Πτυχίο Πολιτικών Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών του Özyeğin University προσπαθεί να καλλιεργήσει μια νέα γενιά μηχανικών με βαθιά γνώση και εκτεταμένη ικανότητα να χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για εφαρμογές πολιτικού μηχανικού. εξοπλισμένες με ευρείες ικανότητες στον τομέα της εξειδίκευσης τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και πρακτικής. αφιερωμένο στις προσωπικές, πολιτιστικές και κοινωνικές αξίες · που δείχνουν έντονο ενθουσιασμό και έντονη επιθυμία να σκεφτούν, να αναρωτηθούν και να μάθουν. Οι απόφοιτοι μας θα είναι προνομιούχοι να αποκτήσουν θέσεις σε διάφορους τομείς της πολιτικού μηχανικού που απαιτούν σε βάθος εξειδίκευση στον συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο.

Οι Απόφοιτοί μας

Οι απόφοιτοι μας θα είναι

  • Διαθέτει εμπεριστατωμένη γνώση βασικών επιστημών μηχανικής και προηγμένων τεχνολογιών
  • Αφιερωμένο στην έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα
  • Πολύ επιτυχημένοι παίκτες ομάδων που έχουν επικεφαλής ικανότητες
  • Οι δια βίου εκπαιδευόμενοι αφιερώνονται στην απόκτηση νέων και σωστών πληροφοριών και δεξιοτήτων
  • Έχουν πλήρη επίγνωση των δεοντολογικών τους ευθυνών με έντονη αφοσίωση στις ηθικές αξίες

Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

Ο κύκλος σπουδών του νέου έτους βασίζεται στα θεμέλια των μαθηματικών, της φυσικής, της χημείας, της τεχνικής κατάρτισης και της πληροφορικής και παρέχει μια εισαγωγή στις έννοιες της Πολιτικής Μηχανικής με ένα μάθημα σε κάθε εξάμηνο. Κατά το δεύτερο έτος, οι σπουδαστές προωθούν τις θεμελιώδεις τεχνικές τους δεξιότητες και αρχίζουν να δουλεύουν στα θεμέλια της Πολιτικής Μηχανικής, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αρχών της διαχείρισης των κατασκευών και των μεταφορών. Στο τέλος της δευτεροετής φοίτησης, οι φοιτητές του OzU Civil Engineering θα έχουν ολοκληρώσει τις πρώτες καλοκαιρινές τους πρακτικές. Κατά τη διάρκεια των πρακτικών εξάσκησής τους, οι σπουδαστές μπορούν είτε να επιλέξουν να εξοικειωθούν και να συμβάλουν σε έναν συγκεκριμένο κλάδο της βιομηχανίας είτε να βοηθήσουν τη σχολή στα ερευνητικά τους προγράμματα.
Στο πρόγραμμα σπουδών του κατώτερου έτους, οι φοιτητές λαμβάνουν υποχρεωτικά μαθήματα σχετικά με τη δομική ανάλυση, το οπλισμένο σκυρόδεμα, τη μηχανική του εδάφους και τη μηχανική θεμελίων. Οι σπουδαστές αρχίζουν επίσης να μαθαίνουν στα πεδία εξειδίκευσης και έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις στα εργαστήρια πολιτικού μηχανικού. Κατά την ολοκλήρωση της κατώτερης χρονιάς τους, οι φοιτητές του OzU θα είναι εξίσου αποτελεσματικοί με τους αρχιτέκτονες αρχικού επιπέδου και δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τις πιο κατάλληλες θέσεις για τις δεύτερες καλοκαιρινές τους πρακτικές. Το πρόγραμμα του κατώτερου έτους καλύπτει επίσης επιπλέον επιχειρηματικά θέματα και σε βάθος μαθήματα επικοινωνίας για την ανάπτυξη της ικανότητας των μαθητών να γράφουν και να μιλούν αποτελεσματικά στα αγγλικά. Το πρόγραμμα διδασκαλίας ανώτερων σπουδών διατίθεται κυρίως για προχωρημένα μαθήματα σχεδιασμού καθώς και για προχωρημένα μαθήματα επιλογής για την προετοιμασία των μαθητών για τις προκλήσεις στον τομέα.

Τραγούδια

Το πρόγραμμα Πολιτικών Μηχανικών προσφέρει ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο διαδρομών, συμπεριλαμβανομένης της δομικής μηχανικής, της γεωτεχνικής μηχανικής, της διαχείρισης κατασκευών και της μεταφοράς. Η δομική μηχανική είναι ένας κρίσιμος τομέας της μηχανικής με ένα τεράστιο πεδίο εφαρμογής, με στόχο την ελαχιστοποίηση των απωλειών, των υλικών ζημιών και των οικονομικών απωλειών, ιδίως λόγω των σεισμών. Τα συνεχιζόμενα σεισμικά έργα ανακατασκευής και αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, φυσικά, προκαλούν μεγάλη ζήτηση για δομικά μηχανικά. Η γεωτεχνική μηχανική, η διαχείριση της κατασκευής και οι διαδρομές μεταφοράς είναι επίσης πολύ ελπιδοφόρα πεδία της πολιτικού μηχανικού, αφιερωμένα στη δημιουργία προσιτών και βιώσιμων λύσεων για ταχέως αναπτυσσόμενες πόλεις. Το πρόγραμμά μας υπερηφανεύεται για τη διακεκριμένη ικανότητα του σε κάθε κομμάτι του.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... περαιτέρω

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη