Πτυχίο Μηχανικών Τεχνολογίας Εκτυπώσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το Bachelor of Engineering παρέχει τεχνική εκπαίδευση στη Γερμανία, ενώ οι φοιτητές θα οπλιστούν με τις επαγγελματικές, δημιουργικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ευημερία στο σπίτι και στο εξωτερικό.

Στη Γερμανία, η Print Media Technologies είναι το πρώτο και μοναδικό διεθνές προπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα των μηχανικών, το οποίο διδάσκεται αποκλειστικά στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί για φοιτητές από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέμα που συνδυάζει τη δημιουργικότητα, την επιστήμη, την τεχνολογία, τις διαπολιτισμικές σπουδές, την εταιρική διαχείριση και τις γλώσσες.

111635_download.jpeg

Οι απόφοιτοι απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας. Το ποσοστό τοποθέτησης είναι 100%. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να διαμορφώσει μορφωμένους ηγέτες και επαγγελματίες σε θέματα μέσων μαζικής ενημέρωσης. που περιλαμβάνουν ανώτερες θέσεις τεχνικής, διαχείρισης και μάρκετινγκ ανά τον κόσμο. Οι απόφοιτοι εργάζονται σε διεθνώς διευρυνόμενες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο την προώθηση της τεχνογνωσίας των μέσων ενημέρωσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα αναπτύξουν δεξιότητες κρίσιμης σκέψης και δημόσια ομιλίας.

Οι νέες τεχνολογίες συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Η εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων για την εξατομίκευση της συσκευασίας και την εξατομίκευση της εμπορικής εκτύπωσης θα διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο στην επικοινωνία και το μάρκετινγκ. Οι συμβιβασμοί μεταξύ του Διαδικτύου και των έντυπων μέσων εκτύπωσης προσφέρουν νέα προϊόντα, επαναλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε και ενεργοποιούμε νέες στρατηγικές μάρκετινγκ.

Η σχολή διαθέτει ένα μοναδικό state-of-the-art κέντρο εκμάθησης εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία μέσων, δηλαδή τις τελευταίες μηχανές εκτύπωσης που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία. Είναι το μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο κέντρο στην Ευρώπη και διαθέτει μεγάλο αριθμό εργαστηρίων και στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών και εμπορικών τυπογραφικών πιεστηρίων, των δημιουργικών εκτυπωτικών εγκαταστάσεων, της εκτύπωσης 3 D, του εργοστασίου εκτύπωσης συσκευασιών και του τελευταίου εξοπλισμού μετά την τύπωση που χρησιμοποιείται για σύνδεση και φινίρισμα. Οι σπουδαστές θα απολαύσουν επίσης τα πολλά πλεονεκτήματα μιας νέας υποδομής που περιλαμβάνει τις τελευταίες τεχνολογίες πληροφορικής και συγκεκριμένες ροές εργασιών στη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης.

Εφαρμογή

Καθώς είμαστε σοβαροί για την εκπαίδευση των παγκόσμιων ηγετών για το αύριο, χρειαζόμαστε πτυχιούχους που μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές διαφορετικές κοινωνίες και θα μπορέσουν να αναπτύξουν συνεργασίες μεταξύ τους. Η ξένη γλώσσα αποτελεί σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας. Η επιδίωξη της εκμάθησης ξένων γλωσσών δεν θεωρείται πολυτέλεια που πρέπει να αναζητηθεί από λίγους. Μάλλον, η διδασκαλία ξένων γλωσσών αποτελεί βασικό στοιχείο του τίτλου μας Print Media Technologies .

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο στην αγγλική γλώσσα προτού μπορέσουν να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα Bachelor Print Media Technologies (PMT), είτε η πρώτη γλώσσα είναι η αγγλική είτε όχι.

Όλες οι διδασκαλίες στο PMT στο Hochschule der Medien ( HdM ) πραγματοποιούνται στα αγγλικά (με εξαίρεση κάποια γερμανική διδασκαλία κατά το τρίτο έτος) και οι διδάσκοντες πρέπει να είναι πεπεισμένοι ότι έχετε επαρκή ευχέρεια στα γραπτά και προφορικά αγγλικά για να αντιμετωπίσετε την πορεία σας από η αρχη. Ως εκ τούτου, όλοι οι μη μητρική αγγλόφωνοι αιτούντες πρέπει να πληρούν μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • TOEFL (550 PBT με βάση χαρτί, 72 iBT με βάση το διαδίκτυο ή υψηλότερο), ισχύ της πιστοποίησης 2 έτη από την ημέρα έκδοσης
 • IELTS (6,0 ή υψηλότερη), διάρκεια ισχύος της πιστοποίησης 2 έτη από την ημέρα της έκδοσης
 • Πιστοποιητικό επάρκειας Cambridge (βαθμός Β ή ανώτερος)
 • Cambridge Advanced Certificate (βαθμός Α)
 • OOPT (GER: B 2 ή υψηλότερο), ισχύ της πιστοποίησης 2 έτη από την ημέρα έκδοσης
 • Allgemeine Hochschulreife (βαθμός στα αγγλικά 2,0 ή 12 μονάδες ή υψηλότερα)
 • GCSE στα αγγλικά (βαθμός Β ή υψηλότερη)
 • Διεθνές GCSE στα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (βαθμός Β ή υψηλότερη)

Εξαιρέσεις από την απαίτηση αυτή θα ληφθούν υπόψη για τους αιτούντες που έχουν:

 • μελέτησε το πρόγραμμα International Baccalaureate, εάν διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα
 • μελέτησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Σιγκαπούρης (SIPCAL)
 • έχουν σπουδάσει στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχουν αποκτήσει πιστοποιητικό εισόδου στο πανεπιστήμιο.
 • απέκτησε ισοδύναμο επίπεδο Αγγλικών στο Γυμνάσιο

Απαιτήσεις γερμανικής γλώσσας

Δεν απαιτούνται προηγούμενες γερμανικές γλωσσικές δεξιότητες. Οι μη γερμανόφωνοι σπουδαστές υποχρεούνται να σπουδάσουν γερμανικά ως μέρος του πτυχίου. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες στα γερμανικά, παρακολουθώντας τακτικά μαθήματα γερμανικής γλώσσας στο πλαίσιο του προγράμματος. Από το τρίτο έτος και μετά οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν επιλεγμένα μαθήματα τεχνικής ή επιχειρηματικής διδασκαλίας στα γερμανικά.

Γενικές απαιτήσεις γλώσσας

 • Μέχρι το τρίτο έτος τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.
 • Οι σπουδαστές για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η μητρική / πρώτη γλώσσα τους θα απαιτηθούν για να αποδείξουν ένα προηγμένο επίπεδο γραπτού και προφορικού λόγου.
 • Οι γερμανοί ομιλητές πρέπει να σπουδάσουν ακαδημαϊκά αγγλικά ή να σπουδάσουν τρίτη γλώσσα όπως η γαλλική, η ιταλική ή η ισπανική.
  Οι τάξεις γλωσσών είναι υποχρεωτικές σε όλη τη διάρκεια της μελέτης

Καριέρα

Το Baden-Wuerttemberg έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο Why Stuttgart;

Αλλά τι θα σήμαινε αυτό για τους Φοιτητές μας; Πού θα βρουν δουλειά; Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων είναι στην πραγματικότητα 100%, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, θα μπορείτε να επιλέξετε πού προτιμάτε να πηγαίνετε.

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται ως ερευνητές, διευθυντές και δημιουργικά στις διεθνείς επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παραγωγή και την τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης. Εργάζονται στους ρόλους μάρκετινγκ, διαχείρισης και παραγωγής τόσο στις εκδόσεις εκτύπωσης όσο και στις νέες εκδόσεις των μέσων ενημέρωσης, παντού από μεγάλες επιχειρήσεις έως καινοτόμους δημιουργούς βιοτεχνών.

Πού λειτουργούν οι απόφοιτοι μας;

... Porsche AG, Mercedes Benz AG, Springer Group, Bertelsmann, BASF, Tetra Pak, Bosch, Friesland Campina, Frito Lay, MBO, DuPont, Merck, Flint, Mondi, Asahi, Kodak, HP, Canon, Fuji, Heidelberger Druckmaschinen AG, Konica-Minolta, Beiersdorf, Henkel, Ferrero, Storck, Procter

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since the 1st September 2001, Hochschule der Medien has brought together the combined know-how of the former University of Printing and Media, an educational institution with over 100 years of traditi ... περαιτέρω

Since the 1st September 2001, Hochschule der Medien has brought together the combined know-how of the former University of Printing and Media, an educational institution with over 100 years of tradition, and the University of Librarianship and Information whose history reaches back to 1942. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη