Πτυχίο Χημείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Χημείας στο Assumption College

Η χημεία μελετά τη δομή και τις θεμελιώδεις αρχές της ύλης. Στην Κοίμηση της Θεοτόκου, οι σπουδαστές που δηλώνουν έναν κύριο Χημείας μαθαίνουν για την οργανική, ανόργανη, φυσική, αναλυτική χημεία και βιοχημεία και κατανοούν τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν. Το Testa Science Center παρέχει εξαιρετικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις για να δοκιμάσουν τις σύνθετες και εξελιγμένες επιστημονικές θεωρίες που συζητάτε στην τάξη.

Κάθε καλοκαίρι και καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, οι εταιρίες χημείας της Κοίμησης της Θεοτόκου έχουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν έρευνα με την σχολή Κοίμησης της Θεοτόκου και σε αναγνωρισμένα ερευνητικά εργαστήρια. Οι απόφοιτοι φυσικών επιστημών έχουν ποσοστό αποδοχής 85% στις ιατρικές σχολές και ποσοστό αποδοχής 83% σε άλλους τύπους μεταπτυχιακών ιατρικών προγραμμάτων (οδοντιατρική και κτηνιατρική, κ.λπ.)

Ο υπεύθυνος χημείας της Κοίμησης της Θεοτόκου είναι πιστοποιημένος από την American Chemical Society, μια από τις κορυφαίες πηγές έγκυρων επιστημονικών πληροφοριών στον κόσμο.

Χημεία κύρια

Οι φοιτητές που παρακολουθούν πτυχίο Χημείας στην Κοίμηση της Θεοτόκου λαμβάνουν 12 υποχρεωτικά μαθήματα επιστήμης και 2 μαθήματα επιλογής επιστήμης, εκ των οποίων το ένα πρέπει να περιλαμβάνει εργαστήριο. Μια πρακτική άσκηση ή μια ανεξάρτητη μελέτη μετράει προς την απαίτηση χημείας. Οι μεγαλύτερες εταιρείες χημείας κερδίζουν εκτεταμένες εργαστηριακές εμπειρίες και αναπτύσσουν υψηλό βαθμό επάρκειας στις πρακτικές πτυχές του πειραματισμού, της συσκευής και της ανακάλυψης. Τα μαθήματα χημείας στην Κοίμηση της Θεοτόκου προετοιμάζονται για μεταπτυχιακές σπουδές στη χημεία, στη βιοχημεία ή σε άλλες επιστήμες. απασχόληση στον κλάδο, διδασκαλία ή επαγγελματική μελέτη στον τομέα της ιατρικής, της οδοντιατρικής ή άλλων ευκαιριών στον τομέα της υγείας.

Chemistry Minor

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αυτό το μάθημα έχουν 6 μαθήματα χημείας και 2 εξάμηνα λογισμού.

Απαιτήσεις για το πτυχίο

Οι σπουδαστές που παρακολουθούν μαθήματα Χημείας στην Κοίμηση της Θεοτόκου λαμβάνουν 12 υποχρεωτικά μαθήματα επιστήμης και 2 μαθήματα επιλογής επιστημών, εκ των οποίων το ένα πρέπει να περιλαμβάνει εργαστήριο. Μια πρακτική άσκηση ή μια ανεξάρτητη μελέτη μετράει προς την απαίτηση χημείας. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αυτό το μάθημα έχουν 6 μαθήματα χημείας και 2 εξάμηνα λογισμού.

Ένα δείγμα προπτυχιακών ερευνητικών χώρων:

  • πανεπιστήμιο Χάρβαρντ
  • Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας - Ντέιβις
  • Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης
  • Genzyme
  • Novartis

Πρόσφατα θέματα φοιτητών:

  • Χρησιμοποιώντας νανοσωλήνες άνθρακα για ηλεκτρομηχανικές συσκευές
  • Ανάπτυξη εργαλείου για τον εντοπισμό κυττάρων που παράγουν αντισώματα
  • Μελετώντας τη βιολογία της επιθετικότητας
  • Διερεύνηση της βιολογίας της μετάστασης στον καρκίνο
  • Μελέτη των ιδιοτήτων των ιοντικών υγρών σε θερμοκρασία δωματίου

Θερινές Ευκαιρίες Έρευνας

Ο αυξανόμενος αριθμός φοιτητών της Κοίμησης της Θεοτόκου έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα για το καλοκαίρι σε μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα σε ολόκληρο το έθνος, όπως το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου και το Ίδρυμα Νεανικού Διαβήτη. Επίσης, η Κοίμηση της Θεοτόκου προσφέρει ευκαιρίες έρευνας στην καλοκαιρινή πανεπιστημιούπολη σε σπουδαστές ανώτερου επιπέδου που υποβάλλουν αίτηση για να βοηθήσουν τη σχολή Κοίμησης της Θεοτόκου στα ερευνητικά τους έργα Οι φοιτητές που επιλέγονται για θερινές ερευνητικές θέσεις λαμβάνουν επιχορήγηση και στέγαση στην πανεπιστημιούπολη.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... περαιτέρω

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη