Πτυχίο Οικονομικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο (BA) Οικονομικών

"Είθε να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς!" - Φήμη ότι είναι μια αρχαία κινεζική κατάρα.

Αυτά βεβαίως δεν φαίνονται να είναι ενδιαφέροντες καιρούς στην οποία να μελετήσει τα οικονομικά. Οι φοιτητές σήμερα έχουν ανακαλύψει οι ίδιοι να ζουν σε ένα μάλλον ασταθές οικονομικό τοπίο, για να πούμε το λιγότερο. Όπως επίσης, η πολιτική ηγεσία και το εκλογικό σώμα, ακόμη και οι οικονομολόγοι, σε κάποιο βαθμό, φαίνεται να έχει πρόβλημα συμφωνία σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε γι 'αυτό.

Εδώ στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ Φοιτητών Οικονομικών προσπαθούν να κατανοήσουν πώς η κοινωνική συσκευή που διέπει την παραγωγή και τη διανομή των αγαθών και των υπηρεσιών λειτουργεί. Οι μαθητές διερευνήσει τα αίτια της διαδικασίας της οικονομικής ανάπτυξης και της ανάπτυξης, τόσο εντός όσο και μεταξύ των εθνών, και εξετάζει τον κοινωνικό της αντίκτυπο. Μελετούν θέματα όπως η διαθεσιμότητα και τις συνέπειες των εναλλακτικών πολιτικών της κυβέρνησης, η σχέση των χρηματοπιστωτικών αγορών για την οικονομία, τις επιπτώσεις της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης των οικονομικών δραστηριοτήτων, ή την αλληλεπίδραση της οικονομίας τόσο με το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. Μπορούν επίσης να μελετήσει πώς οι οικονομικές θεωρίες έχουν αναπτυχθεί κατά καιρούς για την αντιμετώπιση αυτών των διαφόρων θεμάτων.

Το μεγαλύτερο μοναδικότητα του προγράμματός μας οφείλεται στο γεγονός ότι οι καθηγητές μας έχουν μια κάπως ευρύτερη άποψη για το τι Economics είναι περίπου ό, τι βρίσκεται στη μέση του προγράμματος Οικονομικά στις ΗΠΑ Παρουσιάζουμε εναλλακτικές προοπτικές για την ιστορική και σημερινή σημασία του υλικού μας . Προγράμματα σπουδών μας ενθαρρύνει τους μαθητές να μην λάβει έλαβε γνώση ως την αλήθεια, αλλά για να το εξετάσει και να αμφισβητήσει αυτό.

Θεωρούμε την οικονομία ως ένα στοιχείο μιας σύνθετης κοινωνίας, έτσι αισθανόμαστε ότι για να κατανοήσουν τις πτυχές της κοινωνίας που σχετίζονται με οικονομικά, οι μαθητές πρέπει να καταλάβουν κάτι για τα άλλα στοιχεία, όπως καλά. Σχετικές οφέλη που προκύπτουν από την προσέγγισή μας είναι ότι μειώνεται η "ξηρότητα" Οικονομικό συχνά βιώνουν οι μαθητές και ότι προσφέρεται πολύ εύκολα να τονίζουν τη σημασία της γραφής. Πράγματι, theDepartment υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι τονίζουμε γραπτές εργασίες και η κριτική σκέψη κατά την αξιολόγηση των επιδόσεων των μαθητών. Θεωρούμε, επίσης, τη χρήση των πρωτογενών πηγών και αναθέσεις μεγαλύτερη ανάγνωση από βρίσκει κανείς στην τυπική USEconomics πρόγραμμα σπουδών να είναι τεράστια οφέλη για τους μαθητές μας.

Η μελέτη των Οικονομικών παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις που απαιτούνται για να είναι ένα ισχυρό πολίτη συμμετέχων σε οικονομικά θέματα. Οι μεγάλες εταιρείες Οικονομικά προετοιμασμένοι για μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας στην κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, την πολιτική, και την εκπαίδευση. Είναι επίσης μια ιδανική σημαντικές για τους φοιτητές που σχεδιάζουν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας βαθμό του νόμου, των επιχειρήσεων, ή διεθνείς μελέτες. Πράγματι, τα είδη της γραφής και μαθηματικών δεξιοτήτων που ένας μαθητής μπορεί να αποκτήσει στο πρόγραμμά μας μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμο για ένα μεταπτυχιακό, δεν έχει σημασία τι δρόμο αυτός ή αυτή μπορεί να ακολουθήσει.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few mile ... περαιτέρω

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few miles south of downtown Denver, is home to more than 11,500 students hailing from all regions of the United States and 83 other countries. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη