Το κεφάλαιο χρηματοδότησης του PSU σας προετοιμάζει να ενταχθείτε στον πολύπλευρο τομέα χρηματοδότησης. Εκτός από τα βασικά μαθήματα λογιστικής, μαθηματικών και χρηματοοικονομικών, θα ολοκληρώσετε τα προχωρημένα μαθήματα στα οικονομικά, τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση, τις στατιστικές διαχείρισης και τη διεθνή χρηματοδότηση. Επιπλέον, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης επενδύσεων και χαρτοφυλακίου. Αυτός ο σπουδαστής θα σας προετοιμάσει για μια σταδιοδρομία στον τομέα της εταιρικής χρηματοδότησης, διαχείρισης επενδύσεων, τραπεζικών εργασιών ή επιχειρηματικών αναλύσεων.

Οι καθηγητές χρηματοδότησης του PSU εργάστηκαν σε επιχειρήσεις που κυμαίνονταν από τοπικές μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, φέρνοντας χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην τάξη. Κατανοούν το πεδίο χρηματοδότησης και χρησιμεύουν ως επαγγελματίες μέντορες καθώς και εκπαιδευτικοί.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Το πρόγραμμα σπουδών Bachelor of Science in Finance προσφέρει μια πλήρη προπτυχιακή έρευνα για την πειθαρχία που στοχεύει στην προετοιμασία των φοιτητών για την απασχόληση στον τομέα της χρηματοδότησης ή / και για περαιτέρω μεταπτυχιακές εργασίες στον τομέα. Οι βασικές λογιστικές και ποσοτικές δεξιότητες, καθώς και η οικονομική θεωρία, παρέχουν τις βάσεις για περαιτέρω διερεύνηση της οικονομικής διαχείρισης της επιχείρησης, της φύσης των κεφαλαιαγορών και των διαφόρων επενδυτικών στρατηγικών. Πρόσθετοι τομείς μελέτης περιλαμβάνουν τεχνικές οικοδόμησης οικονομικών μοντέλων και τον αντίκτυπο της παγκοσμιοποίησης στη λήψη οικονομικών αποφάσεων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Plymouth State University

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποPlymouth State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Τιμή
Contact school
Προθεσμία
Contact school
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school

Contact school

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Contact school
Ημερομηνία λήξης
Contact school
Άλλη