Πτυχίο Κοινωνικών Επιστημών (Hons) στη Γεωγραφία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Με την εφαρμογή τετραετών προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών το 2012, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών εισήγαγε μια κοινή πρακτική εισδοχής για τέσσερις Majors, δηλαδή τη Γεωγραφία, την Κυβέρνηση

Περιγραφή προγράμματος

Το BSocSc (Hons) στη Γεωγραφία είναι δομημένο έτσι ώστε οι μαθητές είτε να επιλέξουν να ειδικευτούν σε ορισμένα υπο-πεδία του κλάδου σε μεταγενέστερα στάδια της μελέτης τους είτε να αναλάβουν μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευση στην Γεωγραφία, σύμφωνα με την συνθετική παράδοσή του. Το BSocSc (Hons) στη Γεωγραφία επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στη γεωγραφική μεθοδολογία, ενώ ταυτόχρονα να αποκτήσουν μια κατανόηση της χωρικής τάξης και της αλληλεξάρτησης των λαών και περιοχών του κόσμου. Έμφαση δίνεται στους τρόπους με τους οποίους οι γεωγράφοι μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσεων σε πραγματικά προβλήματα. Στους μαθητές παρέχεται σημαντική ελευθερία να λάβουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, ιδιαίτερα στο τρίτο και τελευταίο τους έτος, όταν μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν σε πτυχές φυσικής ή ανθρώπινης γεωγραφίας.

Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα αποσκοπεί:

  1. Να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για τη χωρική τάξη και την κατανόησή τους για τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές της γεωγραφίας.
  2. Ενεργοποιήστε τους μαθητές να εφαρμόσουν γεωγραφικές προοπτικές στην ανάλυση των παγκόσμιων-τοπικών προβλημάτων.
  3. Διευκόλυνση της απόκτησης από τους μαθητές των πνευματικών και πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ανάλυση, την αξιολόγηση και την ερμηνεία γεωγραφικών πληροφοριών τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέρος μιας ομάδας.
  4. Παροχή στους φοιτητές μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που ισχύουν τόσο για τη γεωγραφική όσο και για τη μη γεωγραφική σταδιοδρομία, καθώς και για την ικανότητα μεταπτυχιακών σπουδών.
  5. Βελτιώστε τις δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης των σπουδαστών. και
  6. Προωθήστε μια αίσθηση δια βίου μάθησης και ένα πνεύμα διερεύνησης

Αδεια

Οι υποψήφιοι πρέπει να ικανοποιούν τόσο τις γενικές απαιτήσεις του πανεπιστημίου όσο και τις ειδικές απαιτήσεις του προγράμματος. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://admissions.hkbu.edu.hk/en/.

F ee

Το δίδακτρο των προπτυχιακών προγραμμάτων πλήρους φοίτησης για το 2019-20 είναι 42.000 δολάρια HK για τους τοπικούς φοιτητές και 140.000 HK για τους μη τοπικούς φοιτητές * αντίστοιχα. Τα τέλη πρέπει να καταβάλλονται σε δύο ίσες δόσεις. (Συνάλλαγμα μετατροπής: US $ 1 = HK $ 7.8)

Λόγοι για την επιλογή του Χονγκ Κονγκ ως προορισμού μελέτης

1.Είστε μέρος της "κινεζικής περιπέτειας" με μια δυτική κληρονομιά

2.Ενημέρωση της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού

3. Εκλεκτική και ζωντανή πόλη με πολλά να κάνουμε

4.Many πολυεθνικές εταιρείες που εδρεύουν στο Χονγκ Κονγκ

5.Window στην Κίνα

6.Gateway προς τη Νοτιοανατολική Ασία

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport & Physical Education, ... περαιτέρω

The Faculty of Social Sciences, Hong Kong Baptist University comprises seven departments: Education Studies, Geography, Government & International Studies, History, Sport & Physical Education, Social Work, and Sociology. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη