Γιατί να παρακολουθήσετε ένα πτυχίο οικονομικών στο North Central College ;

Έχουμε προσεκτικά ισορροπημένα μαθήματα χρηματοδότησης που αναπτύσσουν πρακτικές γνώσεις σταδιοδρομίας με έναν επιχειρησιακό πυρήνα που δημιουργεί ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων που εκτιμούν οι εργοδότες. Με αυτό το πτυχίο κάτω από τη ζώνη σας, θα είστε έτοιμοι να χτυπήσετε το έδαφος τρέχοντας αν βρίσκεστε στον τομέα της εταιρικής χρηματοδότησης, των επενδύσεων, της διαχείρισης πλούτου, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, του νόμου ή της κυβέρνησης.

Μπορείτε επίσης να:

 • Προσομοιώστε τις συναλλαγές και αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες αποκλειστικές αναφορές και οθόνες δεδομένων στο Bloomberg Finance Lab, όπου 10 σταθμοί εργασίας είναι εξοπλισμένοι με το λογισμικό Bloomberg Terminal, τις εικονικές διπλές οθόνες και τα μοναδικά πληκτρολόγια του Bloomberg. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γίνετε Πιστοποιημένος Bloomberg συμπληρώνοντας μια σειρά ενοτήτων που καλύπτουν οικονομική θεωρία, οικονομικούς δείκτες, νομίσματα, οχήματα σταθερού εισοδήματος, δικαιώματα προαίρεσης, μετοχές και άλλα.
 • Συμμετάσχετε στο Οικονομικό Λέσχη και συμμετέχετε σε εκδηλώσεις δικτύωσης, παρακολουθήστε ομιλητές επισκεπτών και παρουσιάσεις πάνελ και επισκεφθείτε το Συμβούλιο του Σικάγου του Σικάγου, το Επιμελητήριο Επιλογών της Σικάγο και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.
 • Συμμετέχετε στο Επενδυτικό Ταμείο με Φοιτητές, για να αναζητήσετε επενδύσεις, να προτείνετε επενδυτικές επιλογές και να διαχειριστείτε τον κίνδυνο και τις αποδόσεις του πραγματικού χαρτοφυλακίου.
 • Προετοιμαστείτε να καθίσετε για τις εξετάσεις CFA Level 1 καθώς το πρόγραμμα σπουδών της Βόρειας Κεντρικής πληροί την απαίτηση να είναι ένα πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο του προγράμματος CFA
 • Ανταγωνίζονται για πρακτική άσκηση και ευκαιρίες απασχόλησης που διοργανώνονται μέσω σχολών, αποφοίτων και του γραφείου μας για την ανάπτυξη σταδιοδρομίας.
 • Μάθετε για την προσωπική χρηματοδότηση και εργάζεστε με τα τοπικά γυμνάσια μέσω του Κέντρου Χρηματοοικονομικής Παιδείας

Οικονομικά, BBA

Η χρηματοδότηση δίνει μεγάλη έμφαση στη μελέτη των χρηματοπιστωτικών μέσων, των ιδρυμάτων και των αγορών. Οι απόφοιτοι απασχολούνται σε μια μεγάλη ποικιλία σταδιοδρομιών, περιλαμβανομένης της χρηματοοικονομικής ανάλυσης, της χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής, των επενδύσεων σε χρηματοπιστωτικά μέσα και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου και ασφάλισης Οι επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα εργάζονται για εταιρείες επενδύσεων, ιδιωτικές επιχειρήσεις, κυβερνητικές μονάδες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Οι σημαντικές απαιτήσεις χρηματοδότησης παρέχουν ένα σημαντικό μέρος της κάλυψης περιεχομένου για την εξέταση επιπέδου 1 στο πρόγραμμα Chartered Financial Analyst (CFA). Εκτός από τα απαιτούμενα μαθήματα χρηματοδότησης και τον κοινό πυρήνα SBE, οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον ορισμό CFA ενθαρρύνονται να συμπληρώσουν πρόσθετα οικονομικά, οικονομικά και λογιστικά μαθήματα.

Μικρά οικονομικά

Το Minor Finance εισάγει τους σπουδαστές σε βασικές και βασικές πτυχές των χρηματοπιστωτικών αγορών, των επενδύσεων και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Ένας ανήλικος στη χρηματοδότηση είναι κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα σπουδαιότερων φοιτητών και μπορεί να αποτελέσει τη βάση για συνεχιζόμενη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη χρηματοδότηση στο επίπεδο των μεταπτυχιακών σπουδών ή Master of Business Administration.

Χρηματοοικονομικές πρακτικές και θέσεις εργασίας

Μια εκπαίδευση Βόρειας Κεντρικής ολοκληρώνει την προετοιμασία της σταδιοδρομίας με πλούσια ακαδημαϊκή μελέτη Η σχολή μας σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε και να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο. Εδώ θα μάθετε να σκέφτεστε ανεξάρτητα και να εργαστείτε παγκοσμίως για να λύσετε προβλήματα και να οδηγήσετε.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Οι μεγάλες εταιρείες χρηματοδότησης έχουν πολλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. Τα παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα πρόσφατων εμπειριών πρακτικής άσκησης:

 • Οι εσωτερικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, Wachovia, Naperville, IL
 • Δανειστής δανείου, Aspen Mortgage Corporation, Naperville, IL
 • Σχεδιασμός συνταξιοδότησης, Northwestern Mutual, Lombard, IL
 • Οικονομικός σύμβουλος, Morgan Stanley Smith Barney, Naperville, IL
 • Financial anaylst, Calamos Investments, Naperville, IL

Καριέρα

Οι εταιρείες που προσλαμβάνουν πρόσφατα μεγάλες εταιρείες χρηματοδότησης:

 • Allstate
 • Μπλε Ασπίδα του Μπλε Σταυρού του Ιλινόις
 • BMO Harris Bank
 • Έντουαρντ Τζόουνς
 • Exelon
 • FCB Banks
 • Ford Motors
 • Groupon
 • Ομάδα Hub
 • Liberty Mutual
 • Navistar
 • Βόρεια τράπεζα εμπιστοσύνης
 • Walgreens

Επενδύστε στο μέλλον σας

Η επιλογή του σωστού κολλεγίου είναι μια μεγάλη απόφαση. Μην το κάνετε μόνοι σας. Η ομάδα εισδοχής και οικονομικής βοήθειας του North Central είναι εδώ για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια λύση οικονομικής βοήθειας που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας.

Υποτροφίες απόδοσης, επιχορηγήσεις, δάνεια, απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη - αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας. Πάνω από το 95% των φοιτητών και το 100% όλων των επιλέξιμων φοιτητών λαμβάνουν ενίσχυση. Ας συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε την καλύτερη αξία για την εκπαίδευσή σας.

Χρονολόγιο εισαγωγής

Το North Central κάνει αποφάσεις εισαγωγής σε συνεχή βάση από την 1η Οκτωβρίου για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Παρόλο που δεν υπάρχει καθορισμένη προθεσμία, προτείνουμε τις ακόλουθες προθεσμίες προτεραιότητας για πλήρη εξέταση και χρόνο για την επεξεργασία των θεωρήσεων:

 • 1η Μαΐου - για το εξάμηνο που αρχίζει τον Αύγουστο
 • 1η Οκτωβρίου - για το εξάμηνο που αρχίζει τον Ιανουάριο.

Το ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο θα έχει δύο εξάμηνα από τον Αύγουστο του 2020 και μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα σας τον Αύγουστο ή τον Ιανουάριο. Οι περισσότεροι νέοι μαθητές αρχίζουν τον Αύγουστο.

Το Εργαστήριο Οικονομικών του Bloomberg

Οι κορυφαίοι επιχειρηματικοί και οικονομικοί συνδρομητές παγκοσμίως χρησιμοποιούν το Bloomberg Terminal, μια πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει αξιόπιστα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και ιστορικά δεδομένα, ειδησεογραφικά νέα και αναλύσεις που βοηθούν τους επαγγελματίες του κλάδου και τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς να λαμβάνουν καλύτερα ενημερωμένες επενδυτικές αποφάσεις. Το Bloomberg Finance Lab, το οποίο στεγάζεται στο School of Business and Entrepreneurship, διαθέτει 10 σταθμούς εργασίας εξοπλισμένους με το λογισμικό Bloomberg Terminal, τις εικονικές διπλές οθόνες και τα μοναδικά πληκτρολόγια του Bloomberg. Οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν την πιο ενημερωμένη πλατφόρμα δεδομένων και συναλλαγών, αναπτύσσοντας δεξιότητες στην ανάλυση δεδομένων που είναι δυνατές μόνο με αυτόν τον ειδικό εξοπλισμό. Κάθε φοιτητής της Βόρειας Κεντρικής ολοκληρώνει τουλάχιστον ένα μάθημα στο Bloomberg Finance Lab. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να γίνουν "πιστοποιημένοι στο Bloomberg" συμπληρώνοντας μια σειρά ενοτήτων που καλύπτουν την οικονομική θεωρία, τους οικονομικούς δείκτες, τα νομίσματα, τα οχήματα σταθερού εισοδήματος, τις επιλογές, τις μετοχές και άλλα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποNorth Central College »

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Αύγ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
51,496 USD
Προγράμματα φοιτητών (πλήρους φοίτησης) ανά έτος. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Αύγ. 2020

Άλλη