Πτυχίο Πολιτικών Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αποστολή της Σχολής Μηχανικών Benedictine College είναι η παροχή μιας πολυεπιστημονικής προπτυχιακής εκπαίδευσης μηχανικής που βασίζεται σε ένα αυθεντικά καθολικό ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι επαγγελματίες που είναι εξαιρετικοί επίλυση προβλημάτων, δεσμευμένοι με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής δεοντολογίας και με ικανότητες επικοινωνίας. Θα καταλάβουν το ρόλο της μηχανικής ως επαγγέλματος και το καθήκον τους, ως μηχανικοί, να προωθήσουν το κοινό καλό της κοινωνίας.

Το τμήμα Μηχανικών προσφέρει πτυχίο Bachelor of Science στην Πολιτική Μηχανική. Καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσουν το πρόγραμμα μηχανικής, χρεώνεται ένα τέλος $ 150 ανά εξάμηνο σε κάθε φοιτητή για να βοηθήσει στην υποστήριξη της συνεχούς βελτίωσης του προγράμματος μηχανικού.

Στόχοι βαθμού

  • Ισορροπημένη
  • Ικανός
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ

Ευκαιρίες καριέρας

  • Ο μέσος ετήσιος μισθός για πολιτικούς μηχανικούς ήταν $ 84.770 τον Μάιο του 2017.
  • Η απασχόληση πολιτικών μηχανικών αναμένεται να αυξηθεί κατά 11% από το 2016 έως το 2026, ταχύτερη από τον μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Οι προοπτικές απασχόλησης μπορεί να είναι καλύτερες για εκείνους που παραμένουν ενήμεροι για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Προτεινόμενη ακολουθία μαθημάτων

Πρωτοετής, πρώτο έτος

ENGR-1200

Το δεύτερο έτος σπουδών

ENGR-2000

Πρώτο έτος

CIVL-3510

Ανώτερο έτος

CIVL-4600

Τελικό Εξάμηνο

CIVL-4700

Συνολικές Συνδρομές Προγραμμάτων: 156

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a com ... περαιτέρω

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a community of faith and scholarship. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη