Η οικονομία ονομάζεται συχνά η επιστήμη της ορθολογικής συμπεριφοράς. τονίζει την επίσημη, συστηματική και αναλυτική σκέψη.120898_bright-chart-data-210607.jpg

Οικονομικά

Αν σκέφτεστε μια σταδιοδρομία στα οικονομικά, ξέρετε ότι αυτός ο δυναμικός τομέας είναι πολύ περισσότερο από χρήματα. Πρόκειται για το πώς οι άνθρωποι, οι επιχειρήσεις και τα έθνη συνδέονται μεταξύ τους, καθώς χρησιμοποιούν πόρους για τη βελτίωση της ευημερίας.

Ως φοιτητής οικονομικών, θα γίνετε έμπειρος στο να συνδυάσετε την ποσοτική ανάλυση με τη διορατικότητα στην ανθρώπινη συμπεριφορά και να τρυπήσετε αριθμούς με ζυγισμούς πολιτιστικούς παράγοντες για την καλύτερη κατανόηση των κοινωνιών. Ως οικονομολόγος, τα ζητήματα που ερευνάτε - η υγειονομική περίθαλψη, οι διεθνείς σχέσεις, η ανισότητα εισοδήματος και άλλα - είναι τα ζητήματα που διαμορφώνουν τις κοινωνίες.

Στο St. Norbert, μπορείτε να κερδίσετε πτυχίο Bachelor of Arts στην οικονομία ή στη διδασκαλία της οικονομίας. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε ανήλικα σε κάθε πεδίο. Το πτυχίο οικονομικών σπουδών σας θα σας προετοιμάσει για να εισέλθετε στο εργατικό δυναμικό ή να παρακολουθήσετε μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορους κλάδους.

Έχει πτυχίο Οικονομικών στην Εργασία

Επειδή τα οικονομικά εισέρχονται σε όλες σχεδόν τις πτυχές της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης, οι οικονομολόγοι βρίσκουν εργασία σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων.

Οι ρόλοι που έχουν συμπληρώσει οι απόφοιτοι οικονομικών σπουδών του St. Norbert περιλαμβάνουν:

 • Ειδικός του διεθνούς εμπορίου
 • Δικηγόρος
 • Αναλυτής κόστους
 • Βιομηχανικός αγοραστής
 • Διατιμητής
 • Διευθυντής λογαριασμού
 • Ιδιοκτήτης της γκαλερί / μεσίτης κινητών αξιών
 • Λογιστής
 • Δάσκαλος
 • Προμηθευτής
 • Αξιωματικός εμπιστοσύνης
 • Διαχειριστής μισθών και αποδοχών

Αξιοποιήστε το πτυχίο της οικονομίας σας

Ως φοιτητής οικονομικών στο St. Norbert, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να αποκτήσετε ζωτική εργασιακή εμπειρία με μια πρακτική άσκηση στο St. Norbert College Business Center

Μπορείτε επίσης να επιθυμείτε να διευρύνετε την παγκόσμια οικονομική σας προοπτική μέσω του εκτεταμένου προγράμματος σπουδών-εξωτερικού του κολλεγίου.

Η σχέση του Αγίου Νορμπερτ με το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε σεμινάρια πολιτικής και διεθνούς εμπορίου και πρακτικής άσκησης μέσω του προγράμματος Εξάμηνο της Ουάσινγκτον. Επιπλέον, μπορείτε να συνεργαστείτε με ένα μέλος της σχολής για αυτοκατευθυνόμενη ακαδημαϊκή έρευνα.

Έχουμε επίσης ένα μακρύ ιστορικό αποστολής των καλύτερων και φωτεινότερων σπουδαστών οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Marquette για μεταπτυχιακές σπουδές. Τα δύο σχολεία συνεργάστηκαν σε ένα επίσημο επιταχυνόμενο πρόγραμμα, το οποίο αποσκοπούσε να δώσει τη δυνατότητα στους υποψήφιους φοιτητές να αποκτήσουν πτυχίο Master of Science in Applied Economics (MSAE) το λιγότερο από ένα επιπλέον έτος, αντί για τα δύο χρόνια.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποSt. Norbert College »

Τελευταία ενημέρωση Σεπτέμβριος 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 21, 2020
Σεπτ. 1, 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
38,714 USD
(δίδακτρα, φοιτητές πρώτου έτους)
Προθεσμία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 21, 2020
Ημερομηνία λήξης
Νοέμ. 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2020
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 2024
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 21, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Νοέμ. 2023

Σεπτ. 1, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 2024
Άλλη

Economic Impact of St. Norbert College on Brown County, Wis.