Πτυχίο Σχεδιασμού Επικοινωνίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Τμήμα Σχεδιασμού Επικοινωνιών, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκική Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδίασης, προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων ετών που στοχεύει στην κατανόηση των αρχών, των θεωριών και της πρακτικής της επικοινωνιακής σχεδίασης με στόχο την μεταφορά ιδεών και πληροφορίες που αποτελούνται από εικόνα, κείμενο και ήχο με την πιο αποτελεσματική μορφή. Περιλαμβάνει τομείς όπως η αρχιτεκτονική των πληροφοριών, ο σχεδιασμός διαδραστικών διεπαφών, οι εφαρμογές πολυμέσων, η νέα γενιά τεχνολογιών επικοινωνίας και τα διαδραστικά συστήματα έκθεσης. Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από κοινού με άλλα τμήματα της σχολής. Οι φοιτητές μας, εκτός από την απόκτηση ενός ισχυρού υπόβαθρου στις αρχές επικοινωνιακού σχεδιασμού, μπορούν να εξοπλιστούν με διεπιστημονικές γνώσεις που ενσωματώνουν ένα ευρύ πεδίο ή αποκτώντας σε βάθος γνώση μέσω του δομοστοιχειωτού μας προγράμματος, μπορούν να αποφοιτήσουν ως ειδικοί σε έναν τομέα προσωπικής εστίασης.

Οι Απόφοιτοί μας

Το Τμήμα Σχεδιασμού Επικοινωνιών, που ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκική Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδίασης, στοχεύει να συμβάλει στον τομέα αυτό με την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων και ερευνητών στον κλάδο της επικοινωνιακής σχεδίασης για διάφορους τομείς σπουδών και πρακτικής, μέσω του ευέλικτου, αναπτύσσεται ανάλογα με τις ανάγκες του τομέα. Παράλληλα με αυτόν τον σκοπό, ο στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τους μαθητές μας τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία για την ανάπτυξη μεθόδων επίλυσης προβλημάτων, με εσκεμμένη αναφορά στη συμπεριφορά των χρηστών και να τους αποκτήσουν την ικανότητα να ενσωματώνουν τη δύναμη του ήχου, της εικόνας και του κειμένου για τη δημιουργία αποτελεσματικής επικοινωνίας.
Μετά από τουλάχιστον οκτώ εξάμηνα, ο φοιτητής μας θα αποφοιτήσει ως σχεδιαστής ποιος

  • έχει βελτιώσει τις δεξιότητές του στη δημιουργική σκέψη,
  • είναι ικανό να κατασκευάζει αρχιτεκτονική 3 διαστάσεων και να την εκπροσωπεί σε 2 διαστάσεις,
  • είναι σε θέση να παράγει αντικείμενα πολλαπλών μέσων σε διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες,
  • έχει γνώση της διαχείρισης του σχεδιασμού και της επιχειρηματικότητας,
  • έχει αποκτήσει ένα «όραμα του σχεδιαστή».

Προοπτικές καριέρας

Παράλληλα με το όραμα του τμήματος μας, ο στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε επινοημένους και καινοτόμους σχεδιαστές στον τομέα της επικοινωνιακής σχεδίασης, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι τόσο για την έρευνα όσο και για τις εφαρμοσμένες εργασίες. συνεργάτες και επιχειρηματίες που μπορούν να συνεργαστούν με άλλους τομείς και μπορούν ακόμη και να ξεπεράσουν για να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν ό, τι δεν υπάρχει ακόμα.
Με τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκτήθηκαν μετά από τουλάχιστον οκτώ εξάμηνα, οι απόφοιτοι μας μπορούν να εργαστούν στους ακόλουθους τομείς και θέσεις:

  • εκτελεστικό ή δημιουργικό διευθυντή σε υπηρεσίες νέας γενιάς,
  • ακαδημαϊκός σε συναφή πεδία των πανεπιστημίων,
  • ερευνητής στην R
  • σχεδιαστές σε μουσεία ή γκαλερί που χρησιμοποιούν πειραματικές, διαδραστικές τεχνικές έκθεσης.
  • animator σε μικρούς οργανισμούς παραγωγής που ειδικεύονται σε μέσα κίνησης.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... περαιτέρω

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη