Πτυχίο Μηχανικής Επιστήμης Υλικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σύντομη εισαγωγή

Το πρόγραμμα Bachelor in Materials Science Engineering είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 3½ ετών με πλήρες ωράριο που διδάσκει στα αγγλικά, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε με υλικά και διαδικασίες παραγωγής στην επιχείρηση μόδας και επίπλων. Παίρνετε εξειδικευμένες γνώσεις για νέα και καινοτόμα υλικά και διορατικότητα στη σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα για τη σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας, έτσι μπορείτε να είστε μέρος της βελτιστοποίησης πτυχές, όταν πρόκειται για τις τεχνικές, το σχεδιασμό των προϊόντων, τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων, την οικονομία, και την παραγωγή σε κατασκευαστικές εταιρείες.

Το πρόγραμμα διεξάγεται στο Herning σε συνεργασία με τα προγράμματα κατάρτισης μηχανικών της VIA και του Πανεπιστημίου του Aarhus στην Herning (AU Herning).

Περιεχόμενο και δομή

Οι μελέτες βασίζονται στη θεωρία καθώς και σε έργα. Μέσω διαφορετικών έργων, αναπτύσσετε την ικανότητά σας να συνεργαστείτε καθώς και να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε έργα. Τα εργαστήρια και το εργαστήριό μας προσφέρουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις θεωρητικές σας ικανότητες με πρακτικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα γνωρίσετε στενές επαφές με εταιρείες από τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας ή επίπλων, π.χ. μέσω επισκέψεων επισκεπτών, επισκέψεων εταιρειών, πρακτικής άσκησης και έργων.

Το πρόγραμμα εκτείνεται σε επτά εξάμηνα. Η διάρθρωση του μαθήματος βασίζεται σε κοινά θέματα και σε μια σειρά αντικειμένων βασισμένα στην ειδικότητά σας, δηλαδή κλωστοϋφαντουργικά ή έπιπλα. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας σε περίοδο άσκησης στο πέμπτο εξάμηνο. Παρακάτω θα δείτε μια λίστα θεματικών πεδίων που διέρχεται τα εξάμηνα.

Στο 5ο εξάμηνο αυτού του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε μια περίοδο πρακτικής άσκησης, ενώ ο 7ος θα επικεντρωθεί κυρίως στο τελικό πρόγραμμα σπουδών σας.

Ευκαιρίες καριέρας

Ως Μηχανικός Τεχνολογίας Υλικών, έχετε τις ικανότητες να εισάγετε ένα ευρύ φάσμα εργασιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να εργαστείτε με την ανάπτυξη προϊόντων, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την ανάπτυξη και την έρευνα για νέα υλικά, την αγορά νέων υλικών και προϊόντων και την εκχώρηση και παροχή συμβουλών σε υλικά και διαδικασίες.

Ο τίτλος της εργασίας σας θα μπορούσε να είναι είτε μηχανικός επίπλων, μηχανικός κλωστοϋφαντουργίας, υπεύθυνος ανάπτυξης προϊόντων, ελεγκτής, πηγή ή υλικό, σύμβουλος διαδικασίας κ.λπ.

Απαιτήσεις εισδοχής

VIA University College θα δεχτεί αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές που έχουν:

  • Εξέταση Γυμνασίου
  • Τα Διεθνή και τα Ευρωπαϊκά Απολυτήρια
  • Επαγγελματική εκπαίδευση στην επιχείρηση
  • Άλλα ισοδύναμα πιστοποιητικά ή επαγγελματικά προσόντα

Τα παραπάνω πιστοποιητικά πρέπει να αποδεικνύουν:

  • Τα μαθηματικά που αντιστοιχούν σε ένα επίπεδο δανικής Β (ενδιάμεσο επίπεδο)
  • Φυσική που αντιστοιχεί σε Δανικό επίπεδο Β (επίπεδο ενδιάμεσου επιπέδου) ή Επιστήμες της Γης σε επίπεδο Δανίας Α
  • Χημεία που αντιστοιχεί σε επίπεδο Δανίας C (προ-ενδιάμεσο επίπεδο) ή Βιοτεχνολογία που αντιστοιχεί σε Δανικό επίπεδο Α (προχωρημένο επίπεδο)
  • Αγγλική γλωσσική επάρκεια αντιστοιχούσα σε Δανικό επίπεδο Β (ενδιάμεσο επίπεδο
Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Διαβάστε Λιγότερα
Herning , Horsens , Άαρχους + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη