Πτυχίο Μηχανικών Πληροφορικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δωρεάν για να αναπτύξετε τις ιδέες σας

Η Μηχανική στην Επιστήμη των Υπολογιστών στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Francisco Marroquín διευκολύνει τον μαθητή να αναπτύξει τα προσωπικά του προγράμματα, τεχνολογικά και επιχειρηματικά, προσφέροντας καθοδήγηση, καθοδήγηση και πρακτική σε κάθε βήμα της σταδιοδρομίας.

Ο Μηχανικός στην Πληροφορική

Εισάγει την καινοτομία στην αγορά και την κοινωνία, δημιουργώντας, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας τεχνολογικές λύσεις στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, με επιχειρηματικό όραμα. Δημιουργεί αξία και βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων.

Ο φοιτητής της Μηχανικής Πληροφορικής θα είναι μέρος ενός μεγάλου μέρους: το τεχνολογικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό οικοσύστημα. Είναι η πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματικών και επιχειρηματικών ταλέντων σε έναν κόσμο χωρίς όρια.

Αυτή η μηχανική προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία, μεθόδους και θεωρίες, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή ακαμψία και επιχειρηματική έμφαση της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, με το πλεονέκτημα της πρόσβασης από πρώτο χέρι στην αριστεία στα οικονομικά, τη χρηματοδότηση και τη διοίκηση.

Ο φοιτητής της Μηχανικής Πληροφορικής θα είναι μέρος ενός μεγάλου μεγέθους: το τεχνολογικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό οικοσύστημα που ζει στο Πανεπιστήμιο Francisco Marroquín και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών. Είναι η πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματικών και επιχειρηματικών ταλέντων σε έναν κόσμο χωρίς όρια.

Θα πάρετε εργαλεία για την επίλυση σύνθετων και προκλητικών προβλημάτων Η δημιουργία καινοτόμων λύσεων προκαλεί τη διάνοια σας με έναν διεγερτικό τρόπο.

Ένα σημαντικό μέρος του Pénsum

Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της ευρύτερης γνώσης των φοιτητών στους τομείς της επιστήμης των υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να εφαρμόζουν τις καθοριστικές διαδικασίες της θεωρίας των υπολογιστών, της αφαίρεσης, του σχεδιασμού και της εφαρμογής για την επίλυση προβλημάτων σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν Καινοτομία ως εργαλείο

 • 100%
  • 57% Τεχνικά μαθήματα και επιστήμες
  • 33% Οικονομία / Διοίκηση / Ανθρωπιστικές Επιστήμες
  • 10% κομμάτια

Επιλέξτε την ειδικότητά σας

 • Πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης
 • Διαχείριση λειτουργιών
 • Επιστήμη δεδομένων
 • Σχεδίαση προϊόντων
 • Διαδραστικός σχεδιασμός προϊόντων

Επιχειρηματική στάση

Αναζητούμε ότι αυτή η γνώση της ελεύθερης οικονομίας και των επιχειρήσεων θα σας εξυπηρετήσει στην κατανόηση, τη λήψη αποφάσεων και την πράξη, κάνοντας πάντα τη διαφορά από τον ρόλο που επιλέγετε να παίξετε.

Μια Περιπέτεια Εκμάθησης

Η μαθησιακή εμπειρία στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του UFM χαρακτηρίζεται από την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και το πάθος που όλοι πρέπει να μάθουμε. Εξετάζουμε συνεχώς το καλύτερο περιεχόμενο και τις πιο καινοτόμες μεθόδους, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα της μάθησης των μαθητών, σε ένα περιβάλλον που προωθεί την αμφισβήτηση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Τα προγράμματά μας προωθούν και ενθαρρύνουν τη δημιουργική και πειθαρχημένη διαταραχή ως μέθοδο προώθησης των ορίων της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Αναπτύξτε τις ιδέες σας σε ένα περιβάλλον που σας κινεί για να αναλάβετε δράση και να δημιουργήσετε μοναδικά πράγματα.

Παγκόσμια νοοτροπία

Η μαθησιακή εμπειρία χαρακτηρίζεται από το πάθος και την αυστηρότητα με την οποία προσεγγίζουμε τη μελέτη, με μια παγκόσμια προοπτική, αλλά πάντα με το τοπικό.

116426_116425_5678.jpg

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Nuestra misión es la enseñanza y difusión de los principios éticos, jurídicos y económicos de una sociedad de personas libres y responsables.

Nuestra misión es la enseñanza y difusión de los principios éticos, jurídicos y económicos de una sociedad de personas libres y responsables. Διαβάστε Λιγότερα
Γουατεμάλα Πόλη

Ask a Question

Άλλη