Στο σημερινό διεθνές τουριστικό τοπίο, η ανησυχία για την αειφορία, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός μεταξύ των προορισμών και η ζήτηση για ποιότητα σε λογική τιμή αποτελούν συγκλίνουσες προκλήσεις σε ένα περιβάλλον το οποίο αλλάζει, συνεχώς μετατρέπεται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ασταθές.

Με δεδομένο αυτό το πρότυπο, η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας Ostelea προσφέρει ένα νέο πτυχίο στον τομέα του Τουρισμού και του Ocio. Πρόκειται για ένα επίσημο πτυχίο που αναπτύσσεται γύρω από τη διεθνή προσέγγιση, όπου το ταξίδι δεν γίνεται κατανοητό μόνο ως απλό γεγονός ταξιδιού ή διαμεσολάβησης και το μάρκετινγκ του τουρισμού, αλλά, αντιθέτως, αντιστοιχεί σε όλες τις δραστηριότητες και παράγοντες που εμπλέκονται στον τομέα του τουρισμού που εκδηλώνονται με ταξίδια. Ομοίως, το πτυχίο τουρισμού και αναψυχής κατανοώ τον ελεύθερο χρόνο ως την κατανάλωση του τουρισμού που αντανακλάται εγκάρσια σε όλα τα στοιχεία του τουριστικού συστήματος.

Ο κύριος στόχος του πτυχίου Τουρισμού και Ελεύθερου χρόνου είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες ικανούς να διαχειρίζονται και να αναπτύσσουν με επιτυχία την τουριστική του σταδιοδρομία από οποιοδήποτε λειτουργικό χώρο, εταιρείες και επιχειρήσεις, αφιερωμένες κυρίως στον σχεδιασμό και τη διαχείριση προορισμών και διεθνών προϊόντων τουρισμού και αναψυχής. .

Για να γίνει αυτό, ο βαθμός του τουρισμού προσφέρει εκτενή εκπαίδευση σε τουριστικές επιχειρήσεις, πόρους, προϊόντα, προορισμούς και εργαλεία διεθνούς διαχείρισης του τουρισμού, με στόχο να αποκτήσουν οι μαθητές μας ένα στρατηγικό και παγκόσμιο όραμα σε οποιαδήποτε από τις επαγγελματικές ευκαιρίες για τις οποίες πτυχίο στον τομέα του Τουρισμού και του Πανεπιστημίου.

Λόγοι για τη μελέτη του πτυχίου τουρισμού και αναψυχής στην Οστετία

 • Δίγλωσσα ισπανικά και αγγλικά, με ρωσικά και γερμανικά ως προαιρετική γλώσσα.
 • Επαγγελματικές πρακτικές από το πρώτο έτος.
 • Πρόγραμμα ERASMUS .
 • Διεθνείς ανταλλαγές
 • Κύκλος συναντήσεων με διευθυντές ξενοδοχείων και εταιρειών catering και διεθνείς τουριστικούς συμβούλους.
 • Ειδική διαχείριση λογισμικού: Οι σπουδαστές του τμήματος Τουρισμού και Ελεύθερου χρόνου θα μάθουν τη διαχείριση των κρατήσεων μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης Amadeus, μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κράτησης παγκοσμίως. Ο φοιτητής που θα περάσει το μάθημα θα αποκτήσει δίπλωμα που χορηγείται από την Amadeus που πιστοποιεί τη βελτίωση του μαθήματος.
 • Συμμετοχή σε τομεακές εκθέσεις: Οι φοιτητές του τμήματος Τουρισμού και Αναψυχής παρακολουθούν τομεακές εκθέσεις σε όλα τα τέσσερα μαθήματα, όπως το ταξίδι της Βαρκελώνης, που θεωρείται η σημαντικότερη εκδήλωση στον τομέα της Καταλονίας. ή IBTM (Βαρκελώνη), ένας από τους ηγέτες στον επιχειρηματικό τουρισμό.
 • Διεθνής σχολή: Μέρος του περιεχομένου ορισμένων θεμάτων διδάσκονται από πανεπιστημιακούς διδάσκοντες και σχολές επιχειρηματικών εταίρων της Ostelea. Στο ακαδημαϊκό έτος 2015/2016, ορισμένοι από τους προσκεκλημένους καθηγητές ήταν ο Greg Richards, από το Πανεπιστήμιο του Tilburg (Ολλανδία). Maria Kirstine Lovén από την Επιχειρησιακή Ακαδημία της Κοπεγχάγης. και ο José Antonio Vázquez από το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού.
 • Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς: στο πλαίσιο των θεμάτων, οι φοιτητές του πτυχίου Τουρισμού και Αναψυχής έχουν πρακτικές επισκέψεις που τους επιτρέπουν να συμπληρώνουν τα περιεχόμενα που έχουν μάθει στην τάξη. Ορισμένες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν: το ξενοδοχείο Cotton House, το Refugio del Poble Sec, το Mercat de la Boqueria, το μουσείο τουρισμού της Calella, το ξενοδοχείο ZT Villa Olímpica Suites, το πολιτιστικό κέντρο Mercat del Born, μεταξύ άλλων.
 • Πρόγραμμα Tranvsersal (PT): οι φοιτητές του πτυχίου Τουρισμού και Ελεύθερου χρόνου επεξεργάζονται ένα έργο από κοινού με όλα τα μαθήματα, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη, έτσι ώστε η αξιολόγηση να εξετάζει το σύνολο των προσόντων κάθε αντικειμένου. Το PT προσομοιώνει μια εργασία σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Οι νικητές του εγκάρσιου σχεδίου λαμβάνουν ένα βραβείο, πέρυσι ήταν ένα ταξίδι με ελικόπτερο και φέτος προγραμματίζεται ένα ταξίδι ιστιοπλοΐας. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μια ενδεικνυόμενη μεθοδολογία για την ενθάρρυνση της ουσιαστικής μάθησης όλων των θεμάτων, από εγκάρσια άποψη.
 • Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για τον τουρισμό: Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες σε διάφορους τομείς: γλώσσες, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση και καινοτομίες και τικ. Ομοίως, εάν ο φοιτητής ολοκληρώσει το σύνολο των ωρών για κάθε μία από τις ικανότητες που έχουν καθοριστεί σε όλα τα 3 μαθήματα, θα αποκτήσει το παγκόσμιο πιστοποιητικό προγράμματος TSDP.
 • Δύο δρομολόγια με αναφορά.

Διεθνής κινητικότητα

ERASMUS

Μέσω αυτού του προγράμματος ο φοιτητής μπορεί να διανύσει ένα ή ένα εξάμηνο σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε άλλες συνδεδεμένες χώρες. Η Ostelea έχει υπογράψει συμφωνίες κινητικότητας με περισσότερα από 27 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει τη συμβατότητα με επιχορηγήσεις για υποτροφίες.

Το Erasmus του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βοήθησε την MOBINT AGAUR, την Generalitat de Catalunya, καθώς και τις υποτροφίες Bank Fórumula Santander Bank.

Το πρόγραμμα εγγυάται την ακαδημαϊκή αναγνώριση επιτυχημένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο προορισμού.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κλήσεις και τις θέσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

Πρόγραμμα Erasmus

Κατάλογος Πανεπιστημίων με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει:

Δανία

• Επιχειρησιακή Ακαδημία της Κοπεγχάγης

Πορτογαλία

• ISCTE - Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας

Φινλανδία

• Laurea Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

Γαλλία

• INSEEC μεγάλη École de Commerce

Ολλανδία

• Πανεπιστήμιο Saxion

Ιταλία

• Università degli Studi di Napoli Federico II

Ηνωμένο Βασίλειο

• Πανεπιστήμιο του Coventry

• Πανεπιστήμιο του Salford Μάντσεστερ

• Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ

Στόχος της παρούσας πρόσκλησης είναι να προωθήσει τη διεθνή ακαδημαϊκή κινητικότητα των σπουδαστών της Οστελιας προκειμένου να συμμετάσχει στα ακόλουθα διεθνή προγράμματα κινητικότητας:

- Πρόγραμμα σπουδών Erasmus με τις χώρες του προγράμματος (KA103), το οποίο επιτρέπει ακαδημαϊκές σπουδές σε άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

- Πρόγραμμα κινητικότητας, το οποίο επιτρέπει ακαδημαϊκές παραμονές σε πανεπιστήμια που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus i, με το οποίο η Ostelea έχει υπογράψει ειδικές διμερείς συμφωνίες για την ανταλλαγή φοιτητών.

Οι επιλεγμένοι φοιτητές θα μπορούν να ολοκληρώσουν μια περίοδο σπουδών κατά τη διάρκεια ακαδημαϊκού μαθήματος στο αλλοδαπό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο οποίο έχουν απονεμηθεί μια θέση.

Οι μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια αυτών των προγραμμάτων θα απολαμβάνουν ακαδημαϊκή αναγνώριση από την Ostelea, σύμφωνα με τις διατάξεις των ειδικών κανονισμών κάθε προγράμματος και τους κανονισμούς ακαδημαϊκής κινητικότητας.

Ο φοιτητής που επιθυμεί να υποβάλει αίτηση για διεθνή θέση κινητικότητας πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση και να την αποστείλει στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων (outgoing @ eae. Es).

Ο φοιτητής μπορεί να ζητήσει έως και τρεις προορισμούς, κατά σειρά προτεραιότητας, μεταξύ εκείνων που αντιστοιχούν στον τομέα σπουδών τους.

Μετά την προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων, το Γραφείο θα δημοσιεύσει τον προσωρινό κατάλογο των εισερχομένων και αποκλεισμένων και θα παράσχει περίοδο 3 ημερολογιακών ημερών ώστε τα ενδιαφερόμενα μέρη να μπορέσουν να διορθώσουν τις ελλείψεις που διαπιστώθηκαν στην αίτηση.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η περίοδος και επιλυθούν οι ισχυρισμοί που υποβάλλονται, θα δημοσιευθεί η ανάλυση με τις τοποθετήσεις.

Η ανάθεση των θέσεων διεθνούς κινητικότητας αποτελεί ευθύνη του Τμήματος Πτυχίων και του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων.

Οι αιτήσεις θα αξιολογούνται σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

α) Σταθμισμένο μέσο όρο βαθμίδας ακαδημαϊκών μονάδων (60%).

β) Γνώση της γλώσσας (40%).

Οι θέσεις θα δοθούν με βάση το συνολικό σκορ που θα ληφθεί για την πρώτη επιλογή κάθε αίτησης. Αν υπάρχει ισοδύναμη βαθμολογία, θα δοθεί προτεραιότητα, με αυτή τη σειρά, στον υποψήφιο με το υψηλότερο μέσο σκορ, με το υψηλότερο σκορ γλωσσικών δεξιοτήτων και τελικά ο φοιτητής με τις περισσότερες πιστωτικές μονάδες.

Όταν δεν είναι δυνατή η ανάθεση της πρώτης επιλογής έτσι ώστε οι θέσεις στον προορισμό αυτό να έχουν ήδη αποδοθεί σε υποψήφιους με υψηλότερη βαθμολογία, η δεύτερη επιλογή θα εκχωρηθεί και ούτω καθεξής μέχρι την πέμπτη επιλογή ή μέχρι την τελευταία επιλογή που καθορίζει ο αιτών.

Η κατανομή των θέσεων εξαρτάται από την αποδοχή από το πανεπιστήμιο υποδοχής, η οποία θα πρέπει να εξεταστεί αργότερα και η έγκριση του προγράμματος σπουδών που θα ολοκληρωθεί, τόσο από τον συντονιστή κινητικότητας στην Ostelea όσο και από τον συντονιστή / στο πανεπιστήμιο προορισμού.

Σε περίπτωση που το πανεπιστήμιο προορισμού δεν παραδέχεται τον σπουδαστή για ακαδημαϊκούς λόγους, θα γίνει προσπάθεια να του ανατεθεί μια κενή θέση.

Σε γενικές γραμμές, ο φοιτητής απαλλάσσεται από την καταβολή διδάκτρων στο πανεπιστήμιο προορισμού.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ)

Το σχολείο έχει συμφωνίες συνεργασίας με πανεπιστήμια εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου ο σπουδαστής μπορεί να μελετήσει με τον ίδιο τρόπο το 1 ή 1 εξάμηνο του πτυχίου Τουρισμού και Ελεύθερου χρόνου, αναγνωρίζοντας τα μαθήματα που λαμβάνονται.

Από την άλλη πλευρά, κάθε πρόγραμμα διεθνούς κινητικότητας έχει σχετικές επιχορηγήσεις, τις οποίες μπορεί να έχει πρόσβαση ο φοιτητής, σύμφωνα με τους κανονισμούς που τις διέπουν. Ο φοιτητής ενημερώνεται από το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων όταν δημοσιεύονται οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

στόχοι

Το πανεπιστημιακό πτυχίο στον τομέα του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου θα σας επιτρέψει:

 • Απαντήστε στις υπάρχουσες ανάγκες κατάρτισης διευκολύνοντας την εκμάθηση θεμελιωδών ερωτήσεων σχετικά με τη θεωρία, τις διαδικασίες, τις πολιτικές, τις πρακτικές και τις εμπειρίες στους τομείς του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου.
 • Προσφέρετε ένα βασικό εκπαιδευτικό σώμα ανώτερου χαρακτήρα που επιτρέπει την τεχνική εξειδίκευση και διαχείριση εταιρειών και οργανισμών στους τομείς του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου.
 • Δημιουργήστε ειδικά προφίλ εξειδίκευσης που εξετάζουν τόσο τις ανάγκες της επιχειρηματικής διαχείρισης όσο και τη διαχείριση των συλλογικών πτυχών και, ειδικότερα, την τουριστική χρήση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.
 • Εσωτερίκευση και ευαισθητοποίηση σχετικά με την επιστημονική, οικονομική, κοινωνική, εδαφική και προσωπική συνάφεια θεμάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τον ελεύθερο χρόνο.
 • Εισαγωγή των φοιτητών στο σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη διαχείριση επιχειρηματικών και δημόσιων έργων στον τομέα του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου.
 • Προώθηση της γνώσης των τρεχουσών πολιτικών, στρατηγικών και δράσεων που αναπτύσσονται από ιδρύματα, εταιρείες και κοινωνικούς παράγοντες σε σχέση με τον τουρισμό και τον ελεύθερο χρόνο.
 • Ομογενοποίηση της μετάδοσης γνώσεων στον τομέα του τουρισμού, αποφεύγοντας τον κατακερματισμό του περιεχομένου που πρέπει να μεταδίδεται από τις υπερβολικές περιοχές γνώσης.
 • Διασφάλιση μιας πολυτομεακής και διεπιστημονικής προσέγγισης στον τουρισμό και τον ελεύθερο χρόνο .
 • Ενθάρρυνση της ανάπτυξης κριτικής σκέψης σχετικά με το ρόλο και τις συνέπειες των εξελίξεων του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου σε έναν άνισο και παγκοσμιοποιημένο κόσμο όπως ο σημερινός.
 • Προώθηση της αναγνώρισης των διαφορών και των συνεπειών μεταξύ τουρισμού και αναψυχής.
 • Προώθηση του συνδυασμού της δημιουργικότητας, του επιχειρηματικού οράματος και των οργανωτικών ικανοτήτων στις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στους τομείς του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου.

Εισαγωγή

Η διαδικασία εισαγωγής εξασφαλίζει την καταλληλότητα των υποψηφίων, έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την εμπειρία εκμάθησης.

Απαιτήσεις πρόσβασης:

 • Να κατέχει πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο και να περάσει το πανεπιστημιακό τεστ πρόσβασης (PUU)
 • Να κατέχει ένα βαθμό Ανώτερου Τεχνικού Επαγγελματικής Κατάρτισης, Ανώτερης Τεχνικής Πλαστικής Τέχνης και Σχεδιασμού ή Ανώτερου Αθλητικού Τεχνικού (ή αντίστοιχου τίτλου)
 • Έχοντας περάσει το Πανεπιστήμιο Πρόσβαση Test για φοιτητές άνω των 25 ετών
 • Έχοντας περάσει το Πανεπιστημιακό Test Test για φοιτητές άνω των 45 ετών
 • Έχουν περάσει περισσότερα από 40 χρόνια και έχουν ξεπεράσει την πρόσβαση μέσω της πιστοποίησης της εργασίας ή της επαγγελματικής πείρας
 • Να είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου ή ισοδύναμου πτυχίου
 • Προχωρήστε από τα εκπαιδευτικά συστήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων κρατών με τα οποία η Ισπανία έχει υπογράψει διεθνείς συμφωνίες, πληροί τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις στα συστήματα καταγωγής τους για να αποκτήσει πρόσβαση στα πανεπιστήμια τους και έχει αποκτήσει τα πιστοποιητικά που έχει εκδώσει το UNED. Αξίζει να σημειωθεί το νέο βασιλικό διάταγμα 967/2014 της 21ης ​​Νοεμβρίου, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις και τη διαδικασία για την αναγνώριση και την αναγνώριση ισοτιμίας με το βαθμό και το επίσημο πανεπιστημιακό επίπεδο και για την επικύρωση των ξένων σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και τη διαδικασία προσδιορισμού της αντιστοιχίας στα επίπεδα του ισπανικού πλαισίου προσόντων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των επίσημων τίτλων Αρχιτέκτονας, Μηχανικός, Bachelor, Τεχνικού Αρχιτέκτονα, Τεχνικού Μηχανικού και Διπλώματος
 • Προχωρήστε από άλλα ξένα εκπαιδευτικά συστήματα, λαμβάνοντας υπόψη το νέο βασιλικό διάταγμα 967/2014 της 21ης ​​Νοεμβρίου, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις και τη διαδικασία για την αναγνώριση και τη δήλωση ισοτιμίας με το βαθμό και το επίσημο πανεπιστημιακό επίπεδο και για την επικύρωση τις ξένες σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τη διαδικασία προσδιορισμού της αντιστοιχίας στα επίπεδα του ισπανικού πλαισίου προσόντων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των επίσημων τίτλων του αρχιτέκτονα, του μηχανικού, του πτυχιούχου, του τεχνικού αρχιτέκτονα, του τεχνικού μηχανικού και του διπλώματος
 • Έχουν ολοκληρώσει μερικές αλλοδαπές πανεπιστημιακές σπουδές ή σύνολα που δεν έχουν λάβει την αναγνώριση του πτυχίου τους στην Ισπανία
 • Άλλες υποθέσεις που μπορούν να καθοριστούν από την ισχύουσα νομοθεσία

Επαγγελματικές προοπτικές

 • Εταιρείες αφιερωμένες στον σχεδιασμό και τη διαχείριση διεθνών τουριστικών προορισμών.
 • Εταιρείες αφιερωμένες στον σχεδιασμό και τη διαχείριση τουριστικών προϊόντων που σχετίζονται με διεθνείς πτυχές, ιδίως τις θέσεις διαχείρισης του τουρισμού / προϊόντος.
 • Ταξιδιωτικό πρακτορείο, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό γραφείο
 • Οι ξενοδοχειακές εταιρείες, ιδιαίτερα σε διοικητικές θέσεις, εμπορική διαχείριση, διαχείριση εξυπηρέτησης πελατών και διαχείριση κρατήσεων.
 • Εταιρείες ειδικευμένες στη διεθνή διαχείριση εκδηλώσεων, όπως εκθέσεις και συνέδρια.
 • Σύμβουλοι στον τομέα του τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου σε διεθνές επίπεδο.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • ισπανικά
Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,900 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη