Πτυχίο Φυσικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Science είναι ένα τριετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει είκοσι τέσσερα μαθήματα. Από τα οποία οκτώ μαθήματα είναι σε επίπεδο 100, οκτώ μαθήματα σε επίπεδο 200 και οκτώ μαθήματα σε επίπεδο 300. Οι κλάσεις που επιτρέπονται ως σημαντικό ή ήσσονος σημασίας για το πτυχίο Bachelor of Science το 2017 είναι:

Πτυχίο Φυσικής

Physics_scientific-2040795_960_720

Η φυσική είναι μια θεμελιώδης επιστήμη που μας παρέχει μια ποσοτική κατανόηση του φυσικού μας περιβάλλοντος. Η φυσική είναι επίσης η βάση της μηχανικής και της τεχνολογίας. Η κατανόηση των βασικών νόμων της Φυσικής είναι σημαντική σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων. Για παράδειγμα, ένα πτυχίο στη Φυσική έχει άμεση εφαρμογή στη διδασκαλία της επιστήμης, στη μετεωρολογία, στις επικοινωνίες, στην περιβαλλοντική επιστήμη, στον υπολογισμό και στην ηλεκτρονική. Κάντε κλικ εδώ Για τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σπουδάσετε Φυσική. Οι γενικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν με τη μελέτη της Φυσικής - αναλυτικές δεξιότητες, λογική σκέψη, μέτρηση, επίλυση προβλημάτων και πειραματικές τεχνικές - δίνουν στους μαθητές μια μοναδική ευρεία προετοιμασία, εφαρμόσιμη σε πολλές σφαίρες.

Οι φοιτητές του BSc που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν τη Φυσική μπορούν να επιλέξουν να αναλάβουν τη Φυσική ως Ενιαίο Κύριο, Διπλό Κύριο ή Μικρό. Οι φοιτητές BEd μπορούν να επιλέξουν τη Φυσική ως τον δεύτερο κύριο. Άλλοι φοιτητές των οποίων το κύριο ενδιαφέρον δεν είναι στη Φυσική, ωστόσο, μπορούν να συμβουλεύονται ή να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα Φυσικής. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει εκείνους που εγγράφονται στα διεπιστημονικά προγράμματα του Σχολείου και στο πρόγραμμα Μπλε Μαθημάτων. Η Σχολή προσφέρει επίσης ένα μάθημα (PH105: Φυσική στον σημερινό κόσμο) το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως εκλεκτικό από εκείνους τους φοιτητές από το FST και άλλα σχολεία με περιορισμένες προηγούμενες γνώσεις της Φυσικής.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... περαιτέρω

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη