Πτυχίο Παγκόσμιων Φιλελευθέρων Τεχνών / Bachelor of Asia Pacific Affairs (Διπλό Πρόγραμμα Σπουδών με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας)

Ritsumeikan University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Παγκόσμιων Φιλελευθέρων Τεχνών / Bachelor of Asia Pacific Affairs (Διπλό Πρόγραμμα Σπουδών με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας)

Ritsumeikan University

Διπλό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποφοιτήσουν με δύο προπτυχιακούς τίτλους από δύο πανεπιστήμια: Ritsumeikan University (RU) και Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο (ANU). Και τα δύο πανεπιστήμια προσφέρουν περισσότερα από 16 μαθήματα τα οποία μπορούν να πιστωθούν σταυρωτά με αυτά του πανεπιστημιακού εταίρου και αναγνωρίζονται ως πιστώσεις προς το πτυχίο. Το πτυχίο Bachelor of Global Liberal Arts απονέμεται από την RU και το Bachelor of Asia Pacific Affairs από την ANU.

Σύνοψη προγράμματος

Το Κολέγιο Παγκόσμιων Φιλελεύθερων Τεχνών (GLA) παρέχει στους φοιτητές την απαιτούμενη συνολική εκπαίδευση για τις ελεύθερες τέχνες στα αγγλικά για την παγκοσμιοποιημένη εποχή μας. Το προπτυχιακό πρόγραμμα διπλού πτυχίου προσφέρεται από κοινού από το Κολλέγιο Παγκόσμιων Φιλελευθέρων Τεχνών (GLA) στο Ritsumeikan University και το Σχολείο Coral Bell του Asia Pacific Affairs στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας. Η διπλή προσέγγιση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα ανταγωνιστικό υπόβαθρο για την καριέρα σας: εφαρμόζοντας τις εμπειρίες σας, την ευφυΐα και τις βαθιές γνώσεις σας στην Ασία-Ειρηνικό για να διευρύνετε τις επιχειρηματικές πρακτικές στις παγκόσμιες εταιρίες. Σας προσκαλεί να προχωρήσετε σε επαγγελματικές σχολές στους τομείς της δημόσιας πολιτικής, του δικαίου, της διοίκησης επιχειρήσεων, της αρχιτεκτονικής κλπ., Και να επιδιώξετε εξειδικευμένες ακαδημαϊκές γνώσεις σε μεταπτυχιακά σχολεία στην Ιαπωνία, την Αυστραλία και σε άλλες περιοχές.


Λέξεις-κλειδιά: Κοινωνική αλλαγή με AI, Εξέλιξη της οικονομίας της αγοράς, Σχεδιασμός και κοινωνία, Ιστορία του σύγχρονου κόσμου, Πολιτιστικές σπουδές, Μελετών μέσων, Σύγχρονη Ιαπωνία,

  • Βραβευμένο πτυχίο: Πτυχίο Παγκόσμιων Φιλελεύθερων Τεχνών ( Ritsumeikan University ), Bachelor of Asia Pacific Affairs (Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο)
  • Διάρκεια: 4 έτη πλήρους απασχόλησης (3 χρόνια στην Οσάκα, Ιαπωνία και 1 χρόνο στην Καμπέρα, Aust)
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Ετήσια πρόσληψη: 100 φοιτητές
  • Εγγραφή: Απρίλιος και Σεπτέμβριος
  • Τοποθεσία: Οσάκα, Ιαπωνία και Καμπέρα, Αυστραλία


Προυποθέσεις εισόδου

Για τις απαιτήσεις εγγραφής και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις, ανατρέξτε στον παρακάτω ιστότοπο:

href = "http://el.ritsumei.ac.jp/e-ug/apply/download/download.html/#gla_dl


Βασικά χαρακτηριστικά


- Παγκόσμια Εκπαίδευση

Να είστε μέρος της παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευσης και να μάθετε με μερικούς από τους καλύτερους ακαδημαϊκούς στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Πτυχιούχος με δύο πτυχία Bachelor από κορυφαία πανεπιστήμια στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.


- Νέες Φιλελεύθερες Τέχνες για τη Νέα Εποχή

Πέρα από τα όρια μιας παραδοσιακής εκπαίδευσης ελεύθερων τεχνών, το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην πρακτική κατάρτιση σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτιστικών σπουδών, των θεωριών διαχείρισης, των επιστημών και των τεχνολογικών σπουδών.


- 3 έτη στην ΕΣ στην Ιαπωνία 1 έτος στο ANU στην Αυστραλία

Ζήστε τη ζωή στο κολέγιο και στην Ιαπωνία, όπου η τεχνολογία αιχμής συναντά την παράδοση, και στην Αυστραλία, όπου η αριστεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συναντά την πολυπολιτισμικότητα.


- Πραγματικά Διεθνές Περιβάλλον

Το διαφορετικό φοιτητικό σώμα αυτού του προγράμματος θα επιτρέψει στους μαθητές να ενθαρρύνουν τις επαφές τους με τους συμμαθητές τους και τους ακαδημαϊκούς σε όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε νέες προοπτικές και αναπτύξτε παγκόσμιες ικανότητες.


Υποτροφίες

Οι διεθνείς φοιτητές (όσοι θα έχουν την ιδιότητα του "σπουδαστή" ενώ σπουδάζουν στο Ritsumeikan University ) θα λάβουν μείωση των τελών μέσω του προγράμματος μείωσης των διδάκτρων της ΕΣ. Οι διεθνείς φοιτητές στα προγράμματα αγγλικών και μεσαίων προπτυχιακών σπουδών εγγυώνται συνήθως τουλάχιστον 20% μείωση, με 50% και 100% μειώσεις των τελών που προσφέρονται στους πιο σημαντικούς υποψηφίους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες, ανατρέξτε εδώ.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση August 4, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Απρ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,323,000 JPY
Ετήσια δίδακτρα (1ο έτος): ¥ 2,323,000. Ετήσια δίδακτρα (2ο έτος και μετά): 2.300.000 ¥. Δίδακτρα εισόδου (μόνο μία φορά): ¥ 300.000
Locations
Ιαπωνία - Osaka, Osaka Prefecture
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022
Ημερομηνία Έναρξης : Απρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Μαρτ. 31, 2023
Dates
Σεπτ. 2018
Ιαπωνία - Osaka, Osaka Prefecture
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αυγ. 31, 2022
Απρ. 2019
Ιαπωνία - Osaka, Osaka Prefecture
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Μαρτ. 31, 2023