Πτυχίο Οικονομικών

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Στόχος του μαθήματος είναι να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τα εργαλεία και τα πλαίσια για την ανάλυση οικονομικών ζητημάτων καθώς και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διερεύνηση και ανάλυση νέων θεμάτων που προκύπτουν στο σημερινό δυναμικό οικονομικό περιβάλλον.

Θέματα όπως η ανεργία, οι τιμές των κατοικιών στον πληθωρισμό και η φτώχεια συζητούνται έντονα στα μέσα ενημέρωσης σήμερα. Η μελέτη Οικονομικών στο Λίνκολν δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν την επίγνωσή τους για τον ολοκληρωμένο και πολυεπιστημονικό χαρακτήρα των οικονομικών σε όλο τον κόσμο.

Θεμελιώδους σημασίας για το θέμα είναι η δέσμευση για την προαγωγή του σεβασμού της καλής ακαδημαϊκής πρακτικής και των προτύπων, καθώς και η εμπιστοσύνη για την αμφισβήτηση της καθιερωμένης σοφίας.

Πώς μελετάτε

Το πρώτο έτος αυτού του μαθήματος εισάγει βασικές μικροοικονομικές, μακροοικονομικές και διεθνείς οικονομικές επιστήμες, καθώς και ενότητες οικονομετρικής ανάλυσης που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν εμπειρογνωμοσύνη στις στατιστικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση και την ερμηνεία οικονομικών δεδομένων.

Οι ενδιάμεσες μικροοικονομικές και μακροοικονομικές σπουδές μελετώνται στο δεύτερο έτος και αποτελούν προϋποθέσεις για τις προηγμένες ενότητες που καλύπτονται το τρίτο έτος.

Μια σειρά από προαιρετικές ενότητες στο δεύτερο και το τρίτο έτος έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόζουν τη μάθησή τους σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας τους.

Επιπλέον, υπάρχει η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί μια ετήσια πρακτική άσκηση μετά το δεύτερο έτος. Η τοποθέτηση στο χώρο εργασίας μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και να εφαρμόσουν την πρακτική άσκηση. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πιθανές δαπάνες που σχετίζονται με αυτές τις τοποθετήσεις περιγράφονται στην καρτέλα "Χαρακτηριστικά".

Ώρες επικοινωνίας και ανάγνωση για ένα πτυχίο

Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα μαθαίνουν από το ακαδημαϊκό προσωπικό που συχνά ασχολούνται με την παγκόσμια ηγετική ή διεθνώς εξαιρετική έρευνα ή επαγγελματική πρακτική. Ο χρόνος επικοινωνίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εργαστήρια, πρακτικές συνεδρίες, σεμινάρια ή διαλέξεις και μπορεί να ποικίλει από ενότητα σε ενότητα και από ακαδημαϊκό έτος σε χρόνο. Οι συνεδρίες σεμιναρίων και η επίβλεψη του έργου μπορούν να λάβουν τη μορφή συναντήσεων ενός-προς-ένα ή μικρών ομάδων. Ορισμένα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εξωτερικές επισκέψεις και στην επιτόπια εργασία.

Εξακολουθεί να ισχύει ότι οι σπουδαστές διαβάζουν για έναν βαθμό και αυτό σημαίνει ότι επιπλέον των προγραμματισμένων ωρών επαφής οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη μελέτη. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε γύρω από ένα θέμα και να προετοιμαστείτε για διαλέξεις και σεμινάρια μέσω ευρύτερης ανάγνωσης ή για να ολοκληρώσετε εργασίες παρακολούθησης όπως αναθέσεις ή αναθεωρήσεις. Ως γενικός οδηγός, το ποσό ανεξάρτητης μελέτης που απαιτείται από τους φοιτητές στο University of Lincoln είναι ότι για κάθε ώρα στην τάξη αναμένεται να περάσετε τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες σε μια ανεξάρτητη μελέτη.

Πώς εκτιμάτε

Ανατροφοδότηση αξιολόγησης

Η πολιτική του University of Lincoln σχετικά με την αξιολόγηση αξιολόγησης αποσκοπεί στο να διασφαλίσει ότι οι ακαδημαϊκοί θα επιστρέψουν έγκαιρα σε φοιτητές αξιολογήσεις - συνήθως εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την ημερομηνία υποβολής.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές αξιολογούνται σε αυτό το μάθημα μπορεί να διαφέρει για κάθε ενότητα. Παραδείγματα μεθόδων αξιολόγησης που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν τα μαθήματα, όπως γραπτές εργασίες, εκθέσεις ή διατριβές. πρακτικές εξετάσεις, όπως παρουσιάσεις, παραστάσεις ή παρατηρήσεις. και γραπτές εξετάσεις, όπως επίσημες εξετάσεις ή δοκιμασίες εντός τάξης. Η στάθμιση που δίνεται σε κάθε μέθοδο αξιολόγησης μπορεί να διαφέρει σε κάθε ακαδημαϊκό έτος. Το University of Lincoln στοχεύει να εξασφαλίσει ότι το προσωπικό θα επιστρέψει έγκαιρα τις αξιολογήσεις σε μαθήματα στους μαθητές.

Χαρακτηριστικά

Φοιτητής ως Παραγωγός

Ο φοιτητής ως Παραγωγός είναι ένα μοντέλο διδασκαλίας και μάθησης που ενθαρρύνει ακαδημαϊκούς και προπτυχιακούς φοιτητές να συνεργαστούν σε ερευνητικές δραστηριότητες. Είναι ένα πρόγραμμα αφοσιωμένο στην εκμάθηση μέσω του πράγματος.

Η πρωτοβουλία Student ως Παραγωγός επαινέθηκε από το QAA στην ανασκόπηση του 2012 μας και αποτελεί μία από τις διδασκαλίες και τα γνωρίσματα μάθησης που καθιστούν την εμπειρία του Lincoln μοναδική.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προηγμένα επίπεδα GCE: BBB
  • Διεθνές απολυτήριο: 30 βαθμοί συνολικά
  • Διπλωματικό δίπλωμα BTEC: Διακρίσεις, Διακρίσεις, Αξία
  • Πρόσβαση στο Δίπλωμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 45 Πιστωτικές Μονάδες 3 με ελάχιστο 120 Τιμολογιακές Μονάδες UCAS

Οι υποψήφιοι θα χρειαστούν επίσης τουλάχιστον τρία GCSE για να συμπεριλάβουν ένα βαθμό 5 (Β) στα Μαθηματικά, ένα 4 (C) στα Αγγλικά και ένα άλλο GCSE με βαθμό 4 (C) ή παραπάνω. Μπορούν να ληφθούν υπόψη ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 2.

Οι σπουδαστές της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά, θα απαιτούν αγγλική γλώσσα IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Το Πανεπιστήμιο αποδέχεται ένα ευρύ φάσμα προσόντων ως βάση για την είσοδο και θα εξετάσει τους υποψηφίους που έχουν ένα συνδυασμό προσόντων.

Θεωρούμε επίσης ότι οι υποψήφιοι έχουν εκτεταμένη και σχετική εργασιακή εμπειρία και θα δώσουν ιδιαίτερη ατομική μέριμνα σε όσους δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη