Πτυχίο Οικονομικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η χρηματοδότηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του συστήματος των επιχειρήσεων και είναι σημαντική για την οικονομική υγεία των επιχειρήσεων και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Πρόκειται για ένα δυναμικό πεδίο που χαρακτηρίζεται από συνεχή αλλαγή ως απάντηση στις μεταβολές των οικονομικών συνθηκών, καθιστώντας τη μελέτη της χρηματοδότησης διεγερτική και προκλητική. Ωστόσο, οι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν να μάθετε να αναπτύσσετε, να αναλύετε και να ερμηνεύετε τις οικονομικές καταστάσεις, να μαθαίνετε να επενδύετε σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία και να μαθαίνετε να δημιουργείτε και να αξιολογείτε σχέδια για μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία. Manhattanville College είναι επίσης βολικά τοποθετημένο κοντά σε πολλά κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρικά γραφεία όχι μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Westchester County της Νέας Υόρκης και στο Fairfield County, Connecticut, που θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας μετά την αποφοίτηση. Οι πρόσφατοι σπουδαστές χρηματοδότησης έχουν κάνει internship και τώρα εργάζονται για τους Lincoln Financial Advisors, τη Morgan Stanley, τη MasterCard Worldwide και πολλές άλλες γνωστές εταιρείες του κλάδου.


ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ/>

Το Master Finance στο Manhattanville αποτελείται από μαθήματα στα οικονομικά, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση και τις ποσοτικές μεθόδους, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένων των λογιστών, των ελεγκτών και των ιδρυτών μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη χρηματοδότηση στο Manhattanville θα πρέπει να παρακολουθήσετε ένα Σεμινάριο Ανώτερου Πανεπιστημίου το φθινόπωρο του τελευταίου έτους, όπου θα πρέπει να συζητήσετε τα ερευνητικά σας ευρήματα και τα συμπεράσματά σας σε μια διατριβή. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε μια πρακτική άσκηση στη χρηματοδότηση για να βοηθήσετε σε σημαντικές απαιτήσεις.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Οικονομικών και Διοίκησης προσφέρει ένα σημαντικό και ήσσονος σημασίας στη χρηματοδότηση, καθώς και ένα πρόγραμμα πιστοποιητικών για τους μη εγγεγραμμένους φοιτητές.

Manhattanville College έχει επίσης το Ινστιτούτο Οικονομικής Ελευθερίας είναι μια επιχείρηση που καταλύει τόσο τη λαϊκή όσο και την ακαδημαϊκή συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με την οικονομική ελευθερία.


Οικονομικά, Bachelor of Arts ή Bachelor of Science Σημαντικές Απαιτήσεις/>

Μια μεγάλη χρηματοδότηση απαιτεί 14 μαθήματα, 12 απαιτούμενα και δύο μαθήματα επιλογής.


Απαιτούμενα μαθήματα/>

ACC 1002 Βασικές αρχές Λογιστικής Ι

ACC 1002, ACC 1008, FIN 2002, FIN 3015, FIN 3017, FIN 3010: Δεν θεωρούνται φιλελεύθερες τέχνες.


Μαθήματα επιλογής/>

ECO 2005

FIN 2004, FIN 2016, FIN 2026: Δεν θεωρούνται φιλελεύθερες τέχνες.

Σημείωση: Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ένα διπλό κύριο τμήμα σχετικό με το τμήμα. Όσοι επιλέγουν αυτή την επιλογή δεν επιτρέπεται να ανηλίκουν σε ένα θέμα σχετικό με το τμήμα. Οι φοιτητές με ένα σημαντικό τμήμα που σχετίζεται με το τμήμα επιτρέπεται ένα μικρότερο τμήμα που σχετίζεται με το τμήμα. Άλλοι φοιτητές επιτρέπονται κατ 'ανώτατο όριο σε δύο ανηλίκους σχετικούς με το τμήμα Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διπλή καταμέτρηση, επισκεφθείτε τον πρόεδρο του τμήματος ή τον σύμβουλο.


Σημείωση: Τα μαθήματα με τον κωδικό FIN δεν είναι φιλελεύθερες τέχνες. Όπως συμβαίνει με όλα τα μη φιλελεύθερα μαθήματα τέχνης στο Κολλέγιο, αυτό υποδεικνύεται με διπλούς αστερίσκους μετά τον τίτλο του μαθήματος./>

Οι φοιτητές που ειδικεύονται στα Χρηματοοικονομικά καλούνται να προγραμματίσουν προσεκτικά για να εξασφαλίσουν ότι θα έχουν τις 60 πιστωτικές ώρες των ελεύθερων τεχνών που απαιτούνται για το πτυχίο BS ή τις 90 πιστωτικές ώρες των ελεύθερων τεχνών που απαιτούνται για το πτυχίο BA.


Απαιτήσεις/>

Οι τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών μπορούν να βρεθούν στους επίσημους καταλόγους College.


Βαθμός/>

Οικονομικά, Οικονομικά


Ιδέες καριέρας/>

Τραπεζίτης, αναλυτής προϋπολογισμού, πιστωτικός αναλυτής, οικονομικός αναλυτής, οικονομικός διευθυντής, προσωπικοί οικονομικοί σύμβουλοι, χρεόγραφα, βασικά εμπορεύματα και πράκτορες πωλήσεων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by ... περαιτέρω

Welcome to our tight-knit community of smart, diverse students, and accomplished, nurturing faculty. After the whirlwind of orientation and moving in, the real journey begins. Kickoff a great year by checking out some of our exciting Fall campus events and programs. We believe higher education elevates students' knowledge both academically and practically. That's why we offer 50+ undergraduate areas of study and 70+ graduate programs, degrees, and certificates reinforced by internships, career counseling, mentors, and networking opportunities. We call it outcomes-based learning. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη