Πτυχίο Μόδας

Fashion Institute of Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Μόδας

Fashion Institute of Technology

Bachelor στο Σχέδιο Μόδας

Για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η εκπαίδευση της μόδας σημαίνει μόνο ένα πράγμα: FIT. Σχέδιο Μόδας μας πρόγραμμα-ένα από την αρχική βαθμού FIT για προγράμματα-έχει την προετοιμασία των μαθητών για την επιτυχία σε κάθε επίπεδο, από την υψηλή ραπτική με έτοιμα-a-porter στη μαζική αγορά, για 65 χρόνια.

Το πρόγραμμα διατηρεί εξελίσσεται μαζί με την ίδια τη μόδα, αλλά μερικοί FIT παραδόσεις είναι για πάντα: Πρώτον, στενούς δεσμούς μας με τη βιομηχανία επιτρέψτε μας να σας βυθίσει σε ό, τι συμβαίνει τώρα σε αυτόν τον ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα. Και το δικό μας σήμα της εκπαίδευσης μόδας καλλιεργεί τη δημιουργικότητά σας, παρέχοντας παράλληλα μια αυστηρή γείωση στις πρακτικές και τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σταδιοδρομίας, εκθέτοντας με τις πραγματικές ανάγκες και τις πρακτικές του κόσμου της μόδας.

Θα μάθετε τις βασικές αρχές της επαγγελματικής σκέπασμα, patternmaking και τεχνικές ραφής. Θα κυριαρχήσει σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD), και μάθετε πώς να πάρει ένα σχέδιο από την ιδέα να τελειώσει ένδυμα. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα σας καθοδηγεί για να γίνει όχι μόνο ένας σχεδιαστής με το δικό σας δημιουργικό όραμα, αλλά ένας επαγγελματίας είναι έτοιμη να πάρει τη θέση σας σε αυτό το απαιτητικό κλάδο.

Ανταύγειες

  • Που βρίσκεται στην έβδομη Νέας Υόρκης Avenue, επίσης γνωστή ως Fashion Avenue-FIT είναι ένα μέρος της βιομηχανίας της μόδας από το 1944.
  • Τα μέλη ΔΕΠ είναι δοκιμασμένων επαγγελματιών με την τρέχουσα εμπειρία, ανοίγοντας τις πόρτες για τη βιομηχανία.
  • Top σχεδιαστές να χρησιμεύσει ως «κριτικοί», βοηθώντας τους μαθητές να δημιουργήσουν μια στολή για να παρουσιάσει σε ένα on-πανεπιστημιούπολη έκθεση (AAS) ή την ετήσια φοιτητής διάδρομο δείχνουν, FIT στην πασαρέλα (BFA). Οι κριτικοί έχουν συμπεριληφθεί Carolina Herrera, Norma Kamali, Gemma Kahng, Calvin Klein, και ο Bob Mackie.
  • Το CFDA (Συμβούλιο των Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής), Cotton Incorporated, και Lululemon Athletica είναι μεταξύ πολλών χορηγών των αγώνων φοιτητής που παρέχουν την ευκαιρία και εμπειρία.
  • Ένα οικοτροφείο σε μια ηγετική οίκο μόδας σας δίνει την εμπειρία και πολύτιμη συνδέσεις. τοποθεσίες οικοτροφείο έχουν συμπεριληφθεί Donna Karan, Ralph Lauren, Calvin Klein και Tommy Hilfiger, μεταξύ πολλών άλλων.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα:

  • συνδεθεί με τους ηγέτες της βιομηχανίας σε διαλέξεις επισκεπτών και εκδηλώσεις της βιομηχανίας, και να οικοδομήσουν ένα δίκτυο πολύτιμες επαφές.
  • βρείτε την έμπνευση στο μουσείο στο FIT, όπου θα μελετήσει τη συλλογή παγκόσμιας κλάσης της υψηλής ραπτικής, σχεδιαστής, και ιστορικά ενδύματα από κοντά.
  • έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Προγράμματα περιλαμβάνουν το μοναδικό βαθμό Διεθνές Σχέδιο Μόδας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - New York, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - New York, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών