Πτυχίο Χημείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μια ισχυρή ακαδημαϊκή κατανόηση της χημείας είναι το κλειδί για μια ισχυρή κατανόηση του κόσμου και ακόμη και του μεγάλου κοσμίου πέραν αυτού.

Η χημεία είναι στη ρίζα των ζωτικών επιστημονικών ανακαλύψεων και το Swansea University αποτελεί κινητήρια δύναμη. Το τμήμα μας εργάζεται επί του παρόντος για την παροχή καθαρού νερού και αποχέτευσης, καθώς και για προσιτή καθαρή ενέργεια στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Αυτή η δραστηριότητα επηρεάζει τη διδασκαλία μας. Θα επωφεληθείτε από έναν προσεκτικά σχεδιασμένο και σύγχρονο βαθμό χημείας που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με βιομηχανικούς εταίρους.

Η μελέτη της χημείας στο Swansea University σας δίνει πρόσβαση σε κορυφαίες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και αιχμής στον κόσμο σε μια σειρά ειδικών πεδίων. Τα πτυχία μας παρέχουν το πλήρες εύρος δεξιοτήτων και γνώσεων που χρειάζονται όταν πρόκειται για την εξασφάλιση της απασχόλησης. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποίηση των σπουδαστών (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου, 2020).


Γιατί Χημεία στο Swansea;

Η χημεία στο Swansea University προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο.
Το Τμήμα Χημείας βασίζεται στην καρδιά μιας Πανεπιστημιακής επένδυσης πολλών εκατομμυρίων λιρών. Περιλαμβάνει τα κορυφαία εργαστήρια διδασκαλίας και τις αναλυτικές εγκαταστάσεις που δημιουργούνται σε συνεργασία με τη βιομηχανία.
Θα έχετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η βιομηχανία, από την ενέργεια και την υγειονομική περίθαλψη έως τις περιβαλλοντικές επιστήμες.
Η εκμάθηση σας θα διαμορφωθεί από εμπνευσμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς, όπως ο καθηγητής Simon Bott, ο οποίος έλαβε οκτώ βραβεία για διδακτική διδασκαλία στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον.


Η εμπειρία σας στον τομέα της χημείας

Μια ευέλικτα δομημένη διαδρομή σπουδών σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό για ένα χρόνο ή να εργαστείτε στη βιομηχανία για ένα χρόνο, είτε σε τοπικό, εθνικό είτε στο εξωτερικό.
Θα διδαχθείτε μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων και ομάδων συζήτησης, που υποστηρίζονται από πρακτικές τάξεις.
Οι σύγχρονες διδακτικές και ερευνητικές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν έναν νέο Χημικό Χορηγό που αποτελείται από πολυάριθμα εργαστήρια διδασκαλίας και ερευνητικούς χώρους.
Οι βασικές ενότητες θα ευθυγραμμιστούν με την τρέχουσα πρωτοποριακή έρευνα στους τομείς των φυσικών προϊόντων, της μηχανικής υλικών και της ιατρικής.
Το πρόγραμμα σπουδών της χημείας στη Swansea ενημερώνεται από τις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας και ενημερώνεται συνεχώς, διασφαλίζοντας ότι πάντα θα διδάσκετε σχετικό υλικό το οποίο θα ισχύει στον ευρύτερο κόσμο.
Μια «αναστρέψιμη» μέθοδος διδασκαλίας σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο από διαλέξεις πριν από τις συναντήσεις στην τάξη για πιο αναπτυγμένες αλληλεπιδράσεις, ενώ η προ-εργαστηριακή προσομοίωση σας επιτρέπει να εξασκείτε εργαστηριακές δεξιότητες στον δικό σας χρόνο.


Χημεία ευκαιρίες απασχόλησης

Κάνοντας ένα πτυχίο χημείας δεν σημαίνει ότι θα είστε αλυσοδεμένοι σε ένα εργαστήριο για το υπόλοιπο της ζωής σας. Οι χημικοί έχουν ένα τεράστιο φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας και οι πτυχία Χημείας στο Swansea University σχεδιάζονται έτσι ώστε να έχετε τις δεξιότητες που αναζητούν σήμερα οι εργοδότες.
Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε μετά την αποφοίτησή σας. Μια δημοφιλής επιλογή είναι η ιατρική. Η χημεία αποφοιτά την έρευνα, αναπτύσσει και δοκιμάζει νέα φάρμακα και θεραπείες.
Αν είστε παθιασμένοι με το περιβάλλον και βλέπετε τη μελλοντική σας καριέρα σε αυτόν τον τομέα, το προσωπικό μας συμμετέχει σε έργα για την ανάπτυξη καθαρού νερού και αποχέτευσης και για την ανάπτυξη βιώσιμων μορφών ενέργειας.
Θα αποφοιτήσετε με μια σειρά μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων όπως η ανάλυση, εργαστηριακές τεχνικές, γραπτή αναφορά και επίδειξη και εξήγηση.
Swansea University σας βοηθά να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική καριέρα σας, βοηθώντας σας να βρείτε θέσεις εργασίας και σχετικές θέσεις μερικής απασχόλησης, προσφέροντας το χρόνο σε επιλογές της βιομηχανίας, καθώς και να σας παρουσιάσουμε σε εργοδότες όπως οι Tata Steel, Fujitsu, Perkin Elmer και National Nuclear Laboratories . Η Ακαδημία Απασχολησιμότητας της Swansea σας βοηθά επίσης με το βιογραφικό σημείωμα και την προετοιμασία συνέντευξης


Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα επίπεδο: AAB-BBB να συμπεριλάβει χημεία και ένα άλλο θέμα επιστήμης ή μαθηματικών
 • Διεθνές δίπλωμα Baccalaureate: 34-32 για να συμπεριλάβει τουλάχιστον 6 στην HL Chemistry
 • Welsh Baccalaureate: Απαιτήσεις είναι όπως για τα επίπεδα Α όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε τον ίδιο μη-υποκείμενο συγκεκριμένο βαθμό για το Ουαλικό Baccalaureate Advanced Level Core
 • Για μη αγγλόφωνους αιτούντες αγγλικής γλώσσας: IELTS 6.0 (με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συνιστώσα) ή ισοδύναμο αγγλικό τεστ


Καριέρα

Καριέρα και Απασχολησιμότητα Η Ακαδημία Απασχόλησης Swansea (SEA) θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας σταδιοδρομίας σας βοηθώντας να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας μας περιλαμβάνουν:

 • Εργαστήρια απασχολησιμότητας, συνομιλίες εργοδοτών, εκδηλώσεις κατά παραγγελία και εκθέσεις σταδιοδρομίας
 • Ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας
 • Βοηθήστε με την εύρεση εργασίας, πρακτικής άσκησης, τοποθετήσεις εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού
 • Πρόσβαση σε πόρους πληροφόρησης για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας
 • Συμβουλές και οδηγίες για μεταπτυχιακές σπουδές και χρηματοδότηση
 • Χρηματοδότηση για τη στήριξη ευκαιριών πρακτικής άσκησης σπουδαστών και εκδηλώσεων φοιτητών / συλλόγων.

Παρέχουμε επίσης βοήθεια και συμβουλές για τους αποφοίτους του Swansea University έως και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Οι πτυχιούχοι χημείας μας καθοδηγούνται για μια σειρά από ευκαιρίες τόνωσης. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η καριέρα σας βρίσκεται σε έναν από τους ακόλουθους τομείς. Νέα Ιατρική Ανακάλυψη

 • Περιβαλλοντικές επιστήμες
 • Ανανεώσιμη ενέργεια
 • Αναλυτική και Δικαστική Επιστήμη
 • Έρευνα και ανάπτυξη στην Ακαδημία ή τη Βιομηχανία
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... περαιτέρω

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη