Πτυχίο Οικονομικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυθεντική, αυστηρή και επακόλουθη εκπαίδευση χριστιανικών φιλελεύθερων τεχνών στην οικονομία και τις επιχειρήσεις.

Καλούμε τους μαθητές μας να συμμετάσχουν σε μια αυθεντική Χριστιανική φιλελεύθερη εκπαίδευση τέχνης που μεταμορφώνει τις προσδοκίες μας για την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία για τον επηρεασμό και τη μετατροπή της επιχειρηματικής, βιομηχανικής και οικονομικής πολιτικής στον σημερινό δυναμικό, απαιτητικό και περίπλοκο κόσμο.

Προσφέρουμε μια αυστηρή έμφαση στα θεμέλια της οικονομίας και των επιχειρήσεων με την κατάλληλη εξειδίκευση, την κατάλληλη στιγμή και για τους σωστούς λόγους. Εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές κατανοούν τις θεωρητικές και εφαρμοσμένες έννοιες στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, διαμορφώνοντας τις αναλυτικές τους ικανότητες, τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και τις δημιουργικές τους ικανότητες. Παρέχουμε ευκαιρίες για να διερευνήσουμε τομείς εστίασης με τις μεγάλες μας και τις διαδρομές μας με τρόπο που δεν αναγκάζει μια ψευδή επείγουσα ανάγκη να εξειδικεύσετε πολύ νωρίς στην εκπαίδευσή σας.

Κατανοούμε την εμπειρία. Παρέχουμε πραγματικές εμπειρίες στην πραγματική κοινότητα που διαμορφώνει επαγγελματικές ιδέες και επιλογές, νωρίς και συχνά. Θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία μέσω πρακτικής εξάσκησης, συνεργατικής έρευνας φοιτητών-σπουδαστών, αποφοίτων και επιχειρηματικών δικτύων, επιχειρηματικών σχεδίων, ευκαιριών επαγγελματικής ανάπτυξης επιχειρηματικών συλλόγων και έργων που έχουν τεθεί υπό την ευθύνη του πελάτη. Πιστεύουμε ότι η απτή εφαρμογή της εκπαίδευσης σας αποκαλύπτει την κλήση σας, σας προετοιμάζει για ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών και σας θέτει σε θέση να ανταγωνιστείτε για ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας.

Εκτιμούμε γνήσια κοινότητα. Παρέχουμε μια οικεία εκπαιδευτική εμπειρία συνεργασίας με τοπική και παγκόσμια εμπλοκή στην κοινότητα. Αυτό είναι εμφανές στο μέγεθος της τάξης μας, τη δέσμευσή μας να συμβουλεύουμε τις σχολές, την παρουσία αποφοίτων στην πανεπιστημιούπολη και τη συνεχή δέσμευση ηγετών και επαγγελματιών στην πανεπιστημιούπολη σε σχέση με τους μαθητές μας. Επιπλέον, ετοιμάζουμε φοιτητές του 21ου αιώνα για μια παγκόσμια κοινωνία μέσω των προγραμμάτων μας στο Σικάγο, την Κίνα, τη Τζαμάικα, το Λονδίνο και τη Φιλαδέλφεια. Αυτές οι εμπειρίες παρέχουν την ευκαιρία να προσελκύσει τον κόσμο ευρέως και βαθιά παράλληλα με άλλους φοιτητές και καθηγητές της Hope.

Προγράμματα σπουδών

Προσφέρουμε ανταγωνιστικά οικονομικά και επιχειρηματικά προγράμματα που συμπληρώνουν την εκπαίδευση ελεύθερων τεχνών της Hope, παρέχοντας όμως το κατάλληλο βάθος και εφαρμογή.

Παρέχουμε τρεις βασικές εταιρείες και ανήλικους (οικονομικά, επιχειρηματικά και λογιστικά) καθώς και εξειδικευμένα κομμάτια (ανθρώπινοι πόροι, χρηματοδότηση, μάρκετινγκ και λειτουργίες). Διατηρώντας τις μεγάλες μας εκτιμήσεις σε λογικά μεγέθη, εξασφαλίζουμε ευελιξία για τους σπουδαστές με διπλάσιες ειδικότητες στο τμήμα μας (π.χ. επιχειρηματικές / οικονομικές) και σε όλο το ευρύτερο πρόγραμμα σπουδών. Για παράδειγμα, πολλοί φοιτητές μπορούν επίσης να ασχοληθούν ή να διπλασιάσουν σημαντικά σε τομείς όπως η βιολογία, η χημεία, οι επικοινωνίες, τα μαθηματικά, οι σύγχρονες γλώσσες, οι πολιτικές επιστήμες, η ψυχολογία και άλλοι τομείς. Η έμπειρη σχολή μας θα σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσουμε στο βέλτιστο δυνατό σχέδιο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας καθώς θα διακρίνετε τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σας.

Κύριοι

  • Λογιστική (δύο μεγάλες εταιρείες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ένα μείζον CPA με πίστωση 150)
  • Επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένων των συγκεντρώσεων χρηματοδότησης, λειτουργιών, μάρκετινγκ και HR)
  • Οικονομικά

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων που εξυπηρετούν τις μεγαλύτερες εταιρείες μας, τους ανήλικους και πολλούς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη που μπορούν να πάρουν μόνο ένα μικρό αριθμό μαθημάτων οικονομίας και επιχειρήσεων.

Επικεντρωνόμαστε στην πτυχή της θεωρίας και της πρακτικής που παρέχει αυστηρή δουλειά, το κατάλληλο βάθος και το εύρος του περιεχομένου και εφαρμόζει βιωματικές ευκαιρίες.

Οι περισσότεροι μαθητές αρχίζουν με τη Μακροοικονομική (όπως απαιτείται για όλες τις μεγάλες εταιρείες και τα κομμάτια στο τμήμα).

Μετά την αποφοίτηση

Οι πτυχιούχοι μας έχουν ισχυρό αντίκτυπο σε οργανισμούς, εταιρείες και μεταπτυχιακά σχολεία σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό.

Μελλοντικά σχέδια - Τάξη 2015

  • Απασχολούμενοι: 88%
  • Συνεχιζόμενη εκπαίδευση: 7,6%
  • Αναζητούμενη απασχόληση: 1,1%
  • Υπηρεσία ή άλλο: 3,3%
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη