ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο βαθμός στην οικολογία και το περιβάλλον παρέχει μια αξιόπιστη επιστημονική κατάρτιση, με στόχο την κατανόηση της λειτουργίας των οικοσυστημάτων, με σκοπό τη βελτίωση της κατάστασης ακεραιότητας και περιβαλλοντικής ποιότητας. Παρέχει μια διεπιστημονική κατάρτιση που ενσωματώνει: την περιβαλλοντική χημεία, Οικολογική μοντελοποίηση. Δομή και λειτουργία των οικοσυστημάτων. Πανίδα και χλωρίδα; Χωρική ανάλυση. Διαχείριση, διατήρηση και αποκατάσταση οικολογικών συστημάτων. Χαρακτηρισμός, αξιολόγηση, παρακολούθηση και βελτίωση της οικολογικής ποιότητας. Οι κλιματικές αλλαγές και οι κοινωνικές διαστάσεις των περιβαλλοντικών θεμάτων, μεταξύ άλλων.

Το Πανεπιστήμιο της Évora έχει μια ισχυρή σχολή σε διάφορους τομείς της οικολογίας, των περιβαλλοντικών επιστημών, της διαχείρισης της γης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης και αποκατάστασης, με πολυετή εμπειρία και μακρά παράδοση στη διδασκαλία και την έρευνα στους τομείς της οικολογίας και του περιβάλλοντος. Το Πανεπιστήμιο της Évora είναι ιδιαίτερα καταξιωμένο στις διεθνείς βαθμολογίες.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει καθηγητές με διαφορετικό υπόβαθρο, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο περιβάλλον, που κυμαίνεται από τις επιστήμες της φύσης στις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες. Η εγγύτητα των οικοσυστημάτων με διαφορετικά επίπεδα ανθρωπογενών διαταραχών προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για πρακτικές τάξεις και επιτόπια εργασία.

Ο βαθμός στην οικολογία και το περιβάλλον επιτρέπει την πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών σπουδών (2ος και 3ος κύκλος) στους τομείς της οικολογίας και του περιβάλλοντος για εκείνους που επιθυμούν να συνεχίσουν την κατάρτιση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Portugal)

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversidade de Évora »

Τελευταία ενημέρωση June 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,500 EUR
Φοιτητές από χώρες της ΕΕ: 871,52 € Διεθνείς φοιτητές: 2500 €
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη