Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες κοινωνιολόγους σε επίπεδο πτυχίου. Οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι του προγράμματος θα πρέπει να έχουν μια σταθερή αντίληψη των εννοιών και αρχών της κοινωνιολογίας και να έχουν κατακτήσει (στο κατάλληλο επίπεδο) τις μεθόδους τους και θα πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζουν και να ερμηνεύουν σημαντικά τα κοινωνικά προβλήματα. Εκτός από τις παραδοσιακές διαλέξεις και σεμινάρια, το πρόγραμμα βασίζεται σε μεθόδους διδασκαλίας με βάση το έργο και περιλαμβάνει ένα εξάμηνο εντατικής εργασίας στο έργο.

Το πρόγραμμα αυτό συνιστάται σε υποψηφίους που ενδιαφέρονται για την κατανόηση του κοινωνικού κόσμου: πώς οι ρόλοι και οι κανόνες οργανώνουν τη συνεργασία, γιατί προκύπτουν οι συγκρούσεις και πώς μπορούν να διαχειριστούν σε μικροοικονομικό και μακροοικονομικό επίπεδο, πώς επηρεάζουν οι νέες τεχνολογίες την καθημερινότητά μας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για επικοινωνία, συνεργασία και παρουσίαση. Όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο υπο-πεδίο μπορούν να επιλέξουν από τις ειδικότητες μας, όπως ανάλυση δεδομένων ή εγκληματολογία. Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν τάξεις στο ίδιο πεδίο και η ολοκλήρωσή τους παρέχει στους φοιτητές επιπλέον πιστοποίηση.

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να είναι έτοιμοι να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας που θα στηρίξουν τη λήψη αποφάσεων, απαιτώντας τη λύση αναλυτικών καθηκόντων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Θα πρέπει επίσης να έχουν αποκτήσει επαρκείς γνώσεις και δεξιότητες για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην κοινωνιολογία ή σε άλλα σχετικά θέματα παντού στον κόσμο.

Ειδικεύσεις:

 • Κοινωνική δυναμική και δίκτυα
 • Συγκριτική κοινωνική ιστορία
 • Μικρο-κοινωνιολογία και κοινωνική ψυχολογία

Αντοχή του προγράμματος

Ανήκοντας στο κορυφαίο πανεπιστήμιο επιστήμης της Ουγγαρίας, το πρόγραμμα είναι ένα από τα παλαιότερα του είδους του στην Ουγγαρία. Αυτή η πλούσια επιστημονική παράδοση και η διεθνής ενσωμάτωση είναι η εγγύηση για ποιοτική εκπαίδευση. Οι καθηγητές μας είναι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες στους τομείς τους στην Ουγγαρία, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για την έρευνά τους. Λόγω αυτών των παραγόντων, παρέχεται στους φοιτητές πρόσβαση στα πιο σύγχρονα μεθοδολογικά και θεωρητικά εργαλεία. Ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές μας να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές έρευνες και πρακτικές εφαρμογές, προκειμένου να παράσχουν μια ευκαιρία για εξεύρεση εξατομικευμένων σταδιοδρομιών. Επίσης, η συνεκπαίδευση φοιτητική κοινότητα εξασφαλίζει μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Κοινοτική και νεανική εργασία
 • Δημοσιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • Επιχειρήσεις, μάρκετινγκ
 • Πολιτική, ακτιβισμός και φιλανθρωπικός τομέας

Παραδείγματα εργασίας

 • κοινωνικός λειτουργός, κοινωνικός λειτουργός, φροντιστής, εργαζόμενος για τη νεολαία, υπεύθυνος ισότητας και ποικιλομορφίας.
 • κοινωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, υπηρεσίες δημόσιας υγείας, εθελοντική υπηρεσία, ποινική δικαιοσύνη, υπηρεσίες δοκιμασίας και σωφρονιστικών υπηρεσιών, υπηρεσίες αποκατάστασης και στέγασης.
 • το μάρκετινγκ, τις στατιστικές, την έρευνα, τις δημόσιες σχέσεις (PR), τις προσλήψεις, τους ανθρώπινους πόρους (HR).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποEötvös Loránd University »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 28, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,400 EUR
- αμοιβές / εξάμηνο μαθητών εκτός ΕΕ / ΕΟΧ | 950 EUR - Τέλη φοιτητών / εξάμηνο σπουδών ΕΕ / ΕΟΧ. Τέλος αίτησης: 50 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 9, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη