Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών (Hons) στη Γεωγραφία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Με την εφαρμογή τετραετών προπτυχιακών προγραμμάτων το 2012, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών εισήγαγε μια κοινή πρακτική εισαγωγής για τέσσερις μεγάλες εταιρείες, δηλαδή Γεωγραφία, Κυβερνητικές & Διεθνείς Σπουδές, Ιστορία και Κοινωνιολογία. Στο πλαίσιο αυτής της νέας πρακτικής εισαγωγής, οι μαθητές θα λάβουν μια ευρεία κατάρτιση κοινωνικών επιστημών κατά το πρώτο έτος χωρίς ειδικές σπουδές. Με την ολοκλήρωση του πρώτου έτους σπουδών, οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να πάρουν το «Γεωγραφία» ως Major τους και να εγγραφούν στο Bachelor of Social Sciences (Honours) στο πρόγραμμα Γεωγραφίας με βάση το ατομικό ενδιαφέρον και την ακαδημαϊκή απόδοση. (Για λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα εισαγωγής ευρείας βάσης , μεταβείτε στη διεύθυνση http://sosc.hkbu.edu.hk/bap/. )

Περιγραφή προγράμματος

Το BSocSc (Hons) στη Γεωγραφία είναι δομημένο έτσι ώστε οι μαθητές είτε να επιλέξουν να ειδικευτούν σε ορισμένα υπο-πεδία του κλάδου σε μεταγενέστερα στάδια της μελέτης τους είτε να αναλάβουν μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευση στην Γεωγραφία, σύμφωνα με την συνθετική παράδοσή του. Το BSocSc (Hons) στη Γεωγραφία επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στη γεωγραφική μεθοδολογία, ενώ ταυτόχρονα να αποκτήσουν μια κατανόηση της χωρικής τάξης και της αλληλεξάρτησης των λαών και περιοχών του κόσμου. Έμφαση δίνεται στους τρόπους με τους οποίους οι γεωγράφοι μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσεων σε πραγματικά προβλήματα. Στους μαθητές παρέχεται σημαντική ελευθερία να λάβουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, ιδιαίτερα στο τρίτο και τελευταίο τους έτος, όταν μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν σε πτυχές φυσικής ή ανθρώπινης γεωγραφίας.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα αποσκοπεί:

  1. Να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη χωρική τάξη και την κατανόησή τους για τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές της γεωγραφίας.
  2. Ενεργοποιήστε τους μαθητές να εφαρμόσουν γεωγραφικές προοπτικές στην ανάλυση των παγκόσμιων-τοπικών προβλημάτων.
  3. Διευκόλυνση της απόκτησης από τους μαθητές των πνευματικών και πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ανάλυση, την αξιολόγηση και την ερμηνεία γεωγραφικών πληροφοριών τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέρος μιας ομάδας.
  4. Παροχή στους φοιτητές μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που ισχύουν τόσο για τη γεωγραφική όσο και για τη μη γεωγραφική σταδιοδρομία, καθώς και για την ικανότητα μεταπτυχιακών σπουδών.
  5. Βελτιώστε τις δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης των σπουδαστών. και
  6. Προωθήστε μια αίσθηση δια βίου μάθησης και ένα πνεύμα διερεύνησης

Αδεια

Οι υποψήφιοι πρέπει να ικανοποιούν τόσο τις γενικές απαιτήσεις του πανεπιστημίου όσο και τις ειδικές απαιτήσεις του προγράμματος. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

F ee

Τα δίδακτρα των προπτυχιακών προγραμμάτων πλήρους απασχόλησης για το 2020-21 είναι 42.100 HK $ για τοπικούς φοιτητές και 140.000 HK $ για μη τοπικούς φοιτητές * αντίστοιχα. Τα τέλη καταβάλλονται σε δύο ίσες δόσεις. (Ποσοστό μετατροπής νομίσματος: 1 $ = 7,8 HK $)

Λόγοι για την επιλογή του Χονγκ Κονγκ ως προορισμού μελέτης

1.Είστε μέρος της "κινεζικής περιπέτειας" με μια δυτική κληρονομιά

2.Ενημέρωση της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού

3. Εκλεκτική και ζωντανή πόλη με πολλά να κάνουμε

4.Many πολυεθνικές εταιρείες που εδρεύουν στο Χονγκ Κονγκ

5.Window στην Κίνα

6.Gateway προς τη Νοτιοανατολική Ασία

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & ... περαιτέρω

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport, Physical Education & Health, Social Work, and Sociology. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη