πτυχίο της θεολογίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα Bachelor of Θεολογία έχει σχεδιαστεί για να παράγει αποφοίτους οι οποίοι είναι καλά εκπαιδευμένοι, αυτοπεποίθηση και ικανότητα. Οι φοιτητές να λάβουν εκπαίδευση σε μεγάλα θεολογικά ζητήματα, καθώς και σύγχρονες μελέτες, ώστε να μπορέσουν να γίνουν έμπειρους στις ιδιαίτερες δεξιότητες που απαιτούνται από αυτούς. Λαμβάνουν διεξοδική γείωση όπως κλάδους όπως τα Παλαιά και Καινή Διαθήκη, συγκριτικές μελέτες, ecumenicalmovements, καθώς και biblicallanguages, που οδηγεί σε υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων κατάρτισης.

Αυτό το πρόγραμμα είναι χρήσιμο για εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν ως χειροτονήθηκε υπουργούς και ιδίως εκείνων οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι b θεολογίας σε ένα υψηλότερο επίπεδο της μάθησης, καθώς και τους υπαλλήλους της πίστης με βάση μη-κυβερνητικό πρόγραμμα organizations.The περιλαμβάνει κλινική πάστορας ? εκπαίδευση για να εξοπλίσει καλά εκείνοι που θα καταλήγουν να εργάζονται σε κλινικό περιβάλλον και τη φροντίδα του υπουργείου .Η σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τις γυναίκες και τους άνδρες, στόχος του οποίου είναι να συνεργαστεί με την εκκλησία και άλλο όργανο ως εμπειρογνώμονες σε θέματα της θεολογίας. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει και να αποκτήσει ο φοιτητής να αποκτήσει επαρκείς γνώσεις σχετικά με τη θεολογία, προκειμένου να ερμηνεύσει τις γραφές με ακρίβεια και με τον ανάλογο τρόπο.

Διάρκεια της μελέτης

Το πρόγραμμα Bachelor of Θεολογία έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τέσσερα ακαδημαϊκά έτη (8 εξάμηνα) .Κάθε χρόνο θα έχουν τρία τρίμηνα συνολικά οκτώ τρίμηνα σε όλους. Thecourse διάρκεια θα αποτελείται από το πολύ 52 μονάδες και ένα ελάχιστο 47 μονάδες από τρεις διδακτικές ώρες το καθένα. Ο φοιτητής θα έχει διανύσει τουλάχιστον εκατόν σαράντα επτά (147) διδακτικές ώρες. Αυτό περιλαμβάνει ένα ανώτερο χαρτί έρευνα 6 διδακτικές ώρες και κλινικές ποιμαντική εκπαίδευση Ι & ΙΙ (@ 3 διδακτικές ώρες, συνολικά 6 ώρες. κατά το τελευταίο έτος χωρίς επιλογή. Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να λάβουν μία χρόνια πρακτική άσκηση κατά το δεύτερο και τρίτο έτος. Υπουργική πορεία σχηματισμός δεν είναι εξεταστέα. Ένας φοιτητής, ο οποίος δεν τελειώσει τη διάρκεια των σπουδών εντός της δεδομένης χρονικής περιόδου μπορεί να επιτραπεί παράταση έως οκτώ ετών.

Τρόπος σπουδών

  • Πλήρης μελέτη
  • Μερική παρακολούθηση
  • Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και e-learning
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professio ... περαιτέρω

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professional integrity, self-reliance and service to God and humanity. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη