Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών / Οικονομικών Οικονομικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το οικονομικό Wabash College μαθαίνει να αξιολογεί ποικίλα επιχειρήματα και πολιτικές, να αναλύει εμπειρικά δεδομένα και να αναπτύσσει τις δικές του απόψεις, λογικές και αποτελέσματα.

Η σχολή Οικονομικών Τμήματος αφιερώνεται στην παροχή ενός αυστηρού, προκλητικού προγράμματος σπουδών που δίνει έμφαση στην οικονομική θεωρία και επικεντρώνεται στο πώς οι οικονομολόγοι βλέπουν τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα, ο φοιτητής κυριαρχεί μια μεγάλη ποικιλία από φιλοσοφικές, τεχνικές, λογικές, υπολογιστικές και ποσοτικές δεξιότητες που δίνουν τη δική του κριτική και έγκυρη φωνή στην αίθουσα.

Διδακτέα ύλη

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών είναι αφιερωμένο στην παροχή ενός αυστηρού, προκλητικού προγράμματος σπουδών που δίνει έμφαση στην οικονομική θεωρία και επικεντρώνεται στο πώς οι οικονομολόγοι βλέπουν τον κόσμο. Οι μαθητές κατέχουν μια μεγάλη ποικιλία από φιλοσοφικές, τεχνικές, λογικές, υπολογιστικές και ποσοτικές δεξιότητες. Το Wabash College Economics major διδάσκεται να αξιολογεί επιχειρήματα και πολιτικές, να αναλύει εμπειρικά δεδομένα και να παρουσιάζει τις απόψεις, τους λόγους και τα αποτελέσματά του.

Το τμήμα δεν απονέμει πίστωση για τις τάξεις των επιχειρήσεων που έχουν αφαιρεθεί από την πανεπιστημιούπολη

Απαιτήσεις για τον κύριο

ECO-101

Ένα μάθημα στα στατιστικά στοιχεία, είτε το DV3-252 Στατιστικά Soc Sciences είτε μια πλήρης πίστωση Μαθηματικών Τμήμα στατιστικών μαθημάτων πάνω από το επίπεδο 100 πρέπει να ληφθούν πριν από την εγγραφή στο ECO-253 Intro Οικονομετρία.

2


Οι Οικονομικές Αγορές και τα Ιδρύματα ECO-262 δεν υπολογίζονται στις μεγάλες οικονομικές μονάδες.

Ανώτερες συνολικές εξετάσεις

Η Γραπτή Εξέταση στις Οικονομικές Επιστήμες είναι διαδεδομένη σε δύο ημέρες και έχει σχεδιαστεί για να αξιολογήσει την κατανόηση του μαθητή τόσο των βασικών εννοιών όσο και της ευρείας ποικιλίας εφαρμογών της οικονομικής θεωρίας. Η πρώτη ημέρα αποτελείται από μια αντικειμενική, τυποποιημένη δοκιμασία που περιέχει ερωτήσεις από κάθε μάθημα οικονομικών που προσφέρεται στο Wabash. Η δεύτερη μέρα αποτελείται από μια εξέταση δοκίμιο για τη μικρο-μακροοικονομική θεωρία και την οικονομετρία.

Αν και η παραπάνω αλληλουχία προτιμάται, μπορεί να υπάρχει ευελιξία σε αυτό το βασικό πρότυπο. Ο καλά προετοιμασμένος φοιτητής πρώτου έτους μπορεί να θελήσει να ξεκινήσει τη μελέτη των οικονομικών κατά το πρώτο εξάμηνο του πρώτου έτους, ενώ οι «καθυστερημένοι εργολάβοι» (οι σπουδαστές που αποφασίζουν να σπουδάσουν στα οικονομικά κατά τη διάρκεια της δευτεροβάθμιας ή ακόμη και των κατώτερων ετών) σφιχτά συσκευασμένο κατώτερο / ανώτερο έτος συνδυασμού μαθημάτων οικονομίας. Ο μελλοντικός οικονομικός κύριος πρέπει να είναι προσεκτικός κατά τον σχεδιασμό του έτους θεωρίας / εμπειρικής ακολουθίας. Η ακολουθία των DV3-252 Στατιστικών Κοινωνικών Επιστημών στην Εισαγωγική Οικονομετρία FALL και ECO-253 στο SPRING είναι κρίσιμη. ECO-251 Οικονομική Προσέγγιση Με το Excel πρέπει να ληφθεί από τη στιγμή που ολοκληρώνονται τα άλλα μαθήματα στη θεωρία / εμπειρική ακολουθία. Είναι πολύ βολικό να ακολουθήσετε την ECO-251 Οικονομική Προσέγγιση με το Excel και το ECO-291 Intermediate Micro μαζί με το DV3-252 Stats Soc Sciences το φθινόπωρο. Έτσι, εάν ο οικονομικός διευθυντής σχεδιάζει να σπουδάσει εκτός σχολής ως δεύτερο εξάμηνο, είναι απολύτως επιτακτική η εκκίνηση της εμπειρικής ακολουθίας και η εισαγωγή ECO-253 Intro Οικονομετρία ως δευτεροετής φοιτητής.

Επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών εάν έχετε ερωτήσεις, χρειάζεστε βοήθεια για να λάβετε αποφάσεις μάθημα ή θέλετε συμβουλές σχετικά με τη μελέτη των οικονομικών στο Wabash και πέρα ​​από αυτό.

Πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν αναπτύξει σταδιοδρομία σε αυτούς τους τομείς:

Αναλυτής Επιχειρήσεων, Ανώτερος Έμπορος, Διοικητής Στρατού των ΗΠΑ, Αναλυτής Συμφιλίωσης Τράπεζας, Οικονομικός Διευθυντής, Εισαγγελέας, Σχεδιαστής Βιώσιμων Τροφίμων, Επαγγελματίας Πληροφορικής, Εθνικός Συντονιστής Κινητοποίησης, Προγραμματιστής Επιχειρηματικής Ευφυΐας, Σύμβουλος Επενδύσεων, Πολιτικός Διευθυντής, Ταμίας, Διευθύνων Σύμβουλος, , Μηχανικός Έργου, Οικονομικός Σύμβουλος, Αναπληρωτής Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Δάσκαλος Μουσικής.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely.

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη