Μπαίνοντας μέσα

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, συγκεντρώστε τα χαρτιά σας, συγκεντρώστε τις αναφορές σας και απευθυνθείτε στο πανεπιστήμιο μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής αιτήσεων του Mason. Μόλις έχετε γίνει δεκτός στο Mason, μπορείτε να επιλέξετε έναν σπουδαστή στη Σχολή Μηχανικών του Volgenau.

Τα πολλά οφέλη του Mason

Είμαστε κοντά σε μερικές από τις πιο προηγμένες επιστημονικές και μηχανικές έρευνες στο έθνος, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε εκπληκτικές ευκαιρίες να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσα από σπουδές στο εξωτερικό, πρακτική εξάσκηση και ερευνητικά προγράμματα. Ως το μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο έρευνας της Βιρτζίνια, ο Mason θα σας δώσει τα μέσα και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να σας ωθήσουν σε μια καριέρα επιβράβευσης. Θα είναι επίσης μια διασκέδαση τέσσερα χρόνια.

Εσύ θα:

  • Να είστε εκεί όπου η δράση είναι: Οι πανεπιστημιουπόλεις μας στο Fairfax, Arlington και Manassas παρέχουν φοιτητές της Volgenau με συνδέσεις με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και εταιρείες στο Dulles Technology Corridor και τα κέντρα δεδομένων του Loudoun County. Αυτή η εγγύτητα λειτουργεί με δύο τρόπους. Οι σπουδαστές έχουν ενισχυμένη πρόσβαση σε πρακτικές και θέσεις εργασίας, ενώ οι μηχανικοί της περιοχής, η ασφάλεια πληροφοριών και οι εταιρείες τεχνολογίας έρχονται σε εμάς για το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που χρειάζονται. Και με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες και οργανισμούς στην Ουάσινγκτον, που υποστηρίζουν την κυβερνητική τεχνολογία και την υποδομή ασφάλειας, οι ομοσπονδιακοί εργολάβοι εξετάζουν πρώτα τον Mason. Πολλά πανεπιστήμια δεν λαμβάνουν κλήσεις από τη CIA ζητώντας να προσφερθεί ένα συγκεκριμένο πτυχίο. κανουμε.
  • Ζήστε μεταξύ των συναδέλφων σας STEM σπουδαστές: Οι εισερχόμενοι σπουδαστές Volgenau μπορούν να συμμετάσχουν στο Engineering
  • Να είστε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας: ο Mason είναι ένα από τα πιο διαφορετικά πανεπιστήμια του έθνους. Η γνωριμία με διαφορετικά είδη ανθρώπων μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Αυτή η νέα προοπτική μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να βελτιώσει τις δεξιότητές σας με κριτικό πνεύμα, ποιότητες που εκτιμούν ιδιαίτερα τον κόσμο της εργασίας. Επιπλέον, θα έχετε μια πραγματικά δροσερή ομάδα φίλων.
  • Πάρτε τα πρώτα βήματα στην καριέρα σας: Οι απόφοιτοι μας έχουν σταδιοδρομία σε μέρη όπως η Apple, η NASA, η Google, η Northrop Grumman και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Η σχολή μας συνεργάζεται με κυβερνητικές, τεχνολογικές και μηχανολογικές εταιρείες και παρακολουθεί διεθνή συνέδρια στο DC. Αυτές οι συνδέσεις σημαίνουν ότι δεν θα χρειαστεί να ψάξετε σκληρά για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και δικτύωσης.
  • Πάρτε το μεγαλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας: Περισσότερο από το 80 τοις εκατό των αποφοίτων Mason έχουν θέσεις εργασίας μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτηση, και το περιοδικό Personal Finance του Kiplinger κατέταξε Mason ως μία από τις 100 καλύτερες αξίες στο δημόσιο κολλέγιο στο έθνος. Το κρατικό συμβούλιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βιρτζίνιας κατέθεσε τον Mason στην κορυφή της λίστας των σχολών της Βιρτζίνια για υψηλότερο μέσο όρο αρχικού μισθού των πρόσφατων αποφοίτων.
  • Αποκτήστε την οικονομική βοήθεια που χρειάζεστε: η Volgenau χορηγεί υποτροφίες μέσω οργανισμών όπως η Ένωση Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικών Ενόπλων Δυνάμεων και το Ίδρυμα Τεχνολογικού Συμβουλίου της Βόρειας Βιργινίας. Προσφέρουμε επίσης οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων για βραβεία από τέτοιες ομάδες και οργανισμούς, όπως η Εταιρεία Γυναικών Μηχανικών, το Τμήμα Μεταφορών της Βιρτζίνια και η Εθνική Εταιρεία Μαύρων Μηχανικών.

Είτε θέλετε να απολαύσετε τους Πατριώτες στη νίκη ή να λάβετε μέρος στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρομποτικής, μπορείτε να υπερηφανεύεστε για το αν είστε μέρος του Μασονικού Έθνους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποGeorge Mason University - Undergraduate Programs »

Τελευταία ενημέρωση October 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη