Πτυχίο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το πτυχίο Banking and Finance του Lincoln απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν μια καριέρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα σε ρόλους όπως ο αναλυτής χρεογράφων, ο οικονομικός διευθυντής ή ο διαχειριστής επενδύσεων ή ένας ιδιωτικός, εμπορικός ή επενδυτικός τραπεζίτης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, οι μαθητές ενθαρρύνονται να μάθουν πώς λειτουργεί η οικονομία, πώς λαμβάνονται αποφάσεις στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα και πώς λειτουργούν τα χρηματοπιστωτικά συστήματα και οι κεφαλαιαγορές σε ένα διεθνές πλαίσιο. Καλούνται να διερευνήσουν πώς οι κυβερνητικές πολιτικές επηρεάζουν τον γενικό δείκτη χρηματιστηριακής αγοράς, πώς οι εταιρικές πράξεις επηρεάζουν τις τιμές των μετοχών και πώς δημιουργείται ο ιδιωτικός και εταιρικός πλούτος.

Πολλοί ακαδημαϊκοί που διδάσκουν Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά στο Λίνκολν έχουν τις γνώσεις και την πρακτική εξειδίκευση που αποκτάται από την εμπειρία στον τομέα, η οποία δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν για σενάρια πραγματικού κόσμου.

Οι μαθητές μπορούν να μάθουν τα θεμέλια των οικονομικών αρχών, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση και την ανάλυση των επιχειρηματικών δεδομένων προτού προχωρήσουν σε πιο προηγμένη χρηματοοικονομική και τραπεζική διαχείριση. Οι φοιτητές του τελικού έτους μπορούν να επιλέξουν από τις προαιρετικές ενότητες για να επικεντρωθούν σε περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Ώρες επικοινωνίας και ανάγνωση για ένα πτυχίο

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουν από το ακαδημαϊκό προσωπικό που συχνά ασχολούνται με την παγκόσμια ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική έρευνα ή επαγγελματική πρακτική. Ο χρόνος επικοινωνίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εργαστήρια, πρακτικές συνεδρίες, σεμινάρια ή διαλέξεις και μπορεί να ποικίλει από ενότητα σε ενότητα και από ακαδημαϊκό έτος σε χρόνο. Οι συνεδρίες σεμιναρίων και η επίβλεψη του έργου μπορούν να λάβουν τη μορφή συναντήσεων ενός-προς-ένα ή μικρών ομάδων. Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εξωτερικές επισκέψεις και στην επιτόπια εργασία.

Εξακολουθεί να ισχύει ότι οι σπουδαστές διαβάζουν για έναν βαθμό και αυτό σημαίνει ότι επιπλέον των προγραμματισμένων ωρών επαφής οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη μελέτη. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε γύρω από ένα θέμα και να προετοιμαστείτε για διαλέξεις και σεμινάρια μέσω ευρύτερης ανάγνωσης ή για να ολοκληρώσετε εργασίες παρακολούθησης όπως αναθέσεις ή αναθεωρήσεις. Ως γενικός οδηγός, το ποσό ανεξάρτητης μελέτης που απαιτείται από τους φοιτητές στο University of Lincoln είναι ότι για κάθε ώρα στην τάξη αναμένεται να περάσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες σε μια ανεξάρτητη μελέτη.

Πώς εκτιμάτε

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων δοκιμίων, εξετάσεων, προφορικών παρουσιάσεων και πρακτικών.

Κατά το πρώτο έτος, η αξιολόγηση είναι 32%, 10% πρακτικές εξετάσεις και 58% γραπτές εξετάσεις. Κατά το δεύτερο έτος, αυτό αυξάνεται στο 50% των μαθημάτων, 1% στις πρακτικές εξετάσεις και 49% στις γραπτές εξετάσεις. Κατά το τρίτο έτος, είναι 45,5% μαθημάτων, 8,5% πρακτικές εξετάσεις και 46% γραπτές εξετάσεις.

Χαρακτηριστικά

Επενδυτικό Ταμείο που διαχειρίζεται φοιτητές

Η Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων Lincoln έχει μια νέα ευκαιρία για τους φοιτητές μας στα χρηματοοικονομικά και τραπεζικά μας προγράμματα. Η σχολή επιχειρήσεων έχει δημιουργήσει ένα επενδυτικό ταμείο για τους σπουδαστές να δοκιμάσουν την αγορά μετοχών για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου, με στόχο την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων μέσω της ανάλυσης χρηματιστηριακών αγορών.

Οι σπουδαστές θα διαχειρίζονται πραγματικά χρήματα με στόχο τη θετική απόδοση ενώ θα διαχειρίζονται τους κινδύνους. Ο βετεράνος της βιομηχανίας και ο μακρόχρονος λέκτορας Hao Quach θα βοηθήσουν τους φοιτητές, με πολυετή εμπειρία σε όλες τις πτυχές της επενδυτικής τραπεζικής και 20 χρόνια διδασκαλίας σε πολλές χώρες, ο Hao θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του ταμείου και να παράσχει καθοδήγηση .

Φοιτητής ως Παραγωγός

Ο φοιτητής ως Παραγωγός είναι ένα μοντέλο διδασκαλίας και μάθησης που ενθαρρύνει ακαδημαϊκούς και προπτυχιακούς φοιτητές να συνεργαστούν σε ερευνητικές δραστηριότητες. Είναι ένα πρόγραμμα αφοσιωμένο στην εκμάθηση μέσω του πράγματος.

Η πρωτοβουλία Student ως Παραγωγός επαινέθηκε από το QAA στην ανασκόπηση του 2012 μας και αποτελεί μία από τις διδασκαλίες και τα γνωρίσματα μάθησης που καθιστούν την εμπειρία του Lincoln μοναδική.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προηγμένα επίπεδα GCE: BCC
  • Διεθνές Απολυτήριο: Συνολικά 28 βαθμοί
  • BTEC Διευρυμένο Δίπλωμα: Διακρίσεις, Αξία, Αξία
  • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 45 Επίπεδο 3 πιστώσεις με ελάχιστο αριθμό 104 Τμημάτων UCAS

Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν επίσης τουλάχιστον τρία GCSE για να συμπεριλάβουν ένα βαθμό 5 (Β) στα Μαθηματικά, ένα 4 (C) στα Αγγλικά και ένα άλλο GCSE με βαθμό 4 (C) ή παραπάνω. Μπορούν να ληφθούν υπόψη ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 2.

Οι σπουδαστές της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα απαιτούν αγγλική γλώσσα IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Το Πανεπιστήμιο αποδέχεται ένα ευρύ φάσμα προσόντων ως βάση για την είσοδο και θα εξετάσει τους υποψηφίους που έχουν ένα συνδυασμό προσόντων.

Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι έχουν εκτεταμένη και σχετική εργασιακή εμπειρία και θα δώσουν ιδιαίτερη ατομική μέριμνα σε όσους δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη