Πτυχίο Μωσαϊκών Σπουδών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μαθησιακοί Στόχοι και Αποτελέσματα

Το τριετές μας μάθημα στοχεύει να εξοπλίσει τους μαθητές με καλλιτεχνικές, τεχνικές και θεωρητικές δεξιότητες για να εργαστούν ως επαγγελματίες μωσαϊκοί καλλιτέχνες στο φάσμα των πλαισίων όπου εφαρμόζεται το ψηφιδωτό (δημόσια και ιδιωτική εργασία για επιτροπές, κοινωνικά αφοσιωμένη τέχνη, τέχνη, διατήρηση). Οι μαθητές θα μάθουν τις βασικές τεχνικές κατασκευής ψηφιδωτών καθώς και την εφαρμογή τους στο εξωτερικό εξωτερικό. Θα έχουν μια γειωμένη γνώση στην ιστορία του μωσαϊκού, ενώ θα αποκτήσουν την ικανότητα να ασκούν κριτική με την έννοια και το σχεδιασμό για μωσαϊκό. Η επαγγελματική μας κατάρτιση θα επιτρέψει στους φοιτητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να δημιουργήσουν και να οργανώσουν τη δική τους επιχείρηση.

* Υποχρεωτικό να υποβληθεί σε διαδικασία επικύρωσης με πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, θα παρέχουμε αυτό το μάθημα ως BAA Mosaic Studies .

Περίγραμμα μαθήματος

Έτος 1 (Δίπλωμα)

 • Εισαγωγή στην Παραγωγή: Εισαγωγή στα εργαλεία, τις τεχνικές και τα υλικά. μελέτη επιφανειών και υποστρωμάτων. Έτος 1 Ρωμαϊκά μωσαϊκά που δουλεύουν με σφυρί και σκληρό με μάρμαρο. Όρος 2 Βυζαντινό μωσαϊκό που εργάζεται με σφυρί και σκληρό σμάτι. δουλεύοντας με άλλα πρότυπα υλικά μωσαϊκού και τσιμπιδάκια. Όρος 3 Μεμονωμένο έργο, δημιουργία πλαισίων, τεκμηρίωση και εργασίες μάρκετινγκ (60 μονάδες)
 • Ιστορία του Μωσαϊκού 1: Κλασικά και Ρωμαϊκά Ψηφιδωτά, Βυζαντινά και Δυτικά Ψηφιδωτά από τον 4ο αιώνα (Για το Δίπλωμα μόνο οι μαθητές έχουν μερικές επιπλέον περιόδους για να τους δώσουν μια επισκόπηση στα Σύγχρονα και Σύγχρονα Μωσαϊκά) (30 μονάδες)
 • Εισαγωγή στο σχεδιασμό: Όρος 1 Στοιχεία σχεδίασης και γεωμετρική μορφή (andamenti, δημιουργία καρτούν, κλιμάκωση); Θεωρία 2 χρωμάτων, ζωγραφική και μελέτες συμφραζομένων (30 μονάδες)

Έτος 2

 • Ενδιάμεση Παρασκευή: Σχεδιάζοντας, σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας με βάση την κλίμακα και το τοπικό πλαίσιο. Η επαγγελματική πρακτική επικεντρώνεται στη δημιουργία έργων, τη σύνταξη προτάσεων, τη λήψη προμηθειών (60 μονάδες)
 • Ειδικός σχεδιασμός ιστοσελίδας: Αρχιτεκτονικό σχέδιο. χρησιμοποιώντας ψηφιακές εικόνες για σχέδια (30 μονάδες)
 • Ιστορία του Μωσαϊκού 2: Από βικτοριανό έως σύγχρονο μωσαϊκό, μη δυτικά μωσαϊκά (30 μονάδες)
 • Κοινωνικός αντίκτυπος (επιλογή): Θεωρία και πρακτική που εργάζονται με κοινότητες, σχολεία και άτομα σε κίνδυνο (n / a)
 • Αποκατάσταση

Έτος 3

 • Προηγμένη κατασκευή: Εργασίες σε προμήθεια και έργο με εξειδικευμένη ανάπτυξη εργαλείων και τεχνικών σε αυτοδιαχειριζόμενο τρόπο (60 μονάδες)
 • Διατριβή: Δημιουργία γραπτής έκθεσης 6000 λέξεων σε μια πρακτική ή θεωρία που βασίζεται θέμα της επιλογής του φοιτητή (30 μονάδες)
 • Επαγγελματίας

Ανοιχτές ημέρες

Υπάρχουν τακτικές ανοικτές ημέρες όπου οι μαθητές μπορούν να μάθουν για την πορεία.

Μερικής απασχόλησης

Αναμένουμε από τους φοιτητές να λαμβάνουν 60 μονάδες ετησίως, αντί του πλήρους χρόνου που αντιστοιχεί σε 120 μονάδες. Ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει το μάθημα μέσα σε 6 χρόνια.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

London School of Mosaic is an independent art school that teaches a Diploma and BA in Mosaic Studies, the first of its kind in the UK.

London School of Mosaic is an independent art school that teaches a Diploma and BA in Mosaic Studies, the first of its kind in the UK. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη