Πτυχίο Μηχανικής (Τιμές) Μηχανικών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Οι πιστωτικές απαιτήσεις για αυτό το πρόγραμμα είναι ενδεικτικές μόνο. Υπόκεινται σε έλεγχο. Αυτό το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει εφαρμογές δεύτερης επιλογής. Οι Σχολές Υποτροφιών και Περιβάλλοντος Διεθνείς Υποτροφίες Φοιτητών (FCE ISS) θα προσφερθούν σε επιλέξιμους διεθνείς φοιτητές.

Στόχοι προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους του που προσφέρεται από ιδρύματα του Χονγκ Κονγκ, με έμφαση στην περιβαλλοντική μηχανική, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής μεταφορών και της αειφόρου ανάπτυξης.

Εκτός από τη γνώση του περιβάλλοντος και της μηχανικής μεταφορών, καθώς και τη διαχείριση, τα οικονομικά, η βιώσιμη αστική ανάπτυξη και η δημόσια πολιτική καλύπτονται επαρκώς σε αυτό το πρόγραμμα. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα είναι σε θέση να επινοήσουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα περιβάλλοντος και μεταφορών, καθώς και να συμβάλουν στη διαμόρφωση πολιτικής που θα οδηγήσει σε αειφόρο ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά

Τα ελκυστικά χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος είναι τα εξής:

 • Τετραετές ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ένα ευρύ φάσμα βασικών και επιλογών.
 • Ευκαιρία για σπουδές στο εξωτερικό για ένα έως δύο εξάμηνα σε επιδοτούμενα προγράμματα ανταλλαγών σε διεθνώς φημισμένα πανεπιστήμια.
 • Καλοκαιρινή τοποθέτηση στο Χονγκ Κονγκ, στην ηπειρωτική Κίνα ή στο εξωτερικό μεταξύ του τρίτου και τέταρτου έτους του προγράμματος ·
 • Υποτροφίες διαθέσιμες για φοιτητές με εξαιρετικές ακαδημαϊκές παραστάσεις. και
 • Μαθήματα από κορυφαίους μηχανικούς περιβάλλοντος και μεταφορών και επαγγελματίες αειφόρου ανάπτυξης στην περιοχή.

My day had reached its end and when turning back from my last trip I saw these incredible colors in the sky and these wind turbines shadows in front of me. The view beat my tiredness and I stopped to take a photo.

Διδακτέα ύλη

 • Τα βασικά μαθήματα για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη διδάσκονται το τρίτο και το τέταρτο έτος, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων περιβαλλοντικής επιστήμης, οικονομικής ανάπτυξης, μηχανικών μεταφορών και πολιτικών μηχανικών.
 • Κατά το τελευταίο έτος, οι μαθητές πρέπει να εργαστούν σε ένα μεμονωμένο έργο και ένα σχέδιο σχεδιασμού. Περισσότερα μαθήματα επιλογής είναι διαθέσιμα τον τελευταίο χρόνο, που ασχολούνται με πολλές πτυχές της αειφόρου ανάπτυξης στις σύγχρονες κοινωνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Έχει χορηγηθεί πλήρης διαπίστευση για το 4ετές πτυχίο BEng (Hons) στο Μηχανικό Περιβάλλοντος και την Αειφόρο Ανάπτυξη από το Χονγκ Κονγκ Ινστιτούτο Μηχανικών (HKIE). Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα είναι επιλέξιμοι για το Σχέδιο Α εκπαίδευση της Περιβαλλοντικής Πειθαρχίας και της Εφοδιαστικής & Μεταφορικής Πειθαρχίας του HKIE. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος αναμένεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για Εταιρική ιδιότητα μέλους του HKIE.

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι μας είναι έτοιμοι για απασχόληση ως μηχανικοί περιβάλλοντος και μεταφορών και επαγγελματίες βιώσιμης ανάπτυξης τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα με καλές προοπτικές σταδιοδρομίας, όπως δημόσιοι υπάλληλοι, διευθυντές, αναλυτές και σύμβουλοι περιβάλλοντος.

Απαιτήσεις εισόδου

Η PolyU καλωσορίζει τις αιτήσεις από ειδικούς υποψηφίους από όλο τον κόσμο. Οι ακόλουθες οδηγίες αφορούν την αναφορά μαθητών που επιθυμούν να εισέλθουν στο PolyU βάσει μη τοπικών προσόντων Τα προσόντα που δεν μπορούν να βρεθούν παρακάτω θα εξεταστούν κατά περίπτωση.

GCE A-level / International A-level

Επίπεδο προχωρημένου επιπέδου GCE ή Διεθνές επίπεδο προόδου με διαβάσεις σε θέματα 3 AL, OR 2 AL και 2 AS

(Αυτό είναι μόνο τα ελάχιστα κριτήρια επιλεξιμότητας. Οι υποψήφιοι που αποκτούν εισαγωγή, συνήθως, έχουν τουλάχιστον BBB σε 3 μαθήματα AL.)

Διεθνές απολυτήριο (IB)

Ένα ελάχιστο σκορ 24 με τουλάχιστον βαθμούς 4 σε 2 μαθήματα Ανώτερου Επιπέδου

(Αυτό είναι μόνο τα ελάχιστα κριτήρια επιλεξιμότητας. Οι υποψήφιοι που κερδίζουν είσοδο, συνήθως, επιτυγχάνουν βαθμολογία 30 ή παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των πόντων μπόνους.)

SAT Reasoning Test / ACT / Advanced Placement Test / SAT Subject Tests

Δίπλωμα γυμνασίου (αποφοίτηση) (μη κινεζικό πρόγραμμα σπουδών) και οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

 • συνολική βαθμολογία 1190 στο SAT Reasoning Test · ή
 • μια σύνθετη βαθμολογία American College Test (ACT) 24 ·

και

 • βαθμός 3 σε δύο μαθήματα Προηγμένης τοποθέτησης (AP). ή
 • βαθμολογία 600 σε δύο εξετάσεις θεμάτων SAT

[Απαιτείται απαίτηση αγγλικής γλώσσας για όσους έχουν βαθμολογία 590 ή παραπάνω στην ανάγνωση και γραφή βάσει αποδεικτικών στοιχείων στο SAT]

Οι υποψήφιοι με καλά αποτελέσματα στο GCE A-level / International A-level ή International Baccalaureate (IB) μπορούν να λάβουν έως και 25% μεταφορά πίστωσης κατά την είσοδο στο 4ετές πρόγραμμα σπουδών.

Αλλες πληροφορίες

Προτιμώνται οι υποψήφιοι με καλά ακαδημαϊκά αποτελέσματα σε θέματα επιστημών (Φυσική, Μαθηματικά, Λογισμός και Χημεία).

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

With 80 years of proud tradition, PolyU is a world-class research university, ranking among the world’s top 100 institutions. The Hong Kong Polytechnic University (PolyU) is a home for educating think ... περαιτέρω

With 80 years of proud tradition, PolyU is a world-class research university, ranking among the world’s top 100 institutions. The Hong Kong Polytechnic University (PolyU) is a home for educating thinkers, communicators, and discoverers in delivering positive impact. We are committed to training tomorrow’s leaders today, through a professionally-oriented education that delivers graduates unrivaled placements to thrive in businesses and industries. We strive for inter-disciplinary research and impactful innovations for discoveries to solve real-world challenges. Our researchers are developing breakthrough ideas, fostering sustainability, lifting economic outcomes, and improving communities’ lives for the benefit of Hong Kong, the nation, and the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη