κάθε τμήμα του MCAT που πρέπει να ληφθεί υπόψη για την είσοδο.
 • Συμπληρώστε μια αίτηση στο PCOM που περιλαμβάνει μια συστατική επιστολή από έναν οστεοπαθητικό γιατρό.

Μόλις ικανοποιηθούν αυτές οι απαιτήσεις, η αίτησή σας υποβάλλεται στη συνέχεια στο PCOM. Υπάρχουν τρεις εγγυημένες θέσεις για κάθε μαθητή που πληροί τις παραπάνω απαιτήσεις και έχοντας μια επιτυχημένη συνέντευξη στο PCOM.

Χημεία και Βιοχημεία Προγράμματα Μελέτης

Bloomsburg University τμήμα Χημείας και Βιοχημείας του Bloomsburg University προσφέρει επιλογές προγράμματος Bachelor of Science (BS) και Bachelor of Arts (BA).

BS στη Χημεία - Το BS στη Χημεία είναι το πρόγραμμα που συνήθως ακολουθείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες χημείας στο Bloomsburg. Παρέχει ευρεία έκθεση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της χημείας, καθώς και επιλογές για την εμπειρία στη χημική έρευνα, σε ορισμένους τομείς ειδίκευσης και πιστοποιήσεις.

BS στην Χημεία - ACS - Ολοκλήρωση μιας ερευνητικής συνιστώσας θα επιτρέψει στο πτυχίο να πιστοποιηθεί από την American Chemical Society. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα καλά προετοιμασμένοι για να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές ή απασχόληση στη βιομηχανία.

BS στη χημεία - Επιλογή νανοτεχνολογίας - Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επιστήμη της νανοτεχνολογίας θα περάσουν ένα εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Πενσυλβάνια, παίρνοντας 18 μονάδες νανοτεχνολογίας. Αυτό προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσθετες δεξιότητες σε έναν αναπτυσσόμενο τεχνολογικό τομέα με αυξανόμενη ανάγκη για ειδικευμένους εργαζόμενους.

BS στην επιλογή χημείας-βιοχημείας - Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται τόσο για τη βιολογία όσο και για τη χημεία μπορούν να ακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα βιοχημείας. Αυτό είναι δημοφιλές στους φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές μετά την αποφοίτησή τους. Τυποποιημένα και ACS πιστοποιημένα κομμάτια είναι διαθέσιμα. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να λάβουν πιστοποίηση από την Αμερικανική Εταιρεία Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας, ASBMB.

BA στη Χημεία - Το πρόγραμμα BA παρέχει τριετή έκθεση στον πυρήνα του προγράμματος σπουδών χημείας. Οι μαθητές μπορούν να διπλασιάσουν τα μαθήματα στη χημεία και μια άλλη πειθαρχία ή μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα 3: 2 στη μηχανική.

BS στην Εκπαίδευση - Πιστοποίηση Χημείας - Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία της χημείας λυκείου επιδιώκουν ένα πρόγραμμα που τους απονέμει ένα BS στην Εκπαίδευση και το ισοδύναμο ενός πτυχίου στη Χημεία. Το πρόγραμμα διαθέτει ένα μάθημα capstone με τίτλο The Chemistry Curriculum και το Εργαστήριο Διδασκαλίας, το μοναδικό πρόγραμμα αυτού του είδους στο κρατικό σύστημα.

Πρόγραμμα Προετοιμασίας γιατρού - Πρόγραμμα διπλής πτυχίου συνδυασμένου πτυχίου Τεχνών Χημείας-Ιατρού Οστεοπαθημάτων που μπορεί να είναι είτε τρία χρόνια στο Bloomsburg University συν τέσσερα χρόνια στο Κολλέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής της Φιλαδέλφειας (PCOM) ή τέσσερα χρόνια στο Bloomsburg συν τέσσερα χρόνια στο PCOM .

Μικρά στη Χημεία - Μια μελέτη της χημείας είναι μια απαίτηση πολλών από τις επιστήμες. Μερικοί φοιτητές επιστήμης επεκτείνουν τις σπουδές τους στη χημεία με την ολοκλήρωση ενός ανηλίκου.

Νανοτεχνολογία - Χημεία (BS)

Bloomsburg University επιλογή νανοτεχνολογίας του Bloomsburg University προσφέρει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσθετες δεξιότητες σε έναν αναπτυσσόμενο τεχνολογικό τομέα με αυξανόμενη ανάγκη ειδικευμένων εργαζομένων. Αυτό το ακαδημαϊκό κομμάτι παρακολουθεί άψογα το πρόγραμμα επιστήμης της χημείας.

Η νανοτεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να χειριζόμαστε το άτομο της ύλης με άτομο και να δημιουργούμε υλικά, συσκευές και συστήματα με νέες και μοναδικές ιδιότητες, όπως η δημιουργία νανοσωματιδίων για στοχοθετημένη παράδοση φαρμάκων και η παραγωγή παπούτσια, κάλτσες και ρούχα χωρίς οσμή.

Οι σπουδαστές ολοκληρώνουν την επιλογή νανοτεχνολογίας με ένα εξάμηνο πιστωτικής εξάσκησης Capstone στο Πανεπιστήμιο Penn State, αφού έχουν ολοκληρώσει τις προϋποθέσεις στο Bloomsburg στη χημεία.

Η καθημερινή επίπτωση της νανοτεχνολογίας

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η νανοτεχνολογία είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σχεδόν όλα - από εμβόλια σε υπολογιστές έως ελαστικά αυτοκινήτων. Τα προϊόντα της νανοτεχνολογίας μπορούν να βρεθούν σε κοινώς χρησιμοποιούμενα αντικείμενα όπως τα κινητά τηλέφωνα, τα καλλυντικά και τα ρούχα.

Η νανοτεχνολογία χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων με:

 • ανάπτυξη νανοσωματιδίων για απεικόνιση φθορισμού όγκων
 • παράγοντας καθαρότερη, πιο προσιτή ενέργεια
 • ανίχνευση και καθαρισμό επικίνδυνων χημικών ουσιών στο περιβάλλον
 • επιτρέποντας τις ιατρικές συσκευές που μπορούν να εξαλείψουν την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση
 • καθιστώντας τα αντηλιακά και τα καλλυντικά αποτελεσματικότερα
 • εξασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα παραμένουν πιο φρέσκα
 • δημιουργώντας μικρότερα και γρηγορότερα ηλεκτρονικά εξαρτήματα

Αναπτύξτε τις ευκαιρίες σας στην επιστήμη και την τεχνολογία

Bloomsburg University φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κτήρια επιστήμης στη βορειοανατολική Πενσυλβανία. Εδώ, η επιστήμη δεν περιορίζεται στην τάξη ή ακόμα και στο εργαστήριο.

Ως φοιτητής, θα βρείτε ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση στην τεχνολογία, κλινικές εμπειρίες υγειονομικής περίθαλψης ή έρευνα για την επιστήμη, συμπεριλαμβανομένων των προπτυχιακών ερευνητικών ευκαιριών. Αυτές οι εμπειρίες θα σας δώσουν ένα πλεονέκτημα στην καριέρα σας, και κατά μήκος του τρόπου θα είστε σε θέση να υπερηφανεύεστε για να κάνετε μια διαφορά - για το περιβάλλον ή για την κοινότητά σας.

Μεταφέρετε το βαθμό του συνεργάτη σας ...

Μόλις μεταφέρετε το πτυχίο του συνεργάτη σας στο Bloomsburg University , θα ξεκινήσετε στο κατώτερο επίπεδο στα προγράμματα αυτά.

Κερδίστε πτυχίο Bachelor σε τέσσερα εξάμηνα!
 • BS Βιολογία - Περιβαλλοντική Βιολογία Επιλογή
 • BA Chemistry
 • BS Chemistry
 • BS Χημεία-Βιοχημεία επιλογή
 • BS Χημεία-Νανοτεχνολογία επιλογή
 • BS Chemistry-Pre-Ιατρικές Επιστήμες επιλογή
 • BS Επιστήμη Υπολογιστών
 • BS ψηφιακή ιατροδικαστική
 • BS Περιβαλλοντικές, Γεωγραφικές και Γεωλογικές Επιστήμες-Περιβαλλοντική Γεωεπιστήμη
 • BS Περιβαλλοντικές, Γεωγραφικές και Γεωλογικές Επιστήμες-Επαγγελματική Γεωλογία
 • BA Μαθηματικά
 • BS Μαθηματικά
 • BS Physics

* με ένα πέμπτο εξάμηνο ξεκινά από μια άρθρωση προγράμματος σε πρόγραμμα .

Γιατί το BU είναι η ιδανική λύση για την προώθηση των στόχων σταδιοδρομίας STEM

 • ειδικευμένους καθηγητές που ειδικεύονται στην προπτυχιακή εκπαίδευση
 • διδασκαλία διδακτικού προσωπικού κάθε τάξης και εργαστηρίου (χωρίς μεταπτυχιακούς φοιτητές)
 • μικρές τάξεις επιστήμης και μαθηματικών
 • hands-on εμπειρία με όργανα και στο πεδίο
 • προπτυχιακές ερευνητικές ευκαιρίες
 • in-κράτος δίδακτρα για τους κατοίκους της PA παρέχει μια εξαιρετική αξία για το εκπαιδευτικό δολάριο σας
 • φιλόξενη κοινότητα φοιτητών, με εκατοντάδες κοινωνικές και ακαδημαϊκές οργανώσεις
 • campus είναι κοντά στο σπίτι (αλλά όχι πολύ κοντά) για πολλούς κατοίκους της ανατολικής Πενσυλβανίας
Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... περαιτέρω

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη