Πτυχίο Φορολογίας Διεθνών Επιχειρήσεων και Διασυνοριακού Εμπορίου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Three businesswomen

Η δουλειά στον τομέα του διεθνούς εμπορίου υπήρξε πάντα πολύτιμη και ελπιδοφόρα, καθώς δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο, να επικοινωνείς με εκπροσώπους από διαφορετικές χώρες, να λαμβάνεις νέες εμπειρίες. Αυτή η κατεύθυνση αναπτύσσεται διαρκώς και, ως εκ τούτου, οι ειδικοί στον τομέα του διεθνούς εμπορίου θα είναι πάντοτε σε ζήτηση. Ωστόσο, ένα τέτοιο επάγγελμα απαιτεί ορισμένες γνώσεις και δεξιότητες για εργασία σε διάφορες διεθνείς αγορές, διαπραγμάτευση με ξένους εταίρους, σύναψη συμβάσεων εξωτερικού εμπορίου. Ένας ξένος οικονομικός ειδικός πρέπει να μιλά άπταιστα μια ξένη γλώσσα, να έχει αναλυτικές και διπλωματικές δεξιότητες, να μπορεί να εργάζεται με μεγάλο αριθμό πληροφοριών και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εταιρείας. Το πρόγραμμά μας "Φορολογία της διεθνούς επιχειρηματικότητας και του διασυνοριακού εμπορίου" θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα ως διεθνής οικονομολόγος.

Κυριότεροι κλάδοι

 • Συμβάσεις εξωτερικού εμπορίου: Αναθέτουσα πρακτική και φορολογικές συνέπειες: Οι σπουδαστές μελετούν τη διαδικασία διαπραγμάτευσης και σύναψης αλλοδαπών οικονομικών συμφωνιών, τη νομική ρύθμιση και τις φορολογικές συνέπειες των συμβάσεων διεθνούς αγοράς και πώλησης. Μαθαίνουν περισσότερα για τις συμφωνίες εμπορίου-διαμεσολάβησης και υπηρεσιών και συμβάσεις για διεθνείς μεταφορές.
 • Τελωνειακή ρύθμιση του διεθνούς εμπορίου: Η πειθαρχία αυτή είναι αφιερωμένη στη διεθνή νομική ρύθμιση των τελωνειακών πράξεων και διαδικασιών, τους κανόνες καθορισμού της προέλευσης των εμπορευμάτων, καθώς και των προτιμησιακών δασμών και της μη δασμολογικής ρύθμισης των εξωτερικών εμπορικών δραστηριοτήτων.
 • Λογιστικά και Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης: Οι σπουδαστές μελετούν διαφορετικούς τύπους οικονομικών καταστάσεων και τον τρόπο προετοιμασίας τους, ενσώματα και άυλα περιουσιακά στοιχεία, υποτίμηση στοιχείων ενεργητικού, παραγωγή εσόδων, έξοδα και οικονομικά αποτελέσματα.
 • Βασικές Αρχές Φορολογίας Επιχειρήσεων και Διεθνούς Φορολογίας: Οι σπουδαστές θα μελετήσουν τον υπολογισμό και την καταβολή των φόρων από εταιρείες και ιδιώτες επιχειρηματίες τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας (ΦΠΑ, φόροι κατανάλωσης, φόροι εισοδήματος και ιδιοκτησίας, ασφάλιστρα).
 • Εφοδιαστική και διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού: Οι σπουδαστές μελετούν τη σειρά οργάνωσης των συστημάτων εφοδιαστικής, την τυπολογία των αλυσίδων εφοδιασμού, τη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής, τα χαρακτηριστικά της διεθνούς μεταφοράς αγαθών με διαφορετικά μέσα μεταφοράς.
 • Διεθνής Μάρκετινγκ και Επιχειρηματική Μηχανική: Ο κλάδος αυτός είναι αφιερωμένος στο νομικό πλαίσιο για τη ρύθμιση των διεθνών επιχειρηματικών και επιχειρηματικών τεχνολογιών, των νέων μέσων και τεχνολογιών (καινοτομία, crowdfunding, κρυπτοσυχνότητες, blockchain, χρηματοοικονομική τεχνολογία) και μηχανισμοί προώθησης.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Το Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ Άλπεις προέκυψε μετά την επανένωση 3 πανεπιστημίων, τα οποία προσφέρουν διαφορετικές περιοχές συγκέντρωσης σπουδών στη γκρενόμπλ της Γαλλίας. Οι φοιτητές που αποφοιτούν από αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα αποκτούν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Έτσι, το πανεπιστήμιο κατατάχθηκε 236 στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων QS.

Καριέρα & μέλλον

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους σχεδιάζουν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους σε εταιρείες που ασχολούνται με τις ξένες οικονομικές δραστηριότητες, μεγάλες διεθνείς εταιρείες, υποδιαιρέσεις φορολογικών και τελωνειακών φορέων, οι οποίες παρακολουθούν τις δραστηριότητες αυτών των εταιρειών.

Εισαγωγικές εξετάσεις

 • Μαθηματικά
 • Ρωσική
 • Ξένη γλώσσα (Αγγλικά, Κινέζικα, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά)

Εισαγωγές

Αυτός είναι ο κατάλογος των εγγράφων που πρέπει να υποβάλλετε για να υποβάλλετε αίτηση:

 • Συμπληρώθηκε σε μορφή αίτησης (σε μορφή .pdf) με έγχρωμη φωτογραφία (μέγεθος: 3 x 4 cm).
 • Αντίγραφα των πιστοποιητικών εκπαίδευσης που συνοδεύονται από ακαδημαϊκό πρωτόκολλο με κατάλογο των μαθημάτων που έχουν ληφθεί και των βαθμών (βαθμών) που αποκτήθηκαν. Εάν ο αλλοδαπός που υποβάλλει αίτηση εγγραφής σε προγράμματα που προσφέρονται από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν διαθέτει πιστοποιητικό εκπαίδευσης το οποίο να αποδεικνύει το γεγονός της εκπαίδευσης ή / και της κατάρτισης λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών της διδακτικής διαδικασίας, ο αλλοδαπός πρέπει να υποβάλει έγγραφο με πληροφορίες για τα αποτελέσματα των τελευταίων δοκιμών που έχουν εκδοθεί από εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου το άτομο εκπαιδεύθηκε στο έδαφος της χώρας καταγωγής.
 • Αντίγραφο ιατρικού πιστοποιητικού (έντυπο 086u) που έχει εκδοθεί από αρχή που λειτουργεί στη χώρα καταγωγής, η οποία αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν αντενδείξεις για εκπαίδευση στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
 • Αντίγραφο πιστοποιητικού HIV / AIDS που εκδίδεται από αρχή που λειτουργεί στη χώρα προέλευσης.
 • Αντίγραφα των σελίδων διαβατηρίου που θα εμφανίζονται στους συνοριακούς υπαλλήλους όταν εισέρχονται στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η ημερομηνία λήξης του διαβατηρίου δεν πρέπει να είναι μεταγενέστερη των 18 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης της φοιτητικής βίζας. Οι πληροφορίες που απαιτούνται για την έκδοση μιας πρόσκλησης πρέπει να είναι ευανάγνωστες.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... περαιτέρω

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη